Pretresi

U pritvoru osumnjičena kriminalna grupa

TUZLA- Kantonalni sud Tuzla odredio je jednomjesečni pritvor za grupu od 11 osoba koju je, kako se sumnjiči, organizovao Benjamin Žigić iz Tuzle

Pretresi na više lokacija u Banjaluci, uhapšene četiri osobe

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je danas četiri osobe u akciji "Alfa 2", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Akcija "DAR1": Pretresi na 17 lokacija zbog korupcije

SARAJEVO - Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopštila je da provodi akciju kodnog naziva "DAR 1" s ciljem rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnih djela s obilježjima korupcije.

Pogledajte šta je policija oduzela od Šakića

BANJALUKA – Tokom jučerašnjih pretresa na nekoliko lokacija u Banjaluci koje koristi Banjalučanin Siniša Šakić, koji je juče uhapšen u ovom gradu, pronađeni su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Slaviše Ćuluma, za koje se Šakić sumnjiči.

Pretresi u sklopu policijske akcije "Feniks", zaplijenjena droga

Nastavljajućii aktivnosti na realizaciji policijske akcije kodnog naziva "Fenix", policijski službenici Federalne uprave policije i Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, od ranih jatarnjih sati vrše pretrese na području Kantona Sarajevo i Istočno Sarajevo.

Pretres u kancelarijama "Fijata" i "Iveka"

Istražioci su danas pretresli kancelarije proizvođača automobila "Fijat Krajsler" i kamiona "Iveko" u Njemačkoj, Švajcarskoj i Italiji u sklopu istrage o ilegalnim manipulacijama sa izduvnim gasovima iz motora sa pogonom na naftu.

Afera "Respiratori": SIPA ponovo pretresa na sarajevskom aerodromu

SARAJEVO – Agencija za istrage i zaštitu Bi (SIPA) danas ponovio pretresa carinsku ispostavu na Međunarodnom aerodromu Sarajevu, a zbog spornog uvoza 100 respiratora iz Kine, nezvnaično je potvrđeno "Nezavisnim".

Detalji akcije "Delta": SIPA uhapsila 26 osoba

SARAJEVO - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) juče su, po naredbama Suda BiH i Tužilaštva BiH, realizovali operativnu akciju "Delta" tokom koje je uhapšeno 26 osoba.

Akcija "Delta": Pretresi na 29 lokacija, oštećen budžet za 36 miliona KM

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH, u okviru operativne akcije "Delta" usmjerene ka suzbijanju nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda i pranja novca, pretresaju stambene i poslovne objekte, te pokretne stvari na ukupno 29 lokacija u BiH.

Pretresi na području Gradiške, pronađeno oružje i municija

GRADIŠKA - U akciji kodnog naziva „Perla” danas je na području Gradiške izvršen pretres šest objekata, a tom prilikom uhapšen je Č.S. iz Gradiške i pronađeno vojno naoružanje i municija, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Najčitanije