Pretresi

U Zvorniku oduzeta veća količina parfema, nelegalno oružje i municija

ZVORNIK - U pretresima u Zvorniku pronađena je i privremeno oduzeta veća količina parfema, te nelegalnog oružja i municije, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

SIPA pretresa više lokacija, na meti osumnjičeni za prodaju droge i krivotvorenje novca

CAZIN, VELIKA KLADUŠA - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su započeli pretrese na više lokacija na području Cazina i Velike Kladuše zbog sumnje da su počinjena krivična djela organizovani kriminal, neovlašten promet drogama i krivotvorenje novca.

SIPA u prostorijama Bosnalijeka

SARAJEVO - Po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine u toku je policijska akcija u predmetu Bosnalijek, saopšteno je iz te Tužilaštva.

Hapšenja zbog droge u Banjaluci, pretresi na 14 lokacija

BANJALUKA - Banjalučka policija realizuje operativnu akciju kodnog naziva "Kodeks", a koja je usmjerena na otkrivanje kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšena jedna osoba, pretresi na 12 lokacija

KLADANJ, TUZLA- Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su u operativnoj akciji „Bratilo“ uhapsili jednu osobu u Kladnju te izvršili pretres na 12 lokacija na području ove opštine.

Pretresi u Sarajevu zbog slučaja "Dženan Memić"

SARAJEVO - Policija Kantona Sarajevo postupajući po nalogu Tužilaštva BiH, uz prethodno pribavljenu naredbu Suda BiH, provodi određene aktivnosti na području Kantona Sarajevo vezano za pretrese objekata dvije osobe, kazao je jutros Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a KS.

Pretresi na Palama, u Sarajevu i Zenici, uhapšena dva lica

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH pretresli su tri lokacije na području Pala, Sarajeva i Zenice i uhapsili dva lica u akciji sprovedenoj zbog krivičnog djela organizovani kriminal.

U Podrinju i Bratuncu pretresi zbog krijumčarenja stoke

SARAJEVO - Postupajući po nalogu tužioca Tužilaštva BiH policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske na području Bratunca i Podrinja vrše pretrese i privođenja osumnjičenih osoba, a aktivnosti se odnose na otkrivanje i procesuiranje počinilaca krivičnih djela organizivanog krijumčarenja stoke preko Drine, sa područja Srbije u BiH.

Pretresi zbog droge i trgovine ljudima u Kaknju, Ilijašu i Bihaću

SARAJEVO - Pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona jutros su počeli pretrese na 19 lokacija u Kaknju i dvije na području Ilijaša i Bihaća radi otkrivanja i procesuiranje osumnjičenih za krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge, nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, te trgovina ljudima.

Pretresi na više lokacija u Banjaluci i Prijedoru

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa policijama Hrvatske i Slovenije realizuje međunarodnu akciju kodnog naziva "Zajam", saopšteno je iz resornog ministarstva. U toku su pretresi na više lokacija u Banjaluci i Prijedoru.

Najčitanije