Prevara

U Brčkom uhapšena još jedna osoba zbog izborne prevare

BRČKO - Policija Brčko distrikta uhapsila je lice čiji su inicijali D.J. /60/ iz Brčkog zbog izborne prevare.

Za skidanje "crne magije" uzeli pola miliona evra

PLAV - Tri osobe iz Plava počinile su krivično djelo prevare tako što su za navodno skidanje "crne magije" uzeli od dvoje ljudi više od pola miliona evra.

Indijac lagao suprugu da ima virus korona da bi bio s ljubavnicom

Oženjeni muškarac iz Indije nedavno je dospio na naslovne strane internacionalnih medija jer je lagao svojoj porodici da je pozitivan na virus korona samo da bi mogao vrijeme provoditi sa svojom ljubavnicom.

Banjalučki sud osumnjičenom za prevaru blokirao imovinu od dva miliona

BANJALUKA - Banjalučki Osnovni sud donio je rješenje o blokiranju imovine u vlasništvu I.A. ukupne vrijednosti 1.942.300 KM, saopštio je MUP Republike Srpske.

Vilijam Levi suprugu prevario sa 80 žena

Američki glumac porijeklom sa Kube Vilijam Levi (40), koji se proslavio ulogama u latinoameričkim telenovelama razvodi se od supruge Elizabet Gutjerez (41) nakon 17 godina braka.

Uhapšen zbog sumnje da je radnicu doveo u zabludu i prevario za 90 KM

Muškarac čiji su inicijali B.P. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo prevara, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Država gasi mobilni internet svaki dan da spriječi varanje na ispitima

Sudan je odlučio da isključi mobilni internet na tri sata dnevno u cijeloj zemlji kako bi spriječio varanje na prijemnim ispitima za fakultete.

Masažerima omađijaju penzionere pa im izvlače novac

BANJALUKA, PRIJEDOR - Na području Republike Srpske u posljednjem periodu nude se masažeri koji navodno liječe od mnogih zdravstvenih tegoba, a najčešći na meti su penzioneri, te zbog toga u udruženjima potrošača apeluju na njih da ne nasjedaju na ove prevare.

Osumnjičena da je oštetila privredni subjekt za više od 29.000 KM

BANJALUKA - Policija je banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu podnijela izvještaj protiv žene čiji su inicijali B.B. zbog sumnje da je oštetila privredni subjekt za 29.124 KM.

Vijetnamci prevarili 5.000 Amerikanaca za gotovo milion dolara

HANOJ - Vijetnamska policija uhapsila je četiri muškarca optužena da su prevarili više od 5.000 Amerikanaca koji su pokušavali da kupe zaštitnu opremu protiv COVID-19 onlajn, za gotovo milion dolara, saopštilo je Ministarstvo javne bezbjednosti.

Najčitanije