Prevara

Internet šaljivdžije ponovo prevarile hiljade ljudi

Društvenim mrežama širi se lažna vijest da će se 20. aprila ove godine na nebu pojaviti neobičan fenomen.

Pretvarala se da je muškarac i ucjenjivala žene za miraz

Krišna Sen, žena iz indijske pokrajine Utar Pradeš, nedavno je uhapšena zbog lažnog predstavljanja kao muškarac. Tokom protekle četiri godine Senova je na društvenim mrežama stvorila lažni profil na kojem se predstavljala kao muškarac.

Predstavljao se kao policijski službenik pa varao starije ljude

KLJUČ - Pripadnici Policijske stanice u Ključu uhapsili su V.N. (28) iz Cazina, koji je osumnjičen da je u proteklih mjesec dana na području ključke općine na različite načine prevario više građana u starijoj životnoj dobi iznudivši od njih značajna novčana sredstva.

Nesuđenom mladoženji iznudio 11.900 maraka

DOBOJ, ZVORNIK - Policija tereti dvadesetogodišnjeg Zvorničanina Z.A. da je prevario duplo starijeg Dobojliju, kojeg je vrbovao na Facebooku, gdje mu se s lažnog profila predstavio kao djevojka, a zatim mu ponudio brak i tražio - pare.

Novosađani od državljana BiH oduzeli 14.000 evra

NOVI SAD - Policajcu čiji su inicijali M.P. (27) iz Novog Sada nadležni sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana zbog učestvovanja u prevari, kojom su dvojica državljana BiH oštećeni za 14.000 evra, saopštila je novosadska Policijska uprava.

I Srbin dio velike svjetske prevare, uhapšen zbog $50.000

VAŠINGTON - Pripadnci SBPOK u okviru velike međunarodne policijske akcije "Shadow Web" na suzbijanju visokotehnološkog kriminala, uhapsili su M.K. (33) iz Beograda.

Muškarac i žena varali penzionere u Tuzli

Policija u Tuzli uhapsila je muškarca K.P. (25) i ženu A.M.P. (34) zbog sumnje da su na području ovog grada varali penzionere, uzimajući im novac i dragocjenosti.

Šamčanka lažno prijavila da je opljačkana u Modriči, a potom ostavljena pored puta

MODRIČA - M.Đ. sa područja Šamca prijavila je policiji u Modriči da je opljačkana 10. januara, a potom ostavljena na putu osumnjičena je za lažnu prijavu krivičnog djela i protiv nje je podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Anketa: Muškarci za svoje nevjerstvo krive partnerke

Sudeći prema najnovijem istraživanju sajta "Victoria Milan", namenjenog upoznavanju parova i jednom od omiljenih mjesta muževa koji planiraju aferu, mnogi muškarci okrivljuju upravo svoje partnerke za svoje nevjerstvo.

Platio za posao koji nikada nije dobio

TREBINJE - Trebinjska policija radi na rasvjetljavanju prevare koju je počinio jedan građanin obećavajući posao sugrađaninu za određenu nadoknadu.

Reklame

Najčitanije