Prevara

Slovenačke gazde zakidale bh. radnike

BANJALUKA, LJUBLJANA - Nakon saznanja da poslodavci u Sloveniji krše prava radnika iz BiH, predstavnici Agencije za rad i zapošljavanje BiH boravili su u ovoj zemlji, kako bi pratili realizaciju Sporazuma o zapošljavanju državljana BiH u Sloveniji, saopšteno je iz ove agencije.

Osumnjičen da je oštetio firmu za 39.000 KM

BANJALUKA – Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu protiv D.V. (48) iz Banjaluke koji se sumnjiči da je pričinio materijalnu štetu u iznosu od 39.000 KM.

Ubijedio Bugarku da je šlep služba, pa joj uzeo 630 evra

NIŠ - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikoj Plani uhapsili su D. R. (64) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo prevara.

Prepoznajte znakove emocionalne prevare

Nema iznenađenja da je veoma bolno ako ste emocionalno prevareni. Možda je čak i bolnije nego da vas partner prevari fizički.

"Vraćao kilometre" na satu, prijete mu 30 godina robije

Praksa preprodavaca automobila da polovnjake prodaju sa vraćenom kilometražom nije zastupljena samo u zemljama Balkana, već i u mnogo uređenijim zemljama.

Google uklanja zaražene aplikacije iz Play Storea

Google gasi lažnu oglašivačku mrežu koju čini više od 125 aplikacija za Android i web odredišta, a putem koje je pokradeno na desetine miliona američkih dolara.

Prevarant sugrađanku ojadio za 14.500 evra

TESLIĆ - Teslićanin Zoran Ristikić (56) godinama je od svoje sugrađanke i njene porodice uzimao novac obećavajući da će joj u Austriji srediti da dobije naknadu za povredu na radu i naplatiti radni staž, ali je na kraju nesrećnu ženu ojadio za 14.500 evra.

Pregledao "Google Street View" i otkrio da ga žena vara

Peruanac se nedavno razveo od supruge nakon što je otkrio da mu je nevjerna pregledavajući "Google Street View".

Policija upozorava na prevarante na društvenim mrežama

ZVORNIK - Policijska uprava Zvornik apeluje na oprez pri korišćenju društvenih mreža jer su evidentirane prijave građana o stranicama sa kojih se zahtijeva ustupanje ličnih podataka, kao navodnih dobitnika nagradnih igara.

Može li vaša veza preživjeti prevaru?

Mnogo ljudi spremno je da partneru/ici oprosti prevaru, što ponekad može da ojača vezu!

Najčitanije