Prevara

Srpski državljani glumili policajce u Beču pa ukrali 2,5 miliona evra

​BEČ - Tri prevaranta koji su s predstavljali kao policajci uvjerili su više desetina bečkih penzionera da im predaju svoju ušteđevinu na čuvanje u ukupnom iznosu od 2,5 miliona evra, objavila je policija u austrijskoj prijestolnici.

Banjalučanin osumnjičen da je prevarom pribavio 16.000 KM

​BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su danas banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv muškarca T.D. iz ovog grada zbog sumnje da je prevarom pribavio imovinsku korist od 16.000 KM.

Ovo je najčešća hotelska prevara

​Svako ima prioritete koje mora da ispuni pri rezervisanju hotelskog smeštaja. To može da bude ili dobra usluga, udoban bračni krevet, funkcionalan klima-urađaj... Ali ono na šta smo svi spremni da potrošimo malo više novca jeste "pogled na more".

Sa tuđe kartice podigla 2.100 KM

KOZARSKA DUBICA – Četrdesetpetogodišnja Dubičanka Marina P. privedena je i ispitana zbog sumnje da je ukrala 2.100 maraka od sugrađanina sa čije je bankovne kartice podigla novac.

Masovna prevara farmaceutskih kompanija u Americi

VAŠINGTON - U više od 40 američkih država podignute su optužnice protiv farmaceutskih kompanija zbog vještačkog povećanja cijena lijekova.

Komšiju prijavila za silovanje, on tvrdi da je varala muža s njim

ZENICA - Zeničanin Š. Č. oslobođen je optužbi za silovanje komšinice E. Š., s kojom je, kako on tvrdi, tri i po godine bio u vezi.

Trebinjcu podvalili maramice u koverti umjesto 10.000 KM

TREBINJE - Trebinjska policija uhapsila je juče dvije osobe, državljanina Makedonije, zbog sumnje da su prevarila jednu osobu iz Trebinja i uzela joj 10.000 maraka, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Blagajnik Lutrije BiH prevario invalida za dobitni listić "Binga"

Kantonalni sud u Novom Travniku donio je presudu kojom je Osmana Imamovića iz Busovače osudio na godinu zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja.

Građani BiH sve češće žrtve CEO prevara

Federalna uprava policije zaprimila je više prijava građana i pravnih lica, koje se odnose na tzv. "CEO prevare" (Chief Executive Officer).

Lažirali sudar i zaradili 10.400 maraka

LIVNO - Opštinski sud u Livnu potvrdio je optužnicu protiv Č. P. (66) iz Donjeg Vakufa i M. K. (55) iz Bugojna, koji se terete za ovjeravanje neistinitog sadržaja i zloupotrebe osiguranja.

Najčitanije