Prevara

Pregledao "Google Street View" i otkrio da ga žena vara

Peruanac se nedavno razveo od supruge nakon što je otkrio da mu je nevjerna pregledavajući "Google Street View".

Policija upozorava na prevarante na društvenim mrežama

ZVORNIK - Policijska uprava Zvornik apeluje na oprez pri korišćenju društvenih mreža jer su evidentirane prijave građana o stranicama sa kojih se zahtijeva ustupanje ličnih podataka, kao navodnih dobitnika nagradnih igara.

Može li vaša veza preživjeti prevaru?

Mnogo ljudi spremno je da partneru/ici oprosti prevaru, što ponekad može da ojača vezu!

Ovako je princeza Dajana saznala za najveću izdaju u životu

Godine 1996., princeza Dajana i princ Čarls su se razveli nakon 15 godina braka. Bez sumnje, jedan od glavnih razloga je to što se Dajana, kako je jednom kazala, osjećala "kao treća osoba u braku".

Nesvakidašnja prevara u Prijedoru: Nesuđena nasljednica ostala bez 450 KM

PRIJEDOR - Policiji u Prijedoru prijavljeno je da su u dvorište kuće Prijedorčanke Š.K, iz mjesta Čarakovo, došle tri nepoznate žene, te joj ponudile da podigne 5.000 evra navodnog nasljedstva, a zatim joj, na ime te usluge, uzele 450 maraka, čime su je prevarile.

Učestale prijave prevara na Facebooku

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina upozorava građane da su u posljednje vrijeme česte prijave krivičnog djela prevara putem društvenih mreža.

Grad u Hrvatskoj prevarantima uplatio 50.000 evra

ÐAKOVO - Hrvatska opština Ðakovo ostala je bez 50.000 evra zbog poruke upućene putem elektronske pošte u kojoj je navodno gradonačelnik Marin Mandarić tražio da se novac hitno prebaci na račun u Velikoj Britaniji, a "savjesni službenik" Slavko Troha, kako prenosi "Glas Slavonije", odmah je izvršio uplatu.

Jednom nevjeran, ponovo nevjeran

Vaš momak je prevario svoju tadašnju djevojku sa vama. Ukrali ste ga od nje, lako i čini se bezbolno. Možda ste srećni, ali trebalo bi da znate da je velika šansa da i sami jednog dana po istom principu budete ostavljeni - kaže vođa istraživanja Džošua Foster, koji je pokušao da utvrdi da li varalica uvijek vara.

Impulsivni češće varaju

Naučnici ne prestaju da se bave pitanjem koje nas sve intrigira - zašto varamo?

Najveće finansijske prevare u istoriji

Gdje god da se nalazi veliki novac, tu uvijek ima puno prostora za prevare, prikrivanje i sve ono što dolazi između. U poslovnom svijetu, skandali i prevare definitivno nisu nepoznanica jer tu su uvijek brojni eksperti koji su spremni da se obogate na račun drugih ljudi.

Najčitanije