Prevara

Ovo je znak da vas partner vara

Šaputanje u telefon, skrivanje poruka i "muljanje" neki su od očiglednih znakova za uzbunu u vezi, zbog kojih opravdano možete da posumnjate da vas partner vara.

Turčin optužen da je oštetio budžet BiH za 247.000 KM

SARAEJVO – Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Mustafe Once (38), državljanina Turske, koji se tereti za carinske prevare prilikom uvoza većih količina robe u Bosnu i Hercegovinu, čime je nanio štetu budžetu BiH u iznosu od 247.000 KM.

Varate li na mikronivou?

Ako ste u vezi možda ni ne shvatate da svog patnera najvjerovatnije varate - svaki dan.

Hrvat dobio otkaz u Austriji pa se osvetio šefu

Hrvat (34) koji živi u Austriji nakon otkaza se osvetio šefu, a njegov potez otkriven je tek nakon gotovo jedne i po godine, piše "Fenix".

Nepoznata djevojka lažno prikuplja novac za oboljelu djevojčicu

Nepoznata djevojka obišla je Sarajevo pokazujući fotografiju oboljele Eme Isić i tražeći novčanu pomoć za liječenje ove djevojčice.

Kako nastaviti dalje nakon prevare?

Jako je teško ostati u vezi kad jedan partner prevari drugog jer je upravo povjerenje temelj veze.

Sanjanin uhapšen, prevario četiri starije osobe

PRIJEDOR – Prijedorska policija uhapsila je A.B. iz Sanskog Mosta koji se sumnjiči da je u Ljubiji prevarilo četiri starije osobe.

Povjerovao da će dobiti nagradu pa ostao bez novca

BIHAĆ - Odjel kriminalističke policije MUP-a USK, pod nadzorom Tužilaštva USK provodi istragu protiv nepoznatog počinioca ili više njih zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo računalne prevare.

Radnik obezbjeđenja u banci prokockao novac penzionerke

Pripadnici Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona, u saradnji sa kolegama iz Policijske stanice Busovača, rasvijetlili su zloupotrebu bankovne kartice. Tom prilikom oštećena je penzionerka iz Busovače.

Živjela u BiH od Hrvatske uzimala novac

Pripadnici Policijske stanice Metković provedenim kriminalističkim istraživanjem osumnjičili su 39-godišnju hrvatsku državljanku za krivično djelo prevara.

Najčitanije