Prevoz

Prevoznici u RS ogorčeni: Prazni autobusi voze u veću krizu

BANJALUKA - Na autobuskim linijama u međugradskom prevozu, koji je dozvoljen od 11. maja u Republici Srpskoj ove godine, skoro da nema putnika u autobusima, popunjenost je svega oko 10 odsto, što ih vodi u još dublje finansijske gubitke, tvrde prevoznici.

Banjaluka: Prevoznici odbili da snize cijene i zatražili subvencije

BANJALUKA - Predstavnici prevozničkih preduzeća koji obavljaju javni prevoz na području Banjaluke odbili su danas zahtjev Gradske uprave za sniženje cijene gradskog prevoza sa sadašnje cijene od 1,8 KM za pojedinačnu kartu.

Prevoz osoba sa invaliditetom u Banjaluci ponovo u funkciji

BANJALUKA - Usluga prevoza osoba sa invaliditetom - "In taksi" koja funkcioniše na principu taksi prevoza, od danas je ponovo u funkciji u Banjaluci, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve grada.

Demos: Uvesti prodaju karata za autobuse u kioscima

BANJALUKA - Resorni odbor za saobraćaj Demosa analizirao je stanje javnog prevoza putnika u gradskom i prigradskom prevozu i zaključio da postoji opravdan razloz da se od prevoznika traži smanjenje cijena karata.

Počeo javni prevoz u Tuzli

TUZLA - U Tuzli je danas počeo sa radom Javni gradski i prigradski saobraćaj nakon što je donesena naredba Federalnog štaba civilne zaštite.

Sindikat prijeti štrajkom zbog gužvi u javnom prevozu u Engleskoj

LONDON - Četiri dana pošto je britanski premijer Boris Džonson pozvao stanovnike Engleske koji tokom pandemije virusa korona ne mogu da rade od kuće da se od danas vrate na radna mesta, jedan sindikat u sektoru saobraćaja zaprijetio je mogućom obustavom usluga željezničkog javnog prevoza zbog gužvi koje nakon što je počelo ublažavanje restriktivnih mjera nastale u vozovima.

Željeznice RS: Prevoz robe prugom nije ispunio očekivanja

DOBOJ - Željeznice RS nisu imale prevelike koristi zbog situacije u vezi s koronom koja je zaustavila drumski saobraćaj jer prevoz robe prugom umjesto drumom nije bio koliko su u ovom preduzeću očekivali.

Na zahtjev građana povećava se broj polazaka javnog prevoza u Banjaluci

BANJALUKA – Broj polazaka na linijama javnog prevoza putnika u Banjaluci će od sutra 12. maja biti povećan, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Autobusi na ulicama Banjaluke, pogledajte red vožnje

BANJALUKA - Imajući u vidu da se privredna i ostala djelatnost na području grada Banjaluke polako vraćaju u funkciju, od ponedjeljka, 11. maja, počeo je a funkcionisanjem i javni prevoz putnika, s redukovanim režimom, prevashodno namijenjen prevozu radnika.

Javni prevoz u Banjaluci ponovo u funkciji po redukovanom režimu

BANJALUKA - U Banjaluci od danas ponovo funkcioniše javni prevoz, ali s redukovanim režimom, prevashodno za radnike, potvrđeno je Srni u banjalučkom Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Najčitanije