Prevoz

Banjaluka: Duplo manje putnika, ne zarade ni za troškove

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je juče da javni prevoznici u gradu imaju znatno manje putnika, te da prevoznici traže dodatne subvencije.

Banj bus startuje najkasnije od polovine aprila

BANJALUKA - Panoramski Banj bus, koji prevozi putnike do Banj brda, trebalo bi da počne saobraćati sa dolaskom toplijeg vremena, a najkasnije od polovine aprila, potvrdili su za "Nezavisne" u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Stanivuković: Grad izdvaja 200.000 KM za subvenciju gradskog prevoza

Dogovor sa prevoznicima na području grada je postignut i neće biti redukcije prevoza, a Gradska uprava subvencionisaće gradski i prigradski prevoz sa 200.000 KM u januaru i februaru, rekao je juče na konferenciji za novinare gradonačelnik Draško Stanivuković.

Startala "sedmica", nova linija koja spaja naselja sa UKC RS

BANJALUKA - Nova gradska linija javnog prevoza, koja saobraća preko novoizgrađene saobraćajnice na mjestu nekadašnjeg voćnjaka i spaja više gradskih naselja sa Univerzitetskim kliničkim centrom RS, startala je danas.

U Banjaluci od 2. novembra nova linija gradskog prevoza

BANJALUKA - Nova linija gradskog prevoza Lauš - paralela - centar - Zeleni mosta startuje od ponedjeljka, 2. novembra, potvrdio je za "Nezavisne" Slavko Davidović, šef Odsjeka za saobraćaj.

Divlji prevoznici legalnim otimaju putnike

BANJALUKA, BIJELJINA - Zbog nelegalnog prevoza putnika u BiH, koji je u ekspanziji tokom pandemije virusa korona, u narednom periodu očekuju se pojačane kontrole od strane inspekcijskih i drugih organa, kako bi se spriječio rad divljih prevoznika koji narušava rad legalnih, ali i šteti budžetima.

Javni prevoz na području Banjaluke od ponedjeljka u punom kapacitetu

Na području grada od sutra, nakon skoro šest mjeseci, počinje s radom javni gradski i prigradski prevoz u punom kapacitetu.

Prevoz u Banjaluci uskoro u punom kapacitetu, pogledajte propisane mjere

Kao što je najavljeno prvi put od marta i izbijanja epidemije virusa korona, javni prevoz u Banjaluci se od 31. avgusta vraća se u redovan režim rada, a grad Banjaluka podsjeća na obavezu pridržavanja propisanih mjera.

Krizni štab: Stariji da izbjegavaju kretanje i korištenje javnog prevoza

SARAJEVO - Krizni štab Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo preporučuje osobama starije životne dobi, posebno hroničnim bolesnicima, da zbog situacije izazvane korona virusom, izbjegavaju bespotrebna kretanja i korištenje javnog prevoza.

Banjaluka: Cijena đačke karte niža za 10 KM

BANJALUKA - Mjesečne đačke karte za javni prevoz u Banjaluci će već od 1. septembra i početka nove školske godine biti jeftinije za 10 KM.

Najčitanije