Prevoz

Divlji prevoznici legalnim otimaju putnike

BANJALUKA, BIJELJINA - Zbog nelegalnog prevoza putnika u BiH, koji je u ekspanziji tokom pandemije virusa korona, u narednom periodu očekuju se pojačane kontrole od strane inspekcijskih i drugih organa, kako bi se spriječio rad divljih prevoznika koji narušava rad legalnih, ali i šteti budžetima.

Javni prevoz na području Banjaluke od ponedjeljka u punom kapacitetu

Na području grada od sutra, nakon skoro šest mjeseci, počinje s radom javni gradski i prigradski prevoz u punom kapacitetu.

Prevoz u Banjaluci uskoro u punom kapacitetu, pogledajte propisane mjere

Kao što je najavljeno prvi put od marta i izbijanja epidemije virusa korona, javni prevoz u Banjaluci se od 31. avgusta vraća se u redovan režim rada, a grad Banjaluka podsjeća na obavezu pridržavanja propisanih mjera.

Krizni štab: Stariji da izbjegavaju kretanje i korištenje javnog prevoza

SARAJEVO - Krizni štab Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo preporučuje osobama starije životne dobi, posebno hroničnim bolesnicima, da zbog situacije izazvane korona virusom, izbjegavaju bespotrebna kretanja i korištenje javnog prevoza.

Banjaluka: Cijena đačke karte niža za 10 KM

BANJALUKA - Mjesečne đačke karte za javni prevoz u Banjaluci će već od 1. septembra i početka nove školske godine biti jeftinije za 10 KM.

Promjene u sistemu javnog prevoza u Banjaluci: Nove linije i pogodnosti za putnike

BANJALUKA - Grad Banjaluka objavio je danas javni poziv za prikupljanje prijava za obavljanje javnog gradskog i prigradskog prevoza lica na području grada za narednih sedam godina, u namjeri da se sistem javnog prevoza osavremeni i da ga u budućnosti, umjesto sadašnjih 10 odsto, koristi najmanje 30 odsto Banjalučana, saopštila je Gradska uprava.

Ideja kako najveće buntovnike natjerati da nose masku preko nosa

Iako su u Njemačkoj propisane drakonske kazne za nenošenje maski, nadležni se svakodnevno bore s onima koji to i dalje ne poštuju.

Zbog korone pojačani inspekcijski nadzor javnog prevoza u Sarajevu

SARAJEVO - Zbog nepoštivanja mjera zaštite propisanih za putnike i firme koje vrše usluge javnog prevoza u Kantonu Sarajevu, usljed epidemije virusa korona, od naredne sedmice biće pojačan inspekcijski nadzor.

Više polazaka u gradskom i prigradskom prevozu u Banjaluci

BANJALUKA - Gradski prevoz u Banjaluci od sutra će u funkciji staviti još 90 polazaka, a prigradski 20, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Banjaluka: Od 15. juna više polazaka javnog prevoza, pogledajte termine

BANJALUKA - Od ponedjeljka, 15. juna, biće povećan broj polazaka u javnom gradskom i prigradskom prevozu, saopštila je Gradska uprava Banjaluka.

Najčitanije