Priština

Dvije osobe ubijene u pucnjavi u Prištini

PRIŠTINA - Dvije osobe ubijene su u pucnjavi u naselju "Mati 1" u Prištini, a još dvije su povrijeđene.

Preminula još jedna osoba nakon obračuna dvije porodice

​PRIŠTINA - U sukobu dvije porodice u užem dijelu Prištine jedna osoba ubijena je na licu mjesta, dok su četiri osobe ranjene od kojih je jedna kasnije podlegla povredama, saopšteno je iz Kosovske policijske službe.

Jedna osoba ubijena, tri povrijeđene u porodičnom sukobu

​PRIŠTINA - Jedna osoba je poginula, a tri su povrijeđene u pucnjavi koja se dogodila danas u Prištini, prenose prištinski mediji i dodaju da se radi o porodičnoj tragediji.

U Prištini rođena beba sa dva pola, druga ove godine

PRIŠTINA - Ljekari Odjeljenja za ginekologiju prištinske klinike suočili su se ovih dana sa izuzetno retkom pojavom, rođenjem bebe sa dva pola, javo je prištinski portal Front online.

Priština traži nalog Interpola za hapšenje Dačićevog saradnika

​Kosovsko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je tužilaštvo da izda međunarodni nalog za hapšenje Vladimira Cizelja, saradnika srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

Prištinu potresaju protesti

PRIŠTINA - Zaposleni u uslužnim djelatnostima prištinskog aerodroma održali su i danas dvočasovni protest, nezadovoljni odnosom rukovodstva prema njihovim zahtjevima.

Još jedan američki političar dobija bistu u Prištini

PRIŠTINA - Priština će uskoro dobiti i bistu američkog senatora Boba Dola. To je inicijativa koju je u ponedjeljak saopštio premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuš Haradinaj.

Hapšenja zbog trgovine ljudskim organima

PRIŠTINA - U Prištini su uhapšene dvije osobe zbog nezakonite trgovine ljudskih organima i ćelijama i ilegalne transplantacije organa, saopstila je danas Kosovska policija, prenela je prištinska Koha.

Brisel: Priština da poštuje sporazum o posjetama

BRISEL - Portparolka Evropske unije Maja Kocijančić izjavila je, povodom odluke prištinskih vlasti da nijednom zvaničniku iz Beograda ne dozvoli ulaz na teritoriju tzv. Kosova, da EU očekuje poštovanje sporazuma o posjetama zvaničnika, koji je postignut u okviru dijaloga Beograda i Prištine.

Dačić: Potez Prištine još jedan šamar EU i međunarodne zajednice

BEOGRAD - Odluka Prištine da zabrani ulazak srpskim zvaničnicima na Kosovo je potez bez presedana i još jedan šamar, ne Beogradu već prije svega Evropskoj uniji i međunarodnoj zajednici, koja sramno ćuti na kršenje svih civilizacijskih normi koje godinama sprovode Ramuš Haradinaj i Hašim Tači, izjavio je potpredsjednik Vlade Srbije i šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Najčitanije