Pribor

Djeca Srba povratnika dobila školski pribor

SANSKI MOST- Članovi Zavičajnog udruženja Sanjana „Grmeč“, koje svoje sjedište ima u Banjaluci, osigurali su i ove godine školski pribor za učenike osnovnih i srednjih škola iz porodica povratnika srpske nacionalnosti koji žive na području Općine Sanski Most.

Udžbenici i školski pribor za djecu iz hraniteljskih porodica

Za djecu iz hraniteljskih porodica dodijeljena je jednokratna novčana pomoć u nastojanju da se dodatno popularizuje ovaj najhumaniji način zbrinjavanja djece, rekli su u Gradskoj upravi.

Školski pribor za djecu oboljelu od raka u Tuzli

TUZLA - Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih bolesti "PIPOL" za protekli vikend je organizovalo podjelu 30 školskih torbi i pribora djeci i mladima izliječenim od raka sa područja grada Tuzla, a sve u okviru projekta "Pobjedimo zajedno pandemiju i mRAK”. Školske trobe i pribore su dobili i djeca koja su na kućnom oporavku.

Pomama za udžbenicima i školskim priborom

BANJALUKA, BIJELJINA, TREBINJE - Pred početak nove školske godine 1. septembra, u knjižarama širom Republike Srpske velika je pomama za udžbenicima i školskim priborom.

Školski pribor na kioscima Minutica

Škola od kuće i ograničeno kretanje vezali su naše najmlađe za kuću. Ali time naši klinci nisu promijenili ponašanje i zabavu i njihovo kreativno izražavanje ne može biti stavljeno na čekanje.

Sitnicama zašarenite povratak u školu

Vodene bojice, osim na nastavi, mogu biti sjajan alat za hobije u kojima se možete zabaviti zajedno s djecom

U knjižarama već počele rezervacije udžbenika

BANJALUKA - Interesovanje za udžbenike u RS već sada je veliko, te se roditelji svakodnevno raspituju za knjige i rezervišu ih u knjižarama prije nego što sve stignu na police, a kako bi školarce na vrijeme obezbijedili.

Bogata ponuda u novootvorenom "multishopu" kompanije "Gatarić"

BANJALUKA - Kompanija "Gatarić" otvorila je novi veleprodajni objekat u Ulici Jovana Dučića, kod TC "Emporium" u Banjaluci.

Hitlerov pribor za jelo prodat na aukciji

Pribor za jelo napravljen specijalno za nacističkog vođu Adolfa Hitlera povodom njegovog 50. rođendana prodat je na aukciji za 12.500 funti (oko 14.220 evra).

Akcija sakupljanja školskog pribora

Akcija prikupljanja školskog materijala za djecu korisnike Dnevnog centra Udruženja "Nova generacija" trajaće još danas i sutra.

Najčitanije