Prijatelji

Omiljeni par iz serije “Prijatelji” se zabavlja?

Džen i Dejvid, koji su u seriji bili par, priznali su da su tokom snimanja prve sezone "Prijatelji" gajili veoma jake emocije i da su oboje bili veoma zaljubljeni jedno u drugo.

"Prijatelji" se vraćaju na TV 27. maja

HBO je objavio da će 27. maja biti prikazan dugoočekivano ponovno okupljanje ekipe kultnog sitkoma "Prijatelji", zajedno sa velikim brojem gostiju.

Počinje snimanje specijala serije "Prijatelji" (ISPRAVLJENO)

Ostvarenje "Prijatelji" američka je humoristička serija koja je dobila epitet omiljena i osvojila srca publike širom svijeta još od prvog prikazivanja na malim ekranima davne 1994, a emitovana je do 2004. godine.

Metju Peri zaprosio 20 godina mlađu djevojku

Zvijezda popularne serije "Prijatelji" zaprosio je svoju višegodišnju devojku Moli Horvic (29) i ona je rekla - da!

Naučnici: Šimpanze u starosti, kao i ljudi, biraju staro društvo

Starost ne odlikuje samo sijeda kosa i bore. Poznato je da ljudi kada dođu u poznije godine, više vole da se druže sa starim prijateljima i njihov društveni krug se sužava. Sada su, naučnici, po prvi put, uočili isto ponašanje kod jedne vrste primata.

Vučić nagrađen priznanjem "Prijatelji Ciona"

BEOGRAD - Muzej "Prijatelja Ciona" u Jerusalimu nagradio je priznanjem "Prijatelji Ciona" predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i još deset osoba.

Monika iz "Prijatelja" priznala da tek sada gleda popularnu seriju

Serija “Prijetelji” donijela je planetarnu slavu glumcima te ih povezala za cijeli život, a jedna od protagonistica ne sjeća se detalja, zato što epizode nije pažljivo gledala, što sada za vrijeme karantina ispravlja.

Glumac iz serije "Prijatelji" pronađen mrtav u kupatilu

Glumac Sten Kirš, koji je glumio i u seriji “Prijatelji”, objesio se u 51. godini.

Preminuo glumac iz serije "Prijatelji"

Poznati filmski i televizijski glumac Ron Lajbman danas je u 83. godini zbog posljedica izazvanih upalom pluća preminuo.

Dženifer Aniston i cijela ekipa "Prijatelja" u novom projektu

HOLIVUD - Američka glumica Dženifer Aniston, koja se proslavila televizijskom serijom "Prijatelji", poručila je na Instagramu da priprema novi projekat s cijelom ekipom glumaca koji su igrali u toj seriji.

Najčitanije