Prijava

Ne smanjuje se broj ljudi koji se javljaju u kovid ambulante

BEOGRAD - Direktor Doma zdravlja Palilula dr Aleksandar Stojanović izjavio je jutros da se ne smanjuje broj građana koji se sa simptomima virusa korona javljaju u tu kovid ambulantu.

Ističe rok za prijavu za učešće na lokalnim izborima

SARAJEVO - Danas ističe rok za podnošenje prijava za ovjeru političkih stranaka, nezavisnih kandidata, udruženja i grupa građana za učešće na lokalnim izborima 2020. godine, saopšteno je iz Centralne izborne komisije (CIK) BiH.

"Građani gube vrijeme ako prijave korupciju"

SARAJEVO - Da je situacija u pravosuđu teška i da je potrebno napraviti niz zakonskih promjena kada su u pitanju korupcija i javne nabavke da bi se situacija dovela u red, pokazuju i jučerašnja saslušanja koje je obavila Privremena istražna komisija Predstavničkog doma BiH, koja treba da utvrdi stvarno stanje u pravosuđu.

Policija u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv sveštenika

PODGORICA - Barska policija podnijela je Osnovnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv sveštenog lica Z.S. (42), kojeg sumnjiči za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Za idejno rješenje dvorane u Banjaluci stiglo 110 prijava iz cijelog svijeta

Čak 110 arhitekata iz cijelog svijeta poslalo je prijavu za izradu idejnog rješenja kongresno-konferencijskog centra, što je najveći odziv na neki arhitektonski konkurs u novijoj istoriji grada.

PDV prijavu sa nulom predala 9.343 obveznika

BANJALUKA - Poreski obveznici u aprilu ove godine prijavili su obavezu uplate 152.969.370 KM po osnovu PDV-a, što je za 37.063.844 KM ili 19,5 odsto manje u odnosu na april prošle godine.

Saznajte da li je neko prijavljen na vaš Facebook

Ukoliko vam se ikada desilo da niste sigurni da li ste se odjavili sa svog naloga koji ste koristili na tuđem uređaju i ukoliko sumnjate da vas nakon toga neko špijunira, evo savjeta kako da to provjerite i spriječite.

Podnesena krivična prijava protiv Mladena Karana

PRIJEDOR - Zbog sumnje da je pronevjerio oko 14.000 KM, namijenjenih za izgradnju kuće Dejanu Zoriću iz Donjih Agića kod Novog Grada, Odbor za izgradnju kuće, podnio je krivičnu prijavu Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv Mladena Karana.

Krivična prijava protiv Vučića zbog Račka

PRIŠTINA - Protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića podnesena je krivična prijava pred kosovskim Specijalnim tužilaštvom "zbog negiranja zločina i masakra u Račku", potvrdio je za "Kosovo onlajn" advokat Tom Gaši.

Krivična prijava protiv oca preminule djevojčice, roditelji će donirati organe

ROVINJ - Protiv oca djevojčice iz Rovinja, koja je preminula od posljedica toplotnog udara i dehidracije nakon što je ostavljena u pregrijanom automobilu, podnesena je krivična prijava i njemu prijeti zatvorska kazna od tri do 15 godina.

Najčitanije