Priječani

U subotu obustava saobraćaja na putu za Priječane

BANJALUKA - U subotu 6. juna, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj na putu za Priječane, na dijelu od skretanja za vikend naselje prema Priječanima, u dužini od 450 metara, saopštila je Gradska uprava.

Počelo asfaltiranje puta za Priječane

BANJALUKA - Postavljanjem prvog sloja asfalta, danas su počeli završni radovi na izgradnji nove dionice puta za Priječane, saopštila je danas Gradska uprava Banjaluka.

Priječani dobijaju novi vodovod

BANJALUKA - U okviru radova na izgradnji saobraćajnice za banjalučko naselje Priječani počela je i izgradnja novog vodovoda koji će zamijeniti stare azbestne cijevi, postavljene prije više decenija.

Sanirano klizište u Priječanima, nastavak gradnje puta

BANJALUKA - Sanacijom velikog klizišta u dužini od 200 metara uz Vrbas riješen je ogroman problem u naselju Priječani, čime je i omogućen nastavak izgradnje novog dijela saobraćajnice prema ovom naselju.

Pri kraju sanacija klizišta u banjalučkom naselju Priječani

BANJALUKA - Sanacija velikog klizišta u dužini od 200 metara uz rijeku Vrbas na putu prema banjalučkom naselju Priječani, trebalo bi da budu završeni do kraja ove sedmice, čime će biti stvoreni uslovi za nastavak izgradnje novog dijela saobraćajnice prema tom naselju, saopšteno je iz Gradske uprave.

Intenzivirani radovi na sanaciji klizišta u Priječanima

BANJALUKA - Zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama, intenzivirani su radovi na sanaciji velikog klizišta uz Vrbas u Priječanima, u okviru nastavka izgradnje moderne saobraćajnice u pravcu centra ovog naselja, vrijedne više od 1,2 miliona KM.

Sanacija klizišta i nastavak izgradnje saobraćajnice za Priječane

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Priječani danas je počela sanacija klizišta i nastavak izgradnje saobraćajnice za ovo naselje, u okviru radova vrijednih 1,13 miliona KM.

Sanacija klizišta i gradnja još pola kilometra puta u Priječanima do kraja godine

BANJALUKA - Sanacija klizišta i izgradnja saobraćajnice prema naselju Priječani u dužini od oko 500 metara trebalo bi da počnu do kraja godine, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Stari most koji povezuje Priječane i Trn u novom ruhu

BANJALUKA - Sanacija mosta na rijeci Vrbas koji povezuje naselja Priječani i Trn je završena te je u subotu zvanično pušten u upotrebu, rekla je Dragana Kovačević, načelnica Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove u opštini Laktaši.

Vukovi kruže oko sanskih sela, šakal ustrijeljen u Priječanima

SANSKI MOST, BANJALUKA - U blizini nekoliko podgrmečkih sela na području općine Sanski Most primijećeni su ovih dana brojni vukovi, koji su se u nekoliko navrata približili domaćinstvima, što je uznemirilo mještane.

Najčitanije