Prijedor

Dodik u Prijedoru: Za odbranu od poplava 15 miliona KM

PRIJEDOR - Institucije Republike Srpske obezbijediće 15 miliona KM za odbranu od poplava na području Prijedora, rekao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas nakon sastanka sa gradonačelnikom Daliborom Pavlovićem.

Oduzeta droga, slijedi izvještaj protiv pet lica

PRIJEDOR - Pripadnici Policijske uprave Prijedor oduzeli su 42 grama marihuane i digitalnu vagu od više lica iz Bosanske Krupe, Kozarske Dubice i Novog Grada, saopšteno je iz ove uprave.

U Prijedoru vakcinisano 980 lica starijih od 65, još 2.300 prijavljeno

PRIJEDOR - U Prijedoru je u proteklih šest dana vakcinisano 980 lica starijih od 65 godina, a još 2.300 osoba iz te kategorije je do sada prijavljeno, izjavila je danas načelnik Higijensko-epidemiološke službe prijedorskog Doma zdravlja Milica Otković.

Pijanom vozaču bez vozačke oduzet neregistrovan auto

PRIJEDOR - Osoba M.R. iz Prijedora uhapšena je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Sud u naredna tri dana odlučuje o sudbini "Saničana"

PRIJEDOR - Pred Okružnim privrednim sudom u Prijedoru danas je održano ročište radi utvrđivanja uslova za otvaranje stečajnog postupka u prijedorskom ribnjaku "Saničani".

Još čekaju obnovu nakon zemljotresa: Tri mjeseca bez krova nad glavom

KOSTAJNICA, PRIJEDOR - Gotovo tri mjeseca nakon stravičnog zemljotresa u Petrinji, koji je i u nekoliko lokalnih zajednica na sjeverozapadu Srpske iselio građane iz njihovih kuća, oni još čekaju vlastiti krov nad glavom.

Sa benzinske pumpe ukradeno 400 KM i cigarete

PRIJEDOR - Sa benzinske pumpe u mjestu Svodna ukradena je veća količina cigareta različitih vrsta i 400 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Prijedorčanin brutalno ubijen dva mjeseca nakon izlaska iz zatvora

PRIJEDOR - Tijelo Prijedorčanina Mihajla Stupara (47), zvanog Šmit, pronađeno je jutros pored rijeke Sane u prijedorskom naselju Raškovac, a utvrđeno je da je, po svemu sudeći, premlaćen bejzbol palicom, s tim što dosadašnji rezultati istrage ukazuju da je pregažen i vozilom.

Prijedorčanin proizvodi pčelinji otrov koji liječi mnoge bolesti

PRIJEDOR - Radu sa pčelama posvetio sam skoro cijeli život, a od pčelarstva, kao jedinog izvora prihoda, živim od 2000. godine. Nema formule kako biti dobar pčelar, važna je isključivo ljubav prema ovim važnim i vrijednim insektima i eko-sustavu - pčelarstvo je težak fizički posao koji iziskuje velika odricanja, trud i rad, a ujedno i psihoterapija, kazuje pčelar Sulejman Jakupović.

Prijedorčanka Nada Pilipović jedina dama varilac na Balkanu

PRIJEDOR - Podjela na "muške" i "ženske" poslove davno je prevaziđena! Najbolji dokaz za to je Prijedorčanka Nada Pilipović – jedina dama varilac na ovim prostorima. Predrasude je, kaže, ne zanimaju. Želi da bude najbolja u svom poslu, što joj i polazi za rukom.

Najčitanije