Prijedor

Ko će naslijediti Pavlovića na mjestu gradonačelnika Prijedora?

PRIJEDOR - Dalibor Pavlović zvanično je juče podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora, a ko će ga naslijediti na toj funkciji trebalo bi da bude poznato na zimu, pošto se očekuje da će prijevremeni izbori u gradu na Sani biti održani u drugoj polovini decembra, ili u januaru iduće godine.

Dalibor Pavlović podnio ostavku

PRIJEDOR - Dalibor Pavlović zvanično je danas podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora.

Vozio bez dozvole neregistrovani automobil

PRIJEDOR - Policija je od lica čiji su inicijali B.K. iz Kozarca privremeno oduzela automobil marke golf nakon što je kontrolom utvrđeno da upravlja neregistrovanim vozilom sa nepripadajućim registarskim oznakama i prije sticanja prava na upravljanje.

Počinje festival "Zlatna vila"

U Prijedoru će večeras biti otvoren Međunarodni festival pozorišta "Zlatna vila" tokom kojeg će do 16. oktobra publika moći da vidi četiri predstave u takmičarskom programu, kao i još dvije u revijalnom.

Milica Savić promovisala roman "Voz 63"

Prijedorčanka Milica Savić predstavila je večeras u rodnom gradu svoj novi roman pod nazivom "Voz 63".

U Prijedoru otvorena izložba "Priče putnika"

U Galeriji "Sreten Stojanović" večeras je otvorena izložba radova Aleksandre Kokotović i profesora Miodraga Elezovića pod nazivom "Priče putnika".

Komisija utvrdila: Avion prije polijetanja verglao pet minuta

PRIJEDOR - Uprkos zabrani, auto-benzin je korišten za pogon aviona Aero-kluba Prijedor, kojem je 22. juna prošle godine djelimično otkazao motor, nakon čega je otkačio jedrilicu koju je vukao, a ona se spustila u baštu među kukuruze, pri čemu je povrijeđen putnik koji je u njoj sjedio, dok je njen pilot prošao bez povreda.

Prijedorčanka Mladena Stupar kozje mlijeko pretvara u zdrave sapune

Samostalan rad je stvorio čovjeka i sve njegove sposobnosti, kao što je on tvorac civilizacije i uopšte uslov svakog razvitka.

Identifikovano lice koje je ukralo opel astru iz firme za prodaju automobila

PRIJEDOR - Prijedorska policija identifikovala je brzom i efikasnom reakcijom lice čiji su inicijali S.A. iz Sanskog Mosta koje je ukralo automobil opel astra iz kruga firme za prodaju vozila u Prijedoru.

Puškom bez oružnog lista ubio zeca

PRIJEDOR - Prijedorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali R.T. iz Prijedora zbog sumnje da je počinilo krivična djela nezakonit lov i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Najčitanije