Prijedor

Nevrijeme oštetilo kuće, auta, a bilo i povreda

BANJALUKA, PRIJEDOR - Dok sam pokušavala da zaštitim auto, grad veličine teniske loptice mi je razbio glavu, te sam brzo ušla u kuću, priča nam Dajana Krečar iz Banjaluke, koju je tokom posjete naselju Prijakovci, kod Banjaluke, u subotu zahvatilo nesvakidašnje nevrijeme.

Hiljade kilometara ljubavi od Voronježa do Prijedora

Da ljubav ne poznaje granice ni kilometre, potvrđuju Ruskinja Larisa i Prijedorčanin Emil Bakaj.

Pljačka u Prijedoru: Potraga za razbojnikom koji je odnio 1.000 maraka

PRIJEDOR - Policija traga za razbojnikom koji je protekle noći opljačkao benzinsku pumpu u Prijedoru, odakle je ukrao oko 1.000 maraka, potvrđeno je "Nezavisnim".

Zaprijetio da će sve policajce pobiti automatskom puškom

PRIJEDOR - Policija je uhapsila Prijedorčanina Z.C. (25) zbog sumnje da je pozvao servisni broj 122 i zaprijetio da će baciti bombu na policijsku stanicu i automatskom puškom pobiti sve policajce, saznaju "Nezavisne".

U Prijedoru 50 porodica dobilo dom

PRIJEDOR - Porodice izbjeglih i raseljenih lica u Prijedoru, njih 50, dobile su u petak ključeve stanova u zgradi izgrađenoj u okviru projekta Regionalnog stambenog programa u BiH, vrijednog oko 2,5 miliona KM.

Milenko Đaković: Svako ko ima jasnu viziju, može uspješno poslovati

PRIJEDOR - Grad Prijedor prva je lokalna zajednica u cijeloj BiH koja je dobila BFC sertifikat, a trenutno su u fazi druge resertifikacije. Milenko Đaković, prvi čovjek ovog grada, u intervjuu za "Nezavisne" kaže kako se benefiti mogu vidjeti kroz reinvesticije, ali i povećan broj novozaposlenih radnika.

Inženjeri iz Prijedora snimili državni zatvor

SARAJEVO - Desetak inženjera različite struke nezavisne kuće iz Prijedora ovih dana je boravilo u državnom zatvoru u Vojkovićima u Istočnom Sarajevu kako bi napravili procjenu i u što kraćem roku dostavili mišljenje o ovom objektu.

Požar u Prijedoru, stradao starac

PRIJEDOR - Sedamdesettrogodišnji starac nastradao je u požaru koji je danas izbio u prijedorskom naselju Omarska, saznaju "Nezavisne".

Zoran Stojaković iz Prijedora pronađen živ i zdrav

PRIJEDOR – Zoran Stojaković (61) iz Prijedora, čiji je nestanak bio projavljen 14. juna, pronađen je živ i zdrav.

Portir gasio vatru, dežurna sestra spasavala starce

PRIJEDOR - Zahvaljujući portiru i vatrogascima, ugašen je požar koji je buknuo u kupatilu u Domu za starija lica Prijedor, na trećem spratu, gdje borave mahom nepokretni korisnici, a koje je brzom reakcijom na bezbjedno izvukla dežurna sestra.

Najčitanije