Prijedor

Policajac smirivao nasilnika pa ubijen pred rođendan

PRIJEDOR - Policajac Slađenko Tubin iz Prijedora, kojeg je u nedjelju uveče u Gornjoj Ravskoj ubio Marko Šabić, za tri dana trebalo je da proslavi 48. rođendan.

Osumnjičeni za ubistvo policajca predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Marko Šabić, osumnjičeni za ubistvo policajca Slađenka Tubina i pokušaj ubistva svoje supruge, predat je Republičkom javnom tužilaštvu u Banjaluci, gdje će biti saslušan.

"ArcelorMittal" smanjuje proizvodnju i broj radnika?

PRIJEDOR - Kompanija "ArcelorMittal" bi u narednih nekoliko dana mogla donijeti odluke koje nisu dobre po grad Prijedor, a to je smanjenje proizvodnje željezne rude u Omarskoj, što bi moglo dovesti i do smanjenja broja radnika, upozorio je danas Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora.

Otac Prijedorčanina koji je usmrtio policajca stabilno

PRIJEDOR - Zdravstveno stanje pacijenta čiji su inicijali V.Š. (81) je za sada stabilno, saopšteno je danas iz Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci.

Đaković: Moguće smanjenje proizvodnje u rudniku Omarska

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da ima nezvanične informacije da bi kompanija "Arselor Mital" u narednih nekoliko dana mogla donijeti odluke koje nisu dobre po grad Prijedor, a to je smanjenje proizvodnje željezne rude u Omarskoj, što bi moglo dovesti i do smanjenja broja radnika.

Lukač: Policija ostala bez hrabrog i poštenog policajca

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač uputio je telegram saučešća porodici Tubin povodom smrti policajca Slađenka Tubina.

Krvavi Uskrs u Prijedoru: Pokušao ubiti suprugu, ranio oca i kćerku, pa usmrtio policajca

PRIJEDOR – Protiv Marka Šabića iz Prijedora danas će biti podnesen izvještaj Republičkom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je ubio policajca Slađenka Tubina i pokušao ubiti svoju suprugu.

Preminuo policajac koji je ranjen u Prijedoru

PRIJEDOR - Preminuo je policajac Slađenko Tubin, na kojeg je u Gornjoj Ravskoj kod Ljubije pucao Marko Šabić, potvrđeno je za RTRS -u u prijedorskoj bolnici.

Iz dvorišta ukrali mercedes

PRIJEDOR - U Kozaruši kod Prijedora ukraden je mercedes C220 koji je bio parkiran u dvorištu porodične kuće, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Komšiji zario čakiju u grudi pa otišao kući

PRIJEDOR - Novo je nakon uboda samo pao, noge su mu se odmah oduzele, a mogao se i braniti, jer duplo je jači od Neđe, ali nije se čovjek nadao da će ga ovaj ubosti tek tako, iz čista mira.

Najčitanije