Prijedor

Uhapšen Marko Munjiza u Prijedoru

PRIJEDOR - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske uhapsili su u Prijedoru Marka Munjizu, a u toku je pretres lokacije u naselju Pećani.

U Prijedoru izložba fotografija "Krovovi Hilandara"

U okviru svetosavskih svečanosti u Prijedoru je večeras otvorena izložba fotografija "Krovovi Hilandara" autora Žarka Čigoje.

Nestao Prijedorčanin Božidar Đaković

PRIJEDOR - Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da je Božidar Đaković (35) iz ovog grada u subotu oko 10.30 časova otišao iz kuće, te se do momenta prijave nije vratio na adresu stanovanja.

Opljačkana benzinska pumpa u Prijedoru

PRIJEDOR - Nepoznato lice izvršilo je rano jutros razbojništvo na benzinskoj pumpi u Prijedoru.

Sabahudinu Kajdiću 12 godina zatvora za zločine u Prijedoru

​SARAJEVO - Sud BiH proglasio je danas Sabahudina Kajdića krivim za zločin protiv čovječnosti na području Prijedora 1992. godine i izrekao mu kaznu zatvora od 12 godina, saopšteno je danas iz ove pravosudne institucije.

Direktor firme osumnjičen da je oštetio budžet RS za skoro 80.000 KM

​PRIJEDOR - Protiv B.P. iz Novog Grada podnesen je Izvještaj o krivičnom djelu zbog sumnje da je oštetio budžet Republike Srpske za 76.621,49 KM ne plaćajući poreze i doprinose za radnike, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Јavor preuzeo dužnost gradonačelnika Prijedora

PRIJEDOR - U Prijedoru je jutros izvršena primopredaja dužnosti između zamjenika gradonačelnika Prijedora Žarka Kovačevića i novoizabranog gradonačelnika Slobodana Јavora.

Primopredaja dužnosti gradonačelnika Prijedora u srijedu

PRIJEDOR - Primopredaja dužnosti između zamjenika gradonačelnika Prijedora Žarka Kovačevića i novoizabranog gradonačelnika Slobodana Javora biće obavljena sutra u Prijedoru, najavljeno je iz Gradske uprave.

Sjećanjem na poginule borce u Prijedoru počelo obilježavanje 30. rođendana Srpske

PRIJEDOR - Prisjećanjem na srpske borce, koji su dali živote za Republiku Srpsku i čiji doprinos ne smije biti zaboravljen, danas je u Prijedoru počelo obilježavanje Dana Republike i njenog 30- rođendana.

Identifikovani vozači koji su vozili u pješačkoj zoni u Prijedoru

PRIJEDOR - Pripadnici Policijske uprave Prijedor identifikovali su vozače koji su upravljajući vozilima u pješačkoj zoni u ovom gradu Prijedoru počinili prekršaj iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Najčitanije