Prijedor

U sektoru ugostiteljstva zadovoljni setom mjera koje je donijela vlast

BANJALUKA, PRIJEDOR - Ugostitelji u RS zadovoljni su mjerama vlasti za prevazilaženje krize nastale zbog virusa korona, jer, kako kažu, da nisu dobili pomoć od nadležnih, ne bi bili u mogućnosti sami da prebrode ovu tešku situaciju.

Prijedorčani se fotografisali za vrijeme policijskog časa, pa kažnjeni

PRIJEDOR - Petnaest osoba sa područja Prijedora su sankcionisana zbog nepoštivanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske, odnosno policijskog časa.

U karantine na Kozari smještaj i za osobe upućene sa graničnih prelaza

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da će karantini na Kozari služiti i za smještaj lica koja prođu zdravstvene procedure u karantinima na graničnim prelazima i koja po odluci Republičkog štaba budu upućena u karantine u svojim lokalnim zajednicama.

Prijedorčanin uhapšen zbog sumnje da nije poštovao kućnu izolaciju

PRIJEDOR - D.G. iz Prijedora uhapšen je zbog sumnje da nije poštovao kućnu izolaciju koja mu je određena zbog sprečavanja širenja virusa korona, te se protivno zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije kretao na javnom mjestu.

Đaković: Izazvao udes u Prijedoru, a trebalo da bude u izolaciji

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da je osoba koja je juče izazvala saobraćajnu nezgodu u gradu morala biti u izolaciji i da će biti kažnjena.

Probio ogradu mosta i sletio u Gomjenicu

PRIJEDOR - Audi A4 probio je ogradu mosta u naselju Gomjenica i sletio u rijeku Gomjenicu. Nesreća se dogodila oko 16.10 časova na regionalnom putu Prijedor-Tomašica, a mladiću koji se nalazio za volanom audija u pomoć su pritekli Nemanja Mandić i Nebojša Kunić.

Đaković: Svi kontakti sa zaraženim ustanovljeni, 705 ljudi pod nadzorom

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da su od juče pod zdravstveni nadzor stavljena 122 lica, ukupno ih je pod tom mjerom 705, dok je kod jednog lica potvrđena zaraza virusom korona.

Nijedno dijete u javnom vrtiću, osam u privatnom

PRIJEDOR - U centralnom objektu Dječijeg vrtića "Radost" Prijedor danas ne boravi nijedno dijete od ukupno 460, koliko pohađa ovu predškolsku ustanovu u svim objektima, izjavila je Srni direktor Bojana Kos.

Troje djece u prijedorskom vrtiću

PRIJEDOR - U centralnom objektu vrtića "Radost" u Prijedoru danas boravi troje djece od ukupno 460 koliko pohađa ovu predškolsku ustanovu u svim objektima, izjavila direktorka Bojana Kos.

Kamion usmrtio pješaka kod Prijedora

PRIJEDOR - Osoba iz Prijedora čiji su inicijali M.M. preminula je u prijedorskoj bolnici od posljedica povreda koje je zadobilo kada ga je udario kamion MAN sa poluprikolicom.

Najčitanije