Prijedor

Prijedorčanka držala nelegalne azile za pse

PRIJEDOR – Policija u Prijedoru podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor izvještaj protiv Ine.R. (34) iz tog grada zbog sumnje da je formiralala nelegalno prihvatilište za pse.

Lažna dojava o eksplozivu u zgradi Osnovnog suda u Prijedoru

PRIJEDOR - Prijedorskoj Policijskoj upravi danas je prijavljeno da je u prostorijama Osnovnog suda u Prijedoru postavljena eksplozivna naprava

Od radnika Pošte u Prijedoru oteli 53.000 KM

PRIJEDOR – Dva napadača su u neposrednoj blizini glavne pošte u Prijedoru napala blagajnika i ukrali mu 53.000 KM, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Zbog nevezivanja pojasa sankcionisano 749 učesnika u saobraćaju

PRIJEDOR - Prijedorska policija je zbog nekorištenja bezbjednosnog pojasa, od 15. do 31. oktobra, sankcionisala 749 učesnika u saobraćaju, od kojih 582 vozača, 71 suvozača i 96 putnika u vozilu.

Iz prijedorskog Doma zdravlja povučen penicilin

PRIJEDOR - U prijedorskom Domu zdravlja povučene su posljednje zalihe penicilina, koji se zbog gustoće pokazao loše prilikom upotrebe. Iako ovog antibiotika trenutno nema, u zdravstvenim ustanovama očekuju novu isporuku ispravnog lijeka. Apotekari i ljekari tvrde - panike nema, jer alternativa ovom lijeku je široka paleta antibiotika.

Policija traži pomoć u pronalasku osumnjičenog za prevare

PRIJEDOR - Policijska uprava Prijedor, poziva građane da ukoliko prepoznaju ili imaju informacije o kretanju osobe sa fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na servisni broj 122 ili 052/232-098.

Prijedorčanin preminuo nakon skoka sa trećeg sprata

PRIJEDOR - Muškarac čiji su inicijali S.B. /43/ iz Prijedora, korisnik usluga Doma za starija lica, danas je preminuo u Opštoj bolnici u Prijedoru od posljedica povreda zadobijenih prilikom skoka sa trećeg sprata ovog doma.

Policajcu osumnjičenom za ubistvo Irene Predojević predložen pritvor

PRIJEDOR- Okružno javno tužilaštvo Prijedor predložilo je Okružnom sudu u Prijedoru određivanje jednomjesečnog pritvora Goranu Jeličiću, policajcu iz Kozarske Dubice, za krivična djela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija, potvrdio je za "Nezavisne" Mladen Mitrović, glavni okružni tužilac.

Osumnjičenom za ubistvo Irene Predojević biće predložen pritvor

BANJALUKA - Muškarac, čiji su inicijali G.J. iz Kozarske Dubice koji je uhapšen zbog sumnje da je 2005. godine ubio sugrađanku Irenu Predojević, predat je danas Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor koje će mu predložiti mjeru pritvora, potvrdio je glavni okružni tužilac Mladen Mitrović.

Goran Jeličić sproveden u Tužilaštvo u Prijedoru

PRIJEDOR - Goran Jeličić, policajac iz Kozarske Dubice koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanke Irene Predojević sproveden je u prijedorsko tužilaštvo.

Najčitanije