Prijedor

Počela istraživanja izvorišta u Tomašici

PRIJEDOR - U Tomašici, kod Prijedora, počelo je bušenje probno-eksploatacionog bunara nakon čega će biti utvrđena mogućnost vodosnabdijevanja stanovnika sa šireg područja, saopšteno je iz prijedorskog "Vodovoda".

Prijedorska policija iz rijeke Sane izvukla beživotno tijelo

Dvadesetogodišnjak iz Prijedora smrtno je stradao nakon što se popeo na metalnu konstrukciju tobogana i skočio u rijeku Sanu, saopšteno je u nedjelju iz Policijske uprave (PU) Prijedor.

Usred dana kroz grad nosio 900 grama droge

PRIJEDOR - Policija je kod Prijedorčanina Tofika Z. (60) u crnoj kesi, koju je usred dana nosio kroz ovaj grad, pronašla 928 grama materije koja asocira na marihuanu, potvrdio je izvor blizak istrazi.

Otvoreno dječije igralište u naselju Urije u Prijedoru

PRIJEDOR - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković otvorili su u gradskom naselju Urije dječije igralište na lokaciji bivše zelene pijace.

Kod Prijedorčanina otkriven kilogram marihuane

PRIJEDOR - Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor kontrolisali su osobu T.Z. (60) iz Prijedora prilikom čega su pronašli i privremeno oduzeli oko 928 grama marihuane.

U Prijedoru otvorena izložba bijenala akvarela

​U prijedorskom Muzeju Kozare otvorena je izložba radova Petog međunarodnog bijenala akvarela malog formata. Izložba je postavljena u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom iz Novog Beograda, koji je organizator bijenala. Nakon prestonice Srbije, Prijedor je prvi grad u kojem je izložba organizovana.

Sunčani sat ponovo na meti vandala

PRIJEDOR - Na meti vandala ponovo je bio sunčani sat, koji su ispred zgrade Gradske uprave u centru Prijedora postavili i gradu poklonili članovi Odreda izviđača "Dr Mladen Stojanović".

Prijedorski odbornici traže smjenu načelnika tri odjeljenja

PRIJEDOR - Skupština grada Prijedora zatražila je danas smjenu načelnika tri odjeljenja gradske uprave i donijela zaključak kojim se od gradonačelnika traži da ih do naredne sjednice razriješi i da predloži vršioce dužnosti.

Zbog prekoračenja brzine kažnjeno 417 vozača

PRIJEDOR - U akciji pojačane kontrole u saobraćaju na području Policijske uprave Prijedor tokom četiri dana, od kontrolisalih 896 učesnika, prekršajne sankcije izrečene su za 608 ili 67,9 odsto, saopšteno je danas iz ove uprave.

Nijedna firma se nije prijavila na tender za izgradnju kanalizaciije

PRIJEDOR - Grad Prijedor dva puta je raspisivao tender za izgradnju tercijarne kanalizacione mreže i kućnih priključaka u naselju Tukovi, ali se za posao vrijedan 1.025.000 KM niko nije prijavio, navodi se u izvještaju o radu gradonačelnika i Gradske uprave za 2018. godinu.

Najčitanije