Prijedor

Podnesena krivična prijava protiv Mladena Karana

PRIJEDOR - Zbog sumnje da je pronevjerio oko 14.000 KM, namijenjenih za izgradnju kuće Dejanu Zoriću iz Donjih Agića kod Novog Grada, Odbor za izgradnju kuće, podnio je krivičnu prijavu Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv Mladena Karana.

Prijedorčanin prokockao 20.000 KM od donacija?

NOVI GRAD - Prijedorska policija istražuje navode da je Mladen Karan iz tog grada prokockao oko 20.000 KM iz humanitarne akcije namijenjene za izgradnju kuće dječaku Dejanu Zoriću iz Novog Grada, saznaju "Nezavisne".

Mladića optužuju da je prokockao novac za izgradnju kuće Dejanu Zoriću

PRIJEDOR - Članovi Organizacionog odbora za izgradnju kuće dječaku Dejanu Zoriću iz Novog Grada, kojeg je napustila majka, tvrde da je Mladen Karan, iz Gornje Ravske kod Prijedora, prisvojio i potrošio oko 20.000 KM iz donacija za ovu humanitarnu akciju.

Pomoć za 18 socijalnih i udruženja manjina u Prijedoru

PRIJEDOR - Grad Prijedor objavio je danas listu odobrenih sredstava za planirane aktivnosti u 2020. godini socijalno-humanitarnih saveza i udruženja, te udruženja nacionalnih manjina.

Serijski kradljivci "zalutali" u "Lavirintu"

PRIJEDOR - Prijedorska policija u okviru akcije "Lavirint" identifikovala je Peru Blagojevića iz Bijeljine, poznatog po nadimku Lopov, kao i Prijedorčanina Senada Kurtovića, koje tereti za krađe, saznaju "Nezavisne".

Identifikovani osumnjičeni za teške krađe

PRIJEDOR - Pripadnici Policijske uprave Prijedor identifikovali su osobe čiji su inicijali P.B. iz Bijeljine i S.K. iz Prijedora koja su osumnjičena za teške krađe u kojima je pričinjena materijalna šteta 8.500 KM.

Blagajnik Medžlisa IZ pronevjerio 288.000 KM?

PRIJEDOR - Pripadnici Policijske uprave Prijedor podnijeli su izvještaj protiv Harisa Čirkića, sekretara i blagajnika Medžlisa Islamske zajednice u tom gradu, zbog sumnje da je protivpravno prisvojio oko 288.000 KM, novca koji mu je povjeren u radu, saznaju "Nezavisne".

Prijedorčanin osumnjičen da je oštetio vjersku zajednicu za 288.000 KM

PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave Prijedor podnijeli su izvještaj protiv H.Č. iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je protivpravno prisvojio novac koji mu je povjeren u radu u iznosu od oko 288.000.

Podnijeta inicijativa za smjenu predsjednika prijedorske Skupštine

PRIJEDOR - Odbornici skupštinske većine u Prijedoru podnijeli su inicijativu za smjenu aktuelnog predsjednika Skupštine grada Ajdina Mešića.

Sudar na raskrsnici u Prijedoru

PRIJEDOR - U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras oko 20 časova dogodila u centru Prijedora, na raskrsnici kod crkve "Svete Trojice", nije bilo povrijeđenih.

Najčitanije