Prijedor

Nezgoda kod Prijedora: Posvađao se sa djevojkom pa sletio na njivu

Na izlazu iz Prijedora u noći sa petka na subotu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen vozač automobila opel zafira.

Poništeno imenovanje direktora Centra za socijalni rad Prijedor

PRIJEDOR - Okružni sud u Prijedoru poništio je odluku Skupštine grada o imenovanju Branislava Vujasina za direktora Centra za socijalni rad.

Nastavljena izgradnja nasipa u Prijedoru

BIJELJINA - U Prijedoru je danas nastavljena izgradnja nasipa na rijeci Sani, uzvodno od ušća rijeke Gomjenice, saopšteno je iz Javne ustanove "Vode Srpske".

Iz kuće ukradeno 15.000 KM

PRIJEDOR - Nepoznata osoba sinoć je iz kuće u Ulici Srpskih Velikana u Prijedoru ukrala novac u iznosu od oko 15.000 KM, saopšteno je iz PU Prijedor.

Tijelo nestalog Bore Rodića pronađeno na njivi

PRIJEDOR - Tijelo Bore Rodića, čiji je nestanak prijavljen policiji u Prijedoru 4. oktobra, pronađeno je sinoć u 19.15 časova na njivi u mjestu Miljakovići, saopšteno je iz PU Prijedor.

Konstantan pad broja aktivnih tražilaca posla

PRIJEDOR - Prijedorska filijala Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske u posljednjih pet godina bilježi konstantan pad broja nezaposlenih lica i prvi put je prošla godina okončana sa manje od 10.000 aktivnih tražilaca posla.

Na području Prijedora izvršeno 751 krivično djelo

PRIJEDOR – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Prijedor održano je zadovoljavajuće stanje bezbjednosti i pored događaja koji je bitno uznemirio kako pripadnike policije tako i širu javnost, a radi se o pogibiji policijskog službenika

Dijagnostika magnetnom rezonancom od decembra u Prijedoru

PRIJEDOR - Prijedorska Bolnica "Doktor Mladen Stojanović" od decembra bi trebalo prvi put da počne da sprovodi dijagnostiku magnetnom rezonancom, najavio je vršilac dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove Mirko Sovilj.

Prijedorčani nanijeli prvi poraz Bijeljini

Rukometaši Prijedora savladali su Bijeljinu u petom kolu Prve m:tel lige RS. rezultatom 31:24 i na taj način su timu iz Semberije nanijeli prvi poraz u sezini.

Đaković: Skupštinska većina nastavlja postupati mimo zakona

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da je skupštinska većina nastavila postupati mimo zakonskih propisa smijenivši direktore Doma zdravlja Prijedor i Dječijeg vrtića "Radost" Prijedor.

Najčitanije