Prijedor

Automobil se zapalio u vožnji

PRIJEDOR - Automobil Renault Vel Satis, vlasništvo lica čiji su inicijali D.M., izgorio je jutros u potpunosti u prijedorskom naselju Tukovi, rečeno je u Policijskoj upravi Prijedor.

Obilježen dan bez automobila

PRIJEDOR - U Prijedoru je obustavljen saobraćaj za sva motorna vozila u užoj gradskoj zoni povodom obilježavanja evropske kampanje "Dan bez automobila 2018", čiji je cilj promovisanje alternativnih vidova radi očuvanja životne sredine.

Pavić: Na primjeru Prijedora DNS pokazao kako se radi u opštinama

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras da je Prijedor uvijek bio uporište DNS-a i da je ova stranka nastojala da na primjeru ovog grada pokaže kako se radi u opštinama i zadovoljavaju potrebe građana.

Pretresi u prijedorskim naseljima: Pronašli puške i bombe

PRIJEDOR - Policija je juče u dva prijedorska naselja pronašla bombe, puške i municiju, potvrđeno je "Nezavisnim".

Autoput Banjaluka - Prijedor na dugom štapu

BANJALUKA - Iako je bilo najavljeno da će u septembru sa kineskom kompanijom biti potpisan ugovor o koncesiji za gradnju autoputa Banjaluka - Prijedor, od toga neće biti ništa i vrlo vjerovatno o tome će se razgovarati tek iduće godine.

Burna noć u Prijedoru: Muškarac pretučen pa oštetio kafanska vrata

PRIJEDOR - Dvojica maskiranih napadača pretukla su Prijedorčanina Z.I. (37), potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Prijedorčanin provalio u tri automobila

PRIJEDOR - Prijedorska policija ispitala je S.B. (32) iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je između srijede i četvrtka u Prijedoru nasilno ušao u tri auta na kojima je pričinjena materijalna šteta.

"Dual" u Prijedoru kontroliše brzinu do kraja mjeseca

PRIJEDOR - Radarski sistem "dual" će od sutra do 30. septembra kontrolisati brzinu kretanja motornih vozila na području u nadležnosti Policijske uprave Prijedor, saopšteno je iz ove uprave.

Završeno prijedorsko kulturno ljeto

PRIJEDOR - Nastupom kulturno-umjetničkih društva sa područja grada Prijedora i mališana Dječijeg vrtića "Radost" večeras je završeno prijedorsko Kulturno ljeto.

Ansambl "Talija" izveo splet narodnih igara u Prijedoru

PRIJEDOR - Ansambl narodnih igara i narodni orkestar "Talija" iz Beograda izveo je večeras u prijedorskom pozorištu u splet izvornih narodnih i internacionalnih igara.

Najčitanije