Prijedor

Policija "češlja" auto-placeve

PRIJEDOR - U borbi protiv nelegalne prodaje vozila i autodijelova, prijedorska policija izvela je akciju "Zoll 3", u sklopu koje je predmet provjere 58 automobila, ali i veća količina dijelova za četvorotočkaše.

U Prijedoru negativan prirodni priraštaj i u 2018. godini

PRIJEDOR - U Prijedoru su tokom prethodne godine rođene 734 bebe, što je za 56 manje u odnosu na 2017. godinu.

"Zlatna vila" od 18. do 24. aprila

PRIJEDOR - Pozorišni festival "Zlatna vila" biće održan u Prijedoru od 18. do 24. aprila, odlučio je Organizacioni odbor ove manifestacije.

Govedarica najavio nepopularne mjere prema članovima SDS-a iz Prijedora

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica najavio je da će preduzeti nepopularne mjere nakon što je grupa članova SDS-a danas sazvala vanrednu skupštinu gradske stranačke organizacije Prijedor.

Milan Tubin opozvan sa mjesta predsjednika GO SDS-a Prijedor

PRIJEDOR - Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor Milan Tubin opozvan je danas na vanrednoj skupštini stranke u Prijedoru.

Prijedorski vatrogasci imali pune ruke posla: Dnevno gasili po jedan dimnjak

PRIJEDOR - Teritorijalna vatrogasna jedinica Prijedor u prvim danima 2019. imala je devet intervencija na gašenju požara na dimnjaku, odnosno vatrogasci su, kako kažu u ovoj vatrogasnoj jedinici, u prosjeku jednom dnevno gasili po jedan zapaljeni dimnjak.

U vožnji se zapalio pežo 307, brzom reakcijom vatrogasaca požar ugašen

PRIJEDOR - Prijedorski vatrogasci gasili su požar koji je tokom vožnje zahvatio prednji dio Peugeota 307, za čijim je volanom bio Siniša G. iz Prijedora.

Gori auto na putu Banjaluka - Prijedor

BANJALUKA - Zbog požara koji guta vozilo u mjestu Milakovići, na putu Banjaluka - Prijedor, na teren su otišli banjalučki vatrogasci, saznaju "Nezavisne".

"Južni vetar" najgledaniji u Prijedoru

Od stotinjak filmova koji su se tokom 2018. godine našli na repertoaru prijedorskog bioskopa "Kozara", najgledaniji je, sa 3.500 posjetilaca, bio film "Južni vetar".

Svečane povorke okićenih badnjaka na ulicama grada

PRIJEDOR - Badnji dan u Prijedoru protiče veselo od ranih jutarnjih časova, kada su organizovano ili pojedinačno usječeni i okićeni badnjaci.

Najčitanije