Prijedor

Nastavlja se trend pada nataliteta u Prijedoru

PRIJEDOR - U prvoj polovini ove godine u Prijedoru broj umrlih lica je 657, dok je rođeno 309 beba, čime se nastavlja negativan trend veće stope mortaliteta u odnosu na stopu nataliteta.

Rasvijetljene četiri krađe u Prijedoru

PRIJEDOR - Prijedorska policija utvrdila je da su K.G. i H.J. iz Prijedora izvršili dva krivična djela teške krađe na području grada čime je privatnom preduzeću pričinjena materijalna šteta u ukupnom iznosu od oko 9.000 KM.

Prijedor za odbranu od poplava izdvaja 263 hiljade KM

PRIJEDOR - Za izvođenje radova na odbrani od poplava i sanaciju štete na putnoj infrastrukturi iz budžeta grada Prijedora biće izdvojeno 263.719 KM.

Danci donirali Prijedoru dva kamiona za odvoz smeća

PRIJEDOR - Danski grad Odenze i njegovo komunalno preduzeće donirali su prijedorskim "Komunalnim uslugama" dva kamiona za odvoz smeća, a uskoro se od istih donatora očekuje i isporuka stotinu kontejnera, najavljeno je danas iz ovog javnog preduzeća.

Otklonjen kvar u Prijedoru, oko 200 potrošača ponovo ima struju

PRIJEDOR - U Prijedoru je oko 200 potrošača električne energije danas ponovo dobilo struju nakon što je poslije više od 24 časa otklonjen kvar.

Motociklista teško povrijeđen u sudaru sa automobilom

PRIJEDOR - Vozač motora N.M. iz Prijedora zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se juče u popodnevnim časovima dogodila na raskrnici ulica Akademika Jovana Raškovića, Kozarske, Petra Petrovića Njegoša i Vidovdanske, kod kružnog toka.

Lani realizovano 80 odsto projekata u Prijedoru

PRIJEDOR - Desetogodišnjim Planom realizacije Strategije integralnog razvoja grada Prijedora za prošlu godinu planirana je realizacija 81 projekta ukupne vrijednosti 21.597.951 KM, a realizovano ili se realizuje 65 projekata od 14.862.801 KM, podaci su iz godišnjeg izvještaja o realizaciji ovog strateškog dokumenta.

Na konkurs za novi mural stigle 54 prijave

PRIJEDOR - Na konkurs za dodjelu godišnje međunarodne nagrade "Paola de Maninkor" za najbolji mural u Prijedoru ove godine stigle su 54 prijave autora iz 11 zemalja, saopštilo je danas prijedorsko Udruženje likovnih umjetnika.

Sberbank donirala računar bolnici iz Prijedora

Sberbank Banjaluka nastavlja uspješnu saradnju sa JU Opštom bolnicom “Dr. Mladen Stojanović” iz Prijedora.

Prijedor kroz umjetnost čuva sjećanje na Mikšu

Muzički festival "ŠA fest", koji se održava 9. i 10. avgusta u Prijedoru u čast umjetnika Dalibora Popovića Mikše, okupiće najznačajnija muzička imena zemlje i regiona.

Najčitanije