Prijedor

Nevolja spaja ljude: Sanski i prijedorski vatrogasci skupa protiv vatre

SANSKI MOST, PRIJEDOR - Nevolja uvijek spaja ljude i briše razlike, a o tome možda najbolje svjedoči dugogodišnja uspješna saradnja vatrogasaca iz Sanskog Mosta i Prijedora koji, kada je to potrebno, uvijek priskaču jedni drugima u pomoć.

U Prijedoru od sutra masovna vakcinacija bez naručivanja

PRIJEDOR - Dom zdravlja Prijedor od sutra će kontinuirano sprovoditi masovnu vakcinaciju protiv virusa korona bez zakazivanja, najavljeno je danas iz ove ustanove.

Otvoren 25. Petrovdanski padobranski kup u Prijedoru

Na aerodromu Urije u Prijedoru danas je otvoren 25. Petrovdanski padobranski kup, koji je okupio 43 padobranca, odnosno osam ekipa.

Detalji požara kod Prijedora: Htjela da skuva kafu pa nastradala

PRIJEDOR - Starica Ð.J. (69) nastradala je u požaru koji je izbio u njenoj kući u Donjoj Ravskoj, kod Prijedora, kada je pokušala da podloži vatru kako bi prijateljima skuvala kafu, potvrđeno je "Nezavisnim".

Od 13 kamera javnog video-nadzora u Prijedoru dvije u funkciji

PRIJEDOR - Postojeći sistem video-nadzora javnih površina grada Prijedor čini ukupno 13 kamera, od kojih su u funkciji dvije i takva situacija traje već duže vrijeme, izjavio je načelnik Sektora policije Policijske uprave Prijedor Mario Milašin.

Osumnjčen da je pijan napao policajca, opirao se hapšenju

PRIJEDOR - Osoba iz Prijedora čiji su inicijali M.R. uhapšena je zbog sumnje da je verbalno i fizički napala policijskog službenika.

Uhapšen zbog napada nožem, povrijeđeni na UKC RS

PRIJEDOR - Osoba čiji su inicijali V.Z. iz Novog Grada uhapšena je zbog sumnje da je nakon kraće prepirke nožem nanijela teške povrede licu N.B., koje je potom prevezeno u Univerzitetski-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Višković: Vlada Srpske će zaštititi rudarstvo

PRIJEDOR - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas u Prijedoru da Vlada ima koncept kako da zaštiti rudarstvo u tom gradu.

Dvije osobe uhapšene zbog razbojništva, za trećom se traga

PRIJEDOR - Policija je uhapsila dvije osobe iz Prijedora čiji su inicijali O.K. i N.K., osumnjičena za razbojništvo, a traga za trećim koje se dovodi u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela.

Sudar tri automobila u Prijedoru, majku i dijete izvlačili iz sitroena

PRIJEDOR – U sudaru više automobila u Prijedoru povrijeđeni su majka i dijete, saznaje portal infoprijedor.

Najčitanije