Prijedor

Osumnjičen da je na batine uzvratio mecima

PRIJEDOR - Policija je uhapsila sedamdesetjednogodišnjeg Stevu V. iz Prijedora zbog sumnje da je u prijedorskom naselju Jutrogošta pucnjem iz poluautomatske puške pokušao ubiti 20 godina mlađeg komšiju Z.J.

Ponovo radi kino "Kozara" u Prijedoru

PRIJEDOR - Kino "Kozara" u Prijedoru večeras ponovo počinje prikazivati filmove, nakon više od šest mjeseci od zatvaranja.

Kod Prijedora uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

PRIJEDOR - Prijedorska policija je ovog utorka uhapsila muškarca S.V. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je iz poluautomatske puške pokušao ubiti osobu Z.J, saopštila je PU Prijedor.

Masažerima omađijaju penzionere pa im izvlače novac

BANJALUKA, PRIJEDOR - Na području Republike Srpske u posljednjem periodu nude se masažeri koji navodno liječe od mnogih zdravstvenih tegoba, a najčešći na meti su penzioneri, te zbog toga u udruženjima potrošača apeluju na njih da ne nasjedaju na ove prevare.

Radionica "Šta se krije iza maske" održana u Prijedoru

U lapidarijumu Muzeja Kozare u Prijedoru večeras je održana radionica pod nazivom "Šta se krije iza maske".

Pronađen vozač koji je osumnjičen da je udario dijete u Prijedoru

PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave /PU/ Prijedor identifikovali su i uhapsili vozača M.T. iz Prijedora zbog postojanja sumnje da je vozeći "dačiju logan" udarilo maloljetnog pješaka, a potom se udaljilo sa mjesta saobraćajne nezgode.

Nestao starac iz Prijedora

PRIJEDOR - Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da je 7. septembra, oko 17 časova, Marko Gaković iz Ljubije otišao iz kuće prema mjestu Raljaš, te da se nije vratio na adresu stanovanja.

U Prijedoru kažnjeno 2.066 vozača, 223 isključeno iz saobraćaja

PRIJEDOR - Policija u Prijedoru kaznila je 2.066 učesnika u saobraćaju od 19. do 30. avgusta u okviru republičke akcije pojačane kontrola saobraćaja, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Udžbenici i školski pribor za učenike romske nacionalne manjine

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković uručio je danas prijedorskom Udruženju Roma poklon pakete za učenike romske nacionalnosti, što je godinama redovna aktivnost Gradske uprave početkom školske godine.

Mještani protestvovali protiv predložene trase auto-puta Prijedor-Banjaluka

PRIJEDOR - Mještani Kozarca, Kozaruše, Kamičana i Kevljana kod Prijedora okupili su se danas na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka na ulazu u Kozarac kako bi iskazali nezadovoljstvo trasom auto-puta Prijedor-Banjaluka i od nadležnih institucija zatražili njenu izmjenu kako bi što manje imanja bilo obuhvaćeno eksproprijacijom.

Najčitanije