Prijedor

Objavljen konkurs za zakup stanova za jednu marku po kvadratu

PRIJEDOR - Grad Prijedor objavio je javni konkurs o davanju u zakup stambenih jedinica socijalnog stanovanja u kojima je cijena zakupnine jedna konvertibilna marka po kvadratnom metru.

Uhapšen zbog napada na policajca

PRIJEDOR - N.L. iz Prijedora osumnjičen je da je lakše povrijedio policajca, nakon čega je uhapšen ispred ugostiteljskog objekta u Donjim Orlovcima, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Iz sportskog kluba krao sportsku opremu, peć i novac

NOVI GRAD - N.U. iz Novog Grada osumnjičen je da je iz prostorija sportskog kluba iz Novog Grada ukrao sportsku opremu, lopte, muzički uređaj, peć na drva i 300 maraka.

Tijana ILLMN za "Nezavisne": Jedno te isto ne zadovoljava moj slušni aparat

Publika na mom nastupu može da očekuje dinamičnu i energičnu muziku, sve u skladu sa trenutkom, okolnostima i energijom. Generalno vjerujem da će atmosfera biti fantastična i da ćemo se svi dobro provesti, rekla je za "Nezavisne" o svom nastupu na "ŠA festu" u Prijedoru Tijana Ševo, u svijetu elektronske muzike i DJ-inga poznatija kao Tijana ILLMN.

Banjalučanin teško povrijeđen pri slijetanju motocikla, prebačen na UKC RS

PRIJEDOR - G.Đ. iz Banjaluke teško je povrijeđen juče kada je motociklom sletio sa nekategorisanog puta u mjestu Gornji Garevci, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U Prijedoru otvorena izložba slika Nikole Zaklana

U prijedorskoj Galeriji "Sreten Stojanović" sinoć je otvorena izložba slika akademskog slikara Nikole Zaklana.

Nikola Zaklan o izložbi na "ŠA festu": Prijedor nosi svoju inspiraciju

Nikola Zaklan je akademski slikar čiji su radovi od juče izloženi u prostoru gradske galerije "Sreten Stojanović" u Prijedoru, a ovaj umjetnik će ispred pomenute galerije u takozvanom Art kutku, u okviru pratećeg programa "ŠA festa", 27. i 28. jula, sa svojim saradnicima i prvom ŠA stipendistkinjom Dajanom Nedić raditi s prolaznicima i djecom na posebnom umjetničkom radu.

Za kraj "Nektar Garden Festa" nastupili "Zoster", Marko Louis i "Let 3"

Veliko finale drugog "Nektar Garden Festa" održano je sinoć u Ljetnoj bašti u Prijedoru, a pred publikom su nastupili sastavi "Ministranti", "Zoster", "Let 3" i Marko Louis.

Gitarski rifovi i strip radovi obilježili drugo veče "Nektar Garden Festa"

Muzički festival "Nektar Garden Fest" druge festivalske večeri održane u subotu neveče u prijedorskoj Ljetnoj bašti obilježili su nastupi bendova "KOB", "Bjesovi", "Partibrejkers" i "Van Gogh".

Narednih dana kreće izgradnja auto-puta Banjaluka - Prijedor

BANJALUKA, PRIJEDOR - Nakon više od pola godine od zvaničnog početka izgradnje auto-puta Banjaluka - Prijedor, pri kraju su radovi na kampovima u kojima će boraviti kineski radnici, koji bi od ovog mjeseca trebalo da zavrnu rukave i da punom parom krenu u izgradnju ove vrlo važne putne komunikacije za Republiku Srpsku, ali i BiH.

Policija u Prijedoru u teglama pronašla više od kg droge

​PRIJEDOR - Policija je u pretresu u Prijedoru pronašla dvije staklene tegle sa više od kilogram materije koja asocira na marihuanu.

Male rode se spremaju za prvi let

PRIJEDOR - Stub elektrorasvjete u centru sela Rasavci, koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesne crkve, uz sami magistralni put koji povezuje Sanski Most i Prijedor, već duže vrijeme je dom za par roda koji svake godine na svijet donose mlade.

Počinje sa radom 10 stacioniranih radara na području Prijedora

BANJALUKA - Na području Policijske uprave Prijedor od ponedjeljka, 20. juna, počeće sa radom deset stacionarnih radara, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Bivšem direktoru prijedorske škole dvije godine robije

PRIJEDOR - Z.R. iz Prijedora, bivši direktor Mašinske škole u tom gradu, osuđen je u Osnovnom sudu u Prijedoru na dvije godine zatvora zbog pronevjere 61.894 KM.

U Prijedoru poplavljeno više od 200 objekata, oštećena infrastruktura

​PRIJEDOR - Uprkos poplavama koje su se dogodile u Prijedoru, nije bilo potrebe za evakuacijom stanovništva, rekao je za Radovan Martić, starješina Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor.

Najčitanije