Prijetnja

Poruka URA povodom prijetnji Dritanu Abazoviću

PODGORICA - Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović i ostali čelnici sektora bezbjednosti snosiće direktnu odgovornost ukoliko se nešto dogodi lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću ili njegovoj porodici, poručili su iz te partije.

Grafit koji poziva na ubistvo dr Kona osvanuo u Novom Sadu

Antisemitski grafit s pozivom na ubistvo epidemiologa dr Predraga Kona pojavio se tokom noći na zgradi na Novom naselju.

Zbog prijetnji Abazoviću policija Crne Gore traži pomoć Interpola

PODGORICA - Policija sumnjiči Rožajca R.Š. da je prijetio Dritanu Abazoviću, a pošto ne živi u Crnoj Gori, zatražena je pomoć Interpola kako bi on bio uhapšen, piše portal CdM pozivajući se na Dan.

Žena prijetila uzvikujući Alahu-ekber, evakuisana stanica u Lionu

PARIZ - Željeznička stanica Par-Diju u Lionu je evakuisana zbog dojave o bombi i policijska operacija je u toku, saopštila je policija dodajući da je jedna osoba uhapšena.

Uhapšen muškarac zbog prijetnji Plenkoviću

ZAGREB - Hrvatska policija privela je danas na području Kutine 63-godišnjeg muškarca koji je prijetio premijeru Andreju Plenkoviću i kod njega pronašla oružje, saopštila je Plicijska uprava sisačko-moslavačka.

Uhapšen zbog sumnje da je prijetio i pucao iz vatrenog oružja

Muškarac čiji su inicijali M.E. iz Vlasenice uhapšen je zbog sumnje da je u mjestu Baćino Brdo u ovoj opštini prijetio oštećenom, nakon čega je pucao iz vatrenog oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Najvjerovatniji novi lider Sjeverne Koreje - nuklearna prijetnja Americi

Nakon ponovnih priča da je Kim Jong Un u komi, sve su jače spekulacije da bi njegovo mjesto mogla da zauzme njegova sestra Kim Jo Jong.

U porastu prijetnje kanadskom premijeru Trudou

OTAVA - Podaci Kanadske kraljevske policije (RCMP) pokazuju da su prijetnje upućene premijeru Džastinu Trudou i njegovom kabinetu u prvoj polovini 2020. u porastu u odnosu na podatke iz 2019. godine, potvrdio je kanadski CTV njuz.

Mihajlović zaprijetio kolegi poslije uvreda

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, govorio je o sukobu sa trenerom Atalante Đanpjerom Gasperinijem.

"Džoni Dep mi je prijetio ubistvom"

Američka glumica Amer Herd izjavila je na sudu da joj je bivši suprug, takođe glumac, Džoni Dep, prijetio da će je ubiti.

Najčitanije