Prijetnje

Banjalučanin osumnjičen za prijetnje Jeleni Trivić

BANJALUKA - Goran Suvara iz Banjaluke osimnjičen je da je putem mobilnih aplikacija prijetio Jeleni Trivić potpredsjedniku PDP-a, potvrđeno je "Nezavisnim".

Dodik: Neki izvan BiH hoće da me sklone ili deportuju

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio ja da neki izvan BiH imaju planove za njegovo sklanjanje ili deportovanje.

Ponovo prijećeno direktorici BH Radio 1

ISTOČNO SARAJEVO - Nove prijetnje Pejki Medić, direktorici BH Radio 1, stigle su pute društvenih mreža, a slučaj je prijavljen policiji, potvrđeno je "Nezavisnim".

Zeničanin optužen da je zbog psa prijetio da će ih pobiti, silovati i zapaliti

ZENICA - Muamer V. (43) iz Zenice optužen je da je prijetio M.B., njegovoj supruzi, kao i njihovoj komšinici nakon što mu je M.B. ubio jednog od dva psa koji su mu došli u dvorište i lajući uplašili ženu, koja se i onesvijestila.

Uhapšena osoba iz Han Pijeska zbog prijetnji

​ISTOČNO SARAJEVO - Osoba D.M. iz Han Pijeska uhapšena je zbog prijetnji sugrađaninu i njegovoj porodici.

Vojnik prijeti Vladi Njemačke: "Biće mrtvih na poljima"

BERLIN - Njemački vojnik, čiji identitet još nije saopšten, dao je svojoj vladi ultimatum do danas u 16 časova da povuče sve mjere protiv virusa korona.

Prijećeno ljekarima UKC-a RS

BANJALUKA - Policija traga za osobama koje su putem društvenih mreža prijetili ljekarima sa Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske.

Prijetio da će zapaliti pumpu u Banjaluci, povrijedio policajca, pa preminuo na Psihijatriji

BANJALUKA- Banjalučka policija tokom vikenda reagovala je po prijavi da muškarac prijeti da će upaljačem zapaliti benzinsku pumpu u banjalučkom naselju Obilićevo, a po dolasku policija je utvrdila da se radi o G. Đ. (48) iz Banjaluke.

Policija u Sloveniji istražuje prijetnje političarima, prijetili i premijeru Janši

Slovenačka policija saopštila je danas da istražuje poštanske pošiljke, u kojima je prijećeno smrću visokim zvaničnicima i štićenim osobama.

U Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu prijeteće poruke na autima sa srpskim tablicama

KOSOVSKA MITROVICA - Na automobilima u Kosovskoj Mitrovici i u Zvečanu, uglavnom onim sa srpskim registarskim tablicama, ovog jutra su osvanule prijeteće poruke uvredljivog sadržaja u vidu odštampanih probnih kosovskih tablica, a kojima se poziva na to da se te tablice ne uzimaju.

Osvanuo novi grafit sa pozivom na linč Pupovca

ZAGREB - Na ulazu u Gospić osvanuo je grafit na kome su nacrtana vješala i ispisano prezime Pupovac.

Banjalučanin na Facebook-u prijetio policajcima

GRADIŠKA - B.K. iz Banjaluke uhapšen je nakon što je na Facebook-u prijetio policajcima iz Gradiške, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policajcu prijetio da će u njega ispaliti rafal i zaklati ga

LAKTAŠI - Siniša K. iz Laktaša priveden je zbog sumnje da je prijetio policajcu da će ispaliti rafal u njega.

Sekstorzija: Djeca i adolescenti najlakši plijen za predatore

Sekstorzija se definiše kao prijetnja dijeljenjem nečijih eksplicitnih, intimnih fotografija ili video-snimaka seksualne prirode bez pristanka osobe, obično u svrhu dobijanja još fotografija, seksualnih činova, novca itd.

Osumnjičen da je mjesecima prijetio Sokočaninu i njegovoj porodici

SOKOLAC – Osoba čiji su inicijali G.M. sumnjiči se da je od aprila 2020. godine do februara ove godine, upućivao prijetnje po život osobi Lj.J. iz Sokoca kao i članovima njene porodice.

Najčitanije