Prijetnje

U Velikoj Britaniji uhapšeno više od 700 ljudi, zaplijenjene tone droge

Britanska agencija za borbu protiv teškog i organizovanog kriminala (NCA) saopštava da je u saradnji sa drugom evropskim policijama, uspjela je da probije kodirane barijere i prodre u tajni komunikacioni sistem Enkročat, koji koriste trgovci drogom i oružjem.

Istražuje se šest osoba zbog transparenta protiv Srba

ZAGREB - Zagrebačka policija sprovodi kriminalističku istragu šest osoba koje se sumnjiče za isticanje transparenta kojim se vrijeđa i poziva na etničko nasilje nad srpskim ženama i djecom, saopštila je danas Policijska uprava Zagreba.

BH novinari traže istragu prijetnji smrću Vanji Stokić

SARAJEVO - Upravni odbor Udruženja BH novinari i Linija za pomoć novinarima zahtijevaju od Ministarstva unutarnjih poslova RS i Policijske uprave Banjaluka hitnu istragu prijetnji smrću, glavnoj i odgovornoj urednici portala E-trafika Vanji Stokić.

Uhapšen zbog prijetnji bivšoj djevojci

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je dvadesetosmogodišnjaka Nemanju K. iz Gradiške zbog sumnje da je vrijeđao bivšu djevojku i slao joj poruke putem Vibera prijeteći da će ubiti i nju i sebe, saznaju "Nezavisne".

Mediji: Jandroković dobio prijetnju smrću

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković je navodno dobio prijetnju smrću, piše portal zagrebačke N1 tv.

Muškarac u pritvoru zbog sumnje da je prijetio Vučiću

Mještaninu Aleksandrovca I.T.(42) određen je pritvor nakon hapšenja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, saznaju "Novosti".

Dobio 18 mjeseci zatvora zbog prijetnji smrću Trampu

Mikael Gedlu, 36-godišnji muškarac iz Teksasa osuđen je na 18 mjeseci zatvora zbog prijetnje atentatom na predsjednika SAD Donalda Trampa.

Prijavljen da je putem telefona slalo prijeteće poruke

ZVORNIK - Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da je lice čiji su inicijali S.N. iz Zvornika putem telefona slalo prijeteće poruke ženskoj osobi, koja je prijavila ovaj slučaj, kao i još jednoj osobi.

Raspisana potraga za muškarcem koji je prijetio smrću Dodiku

BANJALUKA - Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske identifikovala je lice M.V. (69), koje je prijetilo smrću srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, a s obzirom da je nedostupno organima reda za njim je raspisana potraga, izjavila je načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

"Utvrditi odgovornost onih koji su prijetili srpskim đacima u Srebrenici"

BANJALUKA - Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske pozvalo je nadležne da preduzmu sve potrebne mjere kako bi se što prije utvrdila odgovornost lica koja su komentarima na društvenim mrežama i pojedinim medijima prijetila učenicima srpske nacionalnosti iz Prve osnovne škole u Srebrenici.

Najčitanije