Prijetnje

Capak dobio prijetnje smrću

ZAGREB - Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak dobio je prijetnje smrću, a zagrebačka policija utvrđuje ko ih je uputio.

Prijetnje smrću načelniku Prnjavora

PRNJAVOR - Načelnik Prnjavora Darko Tomaš dobio je prijetnje smrću putem društvenih mreža.

Uhapšen zbog sumnje da je upućivao prijetnje

BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža, uhapsili su juče R.S. iz Istočne Ilidže zbog sumnje da je upućivao ozbiljne prijetnje po život i tijelo više osoba, te kod istih izazvao osjećaj ugroženosti, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Prijetnje bombom privremeno "zatvorile" sudove širom Njemačke

BERLIN - Niz prijetnji bombom doveo je do privremenog zatvaranja sudova u više njemačkih gradova.

U Velikoj Britaniji uhapšeno više od 700 ljudi, zaplijenjene tone droge

Britanska agencija za borbu protiv teškog i organizovanog kriminala (NCA) saopštava da je u saradnji sa drugom evropskim policijama, uspjela je da probije kodirane barijere i prodre u tajni komunikacioni sistem Enkročat, koji koriste trgovci drogom i oružjem.

Istražuje se šest osoba zbog transparenta protiv Srba

ZAGREB - Zagrebačka policija sprovodi kriminalističku istragu šest osoba koje se sumnjiče za isticanje transparenta kojim se vrijeđa i poziva na etničko nasilje nad srpskim ženama i djecom, saopštila je danas Policijska uprava Zagreba.

BH novinari traže istragu prijetnji smrću Vanji Stokić

SARAJEVO - Upravni odbor Udruženja BH novinari i Linija za pomoć novinarima zahtijevaju od Ministarstva unutarnjih poslova RS i Policijske uprave Banjaluka hitnu istragu prijetnji smrću, glavnoj i odgovornoj urednici portala E-trafika Vanji Stokić.

Uhapšen zbog prijetnji bivšoj djevojci

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je dvadesetosmogodišnjaka Nemanju K. iz Gradiške zbog sumnje da je vrijeđao bivšu djevojku i slao joj poruke putem Vibera prijeteći da će ubiti i nju i sebe, saznaju "Nezavisne".

Mediji: Jandroković dobio prijetnju smrću

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković je navodno dobio prijetnju smrću, piše portal zagrebačke N1 tv.

Muškarac u pritvoru zbog sumnje da je prijetio Vučiću

Mještaninu Aleksandrovca I.T.(42) određen je pritvor nakon hapšenja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, saznaju "Novosti".

Najčitanije