Prijevremeni izbori

Prijevremeni izbori za načelnika Kupresa 9. februara

SARAJEVO - Prijevremeni izbori za načelnika Kupresa biće održani 9. februara 2020. godine, saopštila je Cenralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine.

Opozicija u RS potučena do nogu na prijevremenim izborima, u SDS-u muk

TREBINJE, DOBOJ - Opozicija u Republici Srpskoj i na prijevremenim izborima za pojedine lokalne zajednice ponovo je izgubila od stranaka na vlasti, a SDS kao najveća opoziciona stranka u Srpskoj ostala je bez Doboja, jednog od svojih bastiona i grada kojim je vladala duže od 28 godina.

CIK objavio prve preliminarne rezultate prijevremenih izbora

SARAJEVO - Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine objavila je prve preliminarne rezultate prijevremenih izbora za dva grada i sedam opština, te najavila da će utvrđeni rezultati biti objavljeni do 27. februara.

Za prijevremene izbore u devet gradova i opština 120.000 KM

SARAJEVO - Za sprovođenje prijevremenih izbora za gradonačelnike Doboja i Trebinja, te načelnike sedam opština u BiH, koji će biti održani 17. februara, predviđeno je 120.000 KM, rečeno je u Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) BiH.

Prijevremeni izbori za načelnike i gradonačelnike 17. februara

SARAJEVO - Prijevremeni izbori za gradonačelnike/načelnike devet gradova/opština u BiH biće održani 17. februara naredne godine, saopšteno je iz Centralne izborne komisije(CIK) BiH.

Nedićeva izlazi na crtu Jeriniću za gradonačelnika Doboja?

DOBOJ - Nakon što je Boris Jerinić, aktuelni zamjenik ministra odbrane BiH, objavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Doboja, njegovi sugrađani željno iščekuju da se objelodani ime jednog ili više protivkandidata, a sudeći po spekulacijama, Dobojlije bi mogle glasati za ženu, PDP-ovu Oliveru Nedić.

Najčitanije