Prikolica

Neobičan izum Srpčanina za prevoz keruše do lovišta

SRBAC - Najstariji među 400 srbačkih lovaca i po godinama (75) i po lovačkom stažu (53) Ratko Janjić , pronašao je originalan način kako da sa svojom lovačkom kerušom Lelom, rase terijer, stigne do lovišta bez umora.

Muškarca usmrtio kamen iz prikolice

Aleksandar M. (65) stradao je u dvorištu porodične kuće u selu Struganik kod Mionice, u blizini Valjeva.

Mladića ubila prikolica dok je mijenjao gumu

Mlađi muškarac poginuo je danas na državnoj cesti između Polače i Knina kad je ga je prignječila prikolica dok je mijenjao gumu.

"Providna" prikolica za lakšu i bezbjedniju vožnju

Kompanija Valeo predstavila je posebno rješenje problema vidljivosti za vozila koja vuku prikolicu.

Stižu i pametne kamp-prikolice

Oni koji su upoznati sa proizvodima kompanije Airstream na sam pomen tog imena zamišljaju klasične kamp-prikolice, budući da se dizajn nije mnogo mijenjao od kada je kompanija počela da posluje 1936. godine.

Predozirao se u kamp-prikolici

SARAJEVO - Na parkingu u sarajevskoj ulici Sutjeska u kamp-prikolici Sulje Planje, zvanog Suljo Domac, pronađeno je tijelo muškarca.

Savjeti i pravila za ispravnu vuču prikolice

Postoje neki jednostavni zakoni fizike i druma koje biste trebali poznavati prije nego što pokušate vuči prikolicu automobilom.

Kamp prikolica kao švajcarski nožić

Za one koji uživaju u kampovanju, ali su im standardne prikolice prevelike, tu je kompaktni Tipoon čija se korisna zapremina po dolasku u kamp povećava čak tri puta.

Pregazila ga prikolica nakon proslave 1. maja

BIJELJINA, ZAVIDOVIĆI - Luka Mihajlović (19) iz Bijeljine poginuo je kada ga je, pri povratku s lokalnog izletišta, gdje je proslavljao 1. maj, pregazila traktorska prikolica.

Kad kamp-prikolica sleti pri brzini od 105 km/h

Iako ih tokom ljetnih mjeseci mnogi doživljavaju kao smetnju na cesti, kamperi imaju brojne razloge za sporu vožnju bez naglih manevara.

Najčitanije