Princ Čarls

Zanimljiv detalj na svim zvaničnim fotografijama Dajane i Čarlsa

Britanska kraljevska porodica poznata je po tome da kontroliše svaki detalj u životima svojih članova, iako su se, vremenom, neke stvari ipak malo "olabavile".

Princ Vilijam pozdravio istragu o Dajaninom intervjuu

Britanski princ Vilijam pozdravio je nezavisnu istragu o okolnostima u vezi sa intervjuom koji je 1995. godine za Bi-Bi-Si dala njegova majka, princeza Dajana, prenosi AP.

Princ Čarls otkrio Hariju da nije njegov biološki sin

Iako stranim medijima već neko vrijeme kolaju glasine kako 35-godišnji britanski princ Hari nije sin 71-godišnjeg princa Čarlsa, magazin Glob sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Čarls bio taj koji je sam odlučio Hariju reći kako nije njegov biološki sin.

Princ Čarls: Obezbijediti pomoć pozorištima i orkestrima

Princ Čarls iskazao je zabrinutost povodom opstanka pozorišta i orkestara zbog pandemije virusa korona i poručio da je važno da se pronađe način da im se pomogne, prenio je BBC.

Princ Čarls otkrio recept za omiljeni doručak sa sirom

LONDON - Princ Čarls je na društvenim mrežama otkrio recept za svoj omiljeni doručak - pečena jaja sa britanskim sirom.

Princ Čarls pohvalio predanost zdravstvenih radnika

Britanski princ Čarls, koji se oporavio nakon što je bio pozitivan na virus korona, pohvalio je danas nesebičnu predanost zdravstvenih radnika i rekao da je za naciju to čudno i uznemirujuće vrijeme.

Princ Čarls izašao iz samoizolacije

LONDON - Princ Čarls (71) izašao je iz samoizolacije samo sedam dana nakon što je objavio da je pozitivan na virus korona , prenosi BBC.

Princ Čarls pozitivan na virus korona

Britanski princ Čarls (71) pozitivan je na korona virus, saopšteno je danas iz kraljevske rezidencije (Klarens haus).

Princ Čarls odgodio posjetu BiH zbog virusa korona

Prijestolonasljednik krune Ujedinjenog Kraljevstva princ od Velsa odgodio je posjetu Bosni i Hercegovini zbog situacije s virusom korona.

Princ Čarls dolazi u posjetu BiH

SARAJEVO - Iz Ambasade Velike Britanije u Bosni i Hercegovini najavljeno je da će princ od Velsa, Čarls Artur Džordž posjetiti Bosnu i Hercegovinu 17. i 18. marta 2020. godine.

Najčitanije