Princ Čarls

Princ Čarls otkrio Hariju da nije njegov biološki sin

Iako stranim medijima već neko vrijeme kolaju glasine kako 35-godišnji britanski princ Hari nije sin 71-godišnjeg princa Čarlsa, magazin Glob sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Čarls bio taj koji je sam odlučio Hariju reći kako nije njegov biološki sin.

Princ Čarls: Obezbijediti pomoć pozorištima i orkestrima

Princ Čarls iskazao je zabrinutost povodom opstanka pozorišta i orkestara zbog pandemije virusa korona i poručio da je važno da se pronađe način da im se pomogne, prenio je BBC.

Princ Čarls otkrio recept za omiljeni doručak sa sirom

LONDON - Princ Čarls je na društvenim mrežama otkrio recept za svoj omiljeni doručak - pečena jaja sa britanskim sirom.

Princ Čarls pohvalio predanost zdravstvenih radnika

Britanski princ Čarls, koji se oporavio nakon što je bio pozitivan na virus korona, pohvalio je danas nesebičnu predanost zdravstvenih radnika i rekao da je za naciju to čudno i uznemirujuće vrijeme.

Princ Čarls izašao iz samoizolacije

LONDON - Princ Čarls (71) izašao je iz samoizolacije samo sedam dana nakon što je objavio da je pozitivan na virus korona , prenosi BBC.

Princ Čarls pozitivan na virus korona

Britanski princ Čarls (71) pozitivan je na korona virus, saopšteno je danas iz kraljevske rezidencije (Klarens haus).

Princ Čarls odgodio posjetu BiH zbog virusa korona

Prijestolonasljednik krune Ujedinjenog Kraljevstva princ od Velsa odgodio je posjetu Bosni i Hercegovini zbog situacije s virusom korona.

Princ Čarls dolazi u posjetu BiH

SARAJEVO - Iz Ambasade Velike Britanije u Bosni i Hercegovini najavljeno je da će princ od Velsa, Čarls Artur Džordž posjetiti Bosnu i Hercegovinu 17. i 18. marta 2020. godine.

Princ Hari i Megan će ipak dobijati novac iz kraljevske kase

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl ipak će biti finansirani iz kraljevske kase, jer će moći da računaju na oko tri miliona dolara koje će dobijati od budućeg kralja, princa Čarlsa.

Princ Čarls prijeti Hariju i Megan ukidanjem godišnjeg sljedovanja

Britanski princ Čarls zaprijetio je da će princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl uskratiti godišnje sljedovanje u iznosu od dva miliona dolara ukoliko par odluči da potpuno odstupi od svojih kraljevskih dužnosti, piše list Tajms.

Najčitanije