Princ Džordž

Kejt progovorila o osjećaju izolovanosti nakon rođenja princa Džordža

Tokom posjeta dječjem centru Ely & Caerau u Kardifu vojvotkinja od Kembridža prvi put je progovorila o tome da se osjećala izolovano nakon prvog porođaja dok je njen muž princ Vilijam kao pilot u RAF-u radio noćne smjene. Posjeta je uslijedila nakon objave njenog nacionalnog istraživanja pod nazivom "Pet velikih pitanja o djeci mlađoj od pet godina".

Princ Džordž slavi šesti rođendan

Britanski princ Džordž danas puni šest godina, a njegovi roditelji su objavili slike svog nasmijanog nastarijeg sina u fudbalskom dresu Engleske da bi obilježili ovu priliku.

Džordž Kluni biće kum bebe princa Harija?

Tek što su britanski princ Hari i Megan Markl dobili prvo dijete, britanski mediji počeli su da spekulišu ko bi mogao da bude njegov kum.

Zbog princa Džordža Kejt proglašena lošom majkom

Tokom igre u parku, princ Džordž je uslikan s dečjim plastičnim pištoljem koji je u igri upirao u drugu djecu. Iako se radilo samo o igri, slike su objavljene na društvenim mrežama i mnogima je zasmetalo što mu Kejt dozvoljava da se igra na takav način.

Kraljevska porodica u strahu: Islamska država prijeti princu Džordžu

LONDON - Britanski mediji javljaju kako su britanske tajne službe dobile informaciju da Islamska država priprema napad na četverogodišnjeg princa Džordža.

Zašto su princu Džordžu zabranili da u školi ima najboljeg druga?

Maleni princ Džordž pre nekoliko dana krenuo je u školu, a njegove prve korake u školske klupe pratila je čitava svjetska javnost.

Princ Džordž slavi četvrti rođendan

Britanski princ Džordž danas slavi četvrti rođendan, a Kensingtonska palata je tim povodom objavila njegovu zvaničnu fotografiju.

Najčitanije