Princ Hari

Princ Hari će imati najviše dvoje djece zbog spasa planete

LONDON - Princ Hari je otkrio da planira da ima najviše dvoje djece, zbog svoje rastuće zabrinutosti za budućnost Zemlje.

Kršten sin princa Harija i vojvotkinje od Saseksa

Najmlađi član britanske kraljevske porodice, Arči Harison Mauntbaten Vindzor, kršten je danas u zamku Vindzor na privatnoj ceremoniji.

Megan i Hari obilježili prvu godišnjicu braka

Megan Markl i princ Hari su se vjenčali 19. maja prošle godine, a svoju sreću su na Instagramu podijelili objavivši juče, na dan godišnjice, romantičan video sa do sada neviđenim fotografijama sa vjenčanja.

Saopšteno ime kraljevske bebe

Novorođeni sin princa Harija i Megan Markl zvaće se Arči Harison Mauntbaten-Vindzor, saopštila je danas Bakingemska palata, prenio je AP.

Džordž Kluni biće kum bebe princa Harija?

Tek što su britanski princ Hari i Megan Markl dobili prvo dijete, britanski mediji počeli su da spekulišu ko bi mogao da bude njegov kum.

Kladionice predviđaju. Kako će se zvati kraljevska beba?

Dok iščekuje rođenje prvog djeteta princa Harija i Megan Markl, britanska javnost nastoji da odgonetne njegov pol i ime. Ako je vjerovati kladionicama, nova kraljevska beba biće djevojičica i zvaće se Dajana pošto se to ime najčešće pominje.

Voditelj “raskrinkao” Megan Markl: Iskoristila me da bi postala slavna

Britanski voditelj i kolumnista Pirs Morgan u svojoj kolumni koju piše za “Daily mail” otkrio je detalje poznanastva sa vojvotkinjom Megan Markl. On je napisao kako su se upoznali, a otkrio je i zbog čega ga je razočarala.

Teorije zavjere: Megan Markl nije trudna?

Trudnoća Megan Markl je u centru pažnje je od onog trenutka kada je objavljena srećna vijest. Samim tim sve oči su uprte u njen stomak.

Prinčevi bez povlastica: Izostajali smo iz škole jer smo skupljali smeće

Britanski prestolonasljednik, princ Čarls učio je, tokom školskih praznika u Norfolku, svoje sinove da sakupljaju otpad, otkrio je njegov najstariji sin, vojvoda od Kembridža, u razgovoru vođenom povodom prinčevog 70. rođendana.

Megan Markl će na porođaju imati 22 "pomagača"

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (37) u ponedjeljak je stigla u Australiju i prvi dan kraljevske turneje javnosti otkrila lijepe vijesti da očekuje bebu. Potom je s dvora došla i službeno obavještenje.

Najčitanije