Princ Hari

Kladionice predviđaju. Kako će se zvati kraljevska beba?

Dok iščekuje rođenje prvog djeteta princa Harija i Megan Markl, britanska javnost nastoji da odgonetne njegov pol i ime. Ako je vjerovati kladionicama, nova kraljevska beba biće djevojičica i zvaće se Dajana pošto se to ime najčešće pominje.

Voditelj “raskrinkao” Megan Markl: Iskoristila me da bi postala slavna

Britanski voditelj i kolumnista Pirs Morgan u svojoj kolumni koju piše za “Daily mail” otkrio je detalje poznanastva sa vojvotkinjom Megan Markl. On je napisao kako su se upoznali, a otkrio je i zbog čega ga je razočarala.

Teorije zavjere: Megan Markl nije trudna?

Trudnoća Megan Markl je u centru pažnje je od onog trenutka kada je objavljena srećna vijest. Samim tim sve oči su uprte u njen stomak.

Prinčevi bez povlastica: Izostajali smo iz škole jer smo skupljali smeće

Britanski prestolonasljednik, princ Čarls učio je, tokom školskih praznika u Norfolku, svoje sinove da sakupljaju otpad, otkrio je njegov najstariji sin, vojvoda od Kembridža, u razgovoru vođenom povodom prinčevog 70. rođendana.

Megan Markl će na porođaju imati 22 "pomagača"

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (37) u ponedjeljak je stigla u Australiju i prvi dan kraljevske turneje javnosti otkrila lijepe vijesti da očekuje bebu. Potom je s dvora došla i službeno obavještenje.

Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom

Otkako se iz Kanade preselila u London, Megan Markl živi kod svog supruga princa Harija u manjoj kući na posjedu Kensingtonske palate. Riječ je o građevini koja nosi naziv Nottingham Cottage, dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt, a okružena je drvenom bijelom ogradom i mnoštvom zelenila.

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slijepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Megan Markle i princ Hari neće imati starateljstvo nad svojom djecom

Iako čak ni najvjerniji fanovi kraljevske porodice to ne znaju, prema kraljevskim istoričarima princ Viliam i Kejt Midlton nemaju zakonsko starateljstvo nad svojom djecom.

Tomas Markl: Hari, ja sam tvoj tast, pomiri se sa tim

Tomas Markl koji nije razgovarao sa svojom kćerkom Megan, vojvotkinjom od Saseksa, od kako se udala za britanskog Princa Harija, danas joj je poručio da mu nedostaje, a zetu da se "pomiri sa tim" da je baš on njegov tast.

Otkriveno šta Megan Markl više nikad ne smije da radi

Kada kraljica Elizabeta završi sa jelom, svi za stolom prestaju da jedu. Kada je vijreme za spavanje, ukoliko spavaju u istoj kući, niko ne smije da legne prije nje. Neka od ovih pravila su, prema mišljenju većine "običnih" ljudi, veoma bizarna. Ipak, u jednoj od najpoznatijih porodica na svijetu strogo se poštuju.

Najčitanije