Princ Hari

Megan Markl izabrana za najinteligentnijeg člana kraljevske porodice

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija od samog dolaska u kraljevsku porodicu privlači pažnju brojnim skandalima.

Megan i Hari pokazali malu Lilibet i oduševili svijet

Megan Markl i princ Hari konačno su pokazali svoju nasljednicu, malu Lilibet.

Objavljene poruke u kojima se Megan žali na kraljevsku porodicu

Poruke u kojima se Megan Markl, supruga princa Harija, žali na članove kraljevske porodice, ugledale su svjetlost dana.

Megan i Hari prvi put na crvenom tepihu nakon napuštanja kraljevske porodice

Princ Hari i Megan Markl pojavili su se zajedno na prvom crvenom tepihu od kada su se povukli kao članovi kraljevske porodice.

Polubrat Megan Markl: Upozorio sam Harija

Novac ju je promijenio, novac i slava su joj udarili u glavu, izjavio je polubrat Megan Markl (40), Tomas Markl Džunior (55), koji trenutno učestvuje u Velikom Bratu, gdje je sa stanarima podijelio svoju verziju priče o vojvotkinji od Saseksa.

Zbog čega su se udružili princ Hari i Leonardo di Kaprio

Princ Hari i miljenik Holivuda, Leonardo di Kaprio, sve više se okreću problemima očuvanja prirode.

Hari i Megan zaljubljeniji nego ikad

Bivši zaposlenici "Firme" ovih dana, nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja kćerke Lilibet Diane, imaju pune ruke posla. Na Global Citizen Liveu poslali su važnu poruku o vakcinaciji, a svojim gestovama, zagrljajima i držanjem za ruke, pokazali su kako su skladniji nego ikad.

Megan Markl prvi put u javnosti nakon porođaja

Princ Hari (37) i Megan Markl (40) započeli su svoju trodnevnu posjetu Njujorku i Svjetskom trgovinskom centru, a to je i njihovo prvo službeno pojavljivanje otkako su napustili kraljevsku porodicu i preselili se u Kaliforniju 2020. godine.

Novi trejler kontroverznog filma o Hariju i Megan

Novi trejler za kontroverzni film o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa - "Hari i Megan: Bijeg iz palate", objavila je na svom Instagram profilu glumica Sidni Morton, koja glumi Megan Markl.

Potez zbog kojeg je princ Hari pristao na razgovor s Oprom

Princ Hari pristao je da sa suprugom Megan napravi intrevju sa Oprom Vinfri početkom marta, a nakon sto je saznao da će mu kraljica oduzeti vojne titule zbog Megxita.

Najčitanije