Princ Hari

Princ Hari se vratio kući, dočekalo ga kraljevsko obezbjeđenje

Princ Hari doputovao je tokom noći između nedjelje i ponedjeljka iz Los Anđelesa u London kako bi prisustvovao sahrani svoga djeda, vojvode od Edinburga princa Filipa, 17. aprila.

Princ Hari i Megan najavili svoju prvu seriju za Netflix

Prva serija Megan Markl i princa Harija koju rade za Netflix govori o Igrama neporaženih (Invictus Games), inicijativi čiji je cilj da povrijeđenim i bolesnim pripadnicima oružanih snaga kroz sport pruži psihološku i fizičku rehabilitaciju.

Nije završila: Megan Markl navodno sprema novu "bombu"

Megan Markl će, prema pisanju stranih medija, iskoristiti intervju koji je "razdrmao" kraljevsku porodicu, ali i čitav svijet, kako bi lansirala svoju političku karijeru.

Za 48 sati rasprodate stolice na kojima su Megan i Hari sjedili

Baštenske stolice na kojim su sjedili vojvotkinja Megan Markl i princ Hari za vrijeme intervjua s Oprom Vinfri rasprodate su u roku od 48 sati od emitovanja.

Oglasila se kraljica Elizabeta, saopštenje nakon intervjua Megan i Harija

Iz Bakingemske palate objavili su odgovor na intervju Megan Markl i princa Harija.

Intervju princa Harija će nanijeti štetu kraljevskoj porodici?

Dugo čekani intervju princa Harija u emisiji američke voditelje Opre Vinfri biće emitovan večeras, a jedan od članova kraljevske porodice je nazvao "toksičnom" atmosferu između princa Harija i njegove supruge Megan Markl, sa jedne strane, i britanske monarhije sa druge strane.

Objavljen isječak intervjua Megan Markl: Kako očekuju da ćemo ćutati

CBS je objavio novi isječak dugo očekivanog intervjua Opre Vinfri s Megan Markl i princem Harijem u kojem vojvotkinja za Bakingemsku palatu kaže da ne zna kako bi mogli očekivati da će nakon svega ona i njen suprug ćutati.

Princ Hari kod Opre o odlasku iz kraljevske porodice: "Toksično"

Britanski princ Hari izjavio je da je zbog toksične atmosfere odlučio da napusti kraljevsku porodicu, i najavio da će više o tome govoriti u emisiji kod poznate američke TV voditeljke Opre Vinfri 7. marta.

Hari i Megan se ne vraćaju u kraljevsku porodicu

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su kraljici Elizabeti Drugoj da se neće vratiti u kraljevsku porodicu kao "aktivni članovi", saopštila je danas Bakingemska palata.

Hari i Megan prekidaju tišinu o odlasku iz Bakingemske palate

Britanski princ Hari i njegova supruga, Amerikanka Megan, prekinuće tišinu o svom odlasku iz Bakingemske palate u intervjuu koji će dati u emisiji poznate američke TV zvijezde Opre Vinfri idućeg mjeseca.

Najčitanije