Princ Hari

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slijepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Megan Markle i princ Hari neće imati starateljstvo nad svojom djecom

Iako čak ni najvjerniji fanovi kraljevske porodice to ne znaju, prema kraljevskim istoričarima princ Viliam i Kejt Midlton nemaju zakonsko starateljstvo nad svojom djecom.

Tomas Markl: Hari, ja sam tvoj tast, pomiri se sa tim

Tomas Markl koji nije razgovarao sa svojom kćerkom Megan, vojvotkinjom od Saseksa, od kako se udala za britanskog Princa Harija, danas joj je poručio da mu nedostaje, a zetu da se "pomiri sa tim" da je baš on njegov tast.

Otkriveno šta Megan Markl više nikad ne smije da radi

Kada kraljica Elizabeta završi sa jelom, svi za stolom prestaju da jedu. Kada je vijreme za spavanje, ukoliko spavaju u istoj kući, niko ne smije da legne prije nje. Neka od ovih pravila su, prema mišljenju većine "običnih" ljudi, veoma bizarna. Ipak, u jednoj od najpoznatijih porodica na svijetu strogo se poštuju.

Da li je Megan Markl trudna?

Kraljevski par sklopio je brak prije dva mjeseca, a mediji prate svaki njihov korak. Baš tako su i došli do ovog saznanja. Naime, tokom posjete Irskoj vojvotkinja od Saseksa napravila je gest zbog kojih kruže glasine da je trudna.

Megan Markl priznala: Nedostaje mi gluma

Tokom posjete Dablinu, vojvotkinja od Saseksa priznala je da joj nedostaje uloga u američkoj seriji Sjuts.

Sestra Megan Markl: Lejdi Di bi se sramila Harija

Samanta Markl, starija polusestra vojvotkinje Megan ne prestaje da napada kraljevsku porodicu.

Šta je kraljica Elizabeta poklonila kraljevskom paru za vjenčanje

Iako kraljevski par treba da se odrekne većine svojih svadbenih poklona u vrijednosti od 8 miliona funti koje su primili od nepoznatih darivatelja i kompanija koje su putem njih željele da ostvare promociju i dobit, jedan poklon, onaj kraljice Elizabete II, sigurno je nadomjestio spomenuti “gubitak”.

Otac Megan Markl nije došao na vjenčanje zbog para

Dvije nedjelje poslije kraljevskog vjenčanja ne prestaje interesovanje medija za oca Megan Markl!

Primorani da vrate sve svadbene poklone vrijedne 8 miliona evra

Princ Hari i Megan Markl prisiljeni su da vrate svadbene poklone, čija se ukupna vrijednost procjenjuje na preko 8 miliona evra!

Najčitanije