Princ Hari

Novi trejler kontroverznog filma o Hariju i Megan

Novi trejler za kontroverzni film o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa - "Hari i Megan: Bijeg iz palate", objavila je na svom Instagram profilu glumica Sidni Morton, koja glumi Megan Markl.

Potez zbog kojeg je princ Hari pristao na razgovor s Oprom

Princ Hari pristao je da sa suprugom Megan napravi intrevju sa Oprom Vinfri početkom marta, a nakon sto je saznao da će mu kraljica oduzeti vojne titule zbog Megxita.

Opra odbila da bude kuma kćerki princa Harija i Megan

Poznata voditeljka Opra Vinfri (67) odlučila je da prekine glasine o kumstvu kćerke princa Harija (36) i Megan Markl (39), malene Lilibet.

Lilibet Diana, kćerka Harija i Megan, je upravo ušla u istoriju

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor rođenjem je stala na osmu poziciju u redu za britanski prijesto. Iako su šanse da će jednog dana postati britanski monarh samo teoretske, bebica je odmah po rođenju ušla u istoriju i to iz nekoliko razloga.

Hari: Moj život je kombinacija Trumanovog šoua i zoo-vrta

Princ Hari je izjavio da želi da "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja i da ga ne prenosi na sopstvenu djecu.

Hari i Megan imali poruku na Arčijev drugi rođendan

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa apelovali su na one koji žele da proslave drugi rođendan njihovog sina da doniraju novac za plaćanje vakcina protiv virusa korona zemljama koje su u nepovoljnom položaju.

Vilijam i Hari razdvojeni na djedovoj sahrani

Osoblje zaduženo za protokol na sahrani princa Filipa uspjelo je da nađe solomonsko rješenje kako prinčevi Vilijam i Hari ne bi stajali rame uz rame iza djedovog kovčega. Dva brata će razdvojiti najstariji vojvodin unuk, Piter Filips, sin princeze Ane.

Princ Hari se vratio kući, dočekalo ga kraljevsko obezbjeđenje

Princ Hari doputovao je tokom noći između nedjelje i ponedjeljka iz Los Anđelesa u London kako bi prisustvovao sahrani svoga djeda, vojvode od Edinburga princa Filipa, 17. aprila.

Princ Hari i Megan najavili svoju prvu seriju za Netflix

Prva serija Megan Markl i princa Harija koju rade za Netflix govori o Igrama neporaženih (Invictus Games), inicijativi čiji je cilj da povrijeđenim i bolesnim pripadnicima oružanih snaga kroz sport pruži psihološku i fizičku rehabilitaciju.

Nije završila: Megan Markl navodno sprema novu "bombu"

Megan Markl će, prema pisanju stranih medija, iskoristiti intervju koji je "razdrmao" kraljevsku porodicu, ali i čitav svijet, kako bi lansirala svoju političku karijeru.

Najčitanije