Princ Hari

Hari i Megan zaljubljeniji nego ikad

Bivši zaposlenici "Firme" ovih dana, nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja kćerke Lilibet Diane, imaju pune ruke posla. Na Global Citizen Liveu poslali su važnu poruku o vakcinaciji, a svojim gestovama, zagrljajima i držanjem za ruke, pokazali su kako su skladniji nego ikad.

Megan Markl prvi put u javnosti nakon porođaja

Princ Hari (37) i Megan Markl (40) započeli su svoju trodnevnu posjetu Njujorku i Svjetskom trgovinskom centru, a to je i njihovo prvo službeno pojavljivanje otkako su napustili kraljevsku porodicu i preselili se u Kaliforniju 2020. godine.

Novi trejler kontroverznog filma o Hariju i Megan

Novi trejler za kontroverzni film o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa - "Hari i Megan: Bijeg iz palate", objavila je na svom Instagram profilu glumica Sidni Morton, koja glumi Megan Markl.

Potez zbog kojeg je princ Hari pristao na razgovor s Oprom

Princ Hari pristao je da sa suprugom Megan napravi intrevju sa Oprom Vinfri početkom marta, a nakon sto je saznao da će mu kraljica oduzeti vojne titule zbog Megxita.

Opra odbila da bude kuma kćerki princa Harija i Megan

Poznata voditeljka Opra Vinfri (67) odlučila je da prekine glasine o kumstvu kćerke princa Harija (36) i Megan Markl (39), malene Lilibet.

Lilibet Diana, kćerka Harija i Megan, je upravo ušla u istoriju

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor rođenjem je stala na osmu poziciju u redu za britanski prijesto. Iako su šanse da će jednog dana postati britanski monarh samo teoretske, bebica je odmah po rođenju ušla u istoriju i to iz nekoliko razloga.

Hari: Moj život je kombinacija Trumanovog šoua i zoo-vrta

Princ Hari je izjavio da želi da "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja i da ga ne prenosi na sopstvenu djecu.

Hari i Megan imali poruku na Arčijev drugi rođendan

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa apelovali su na one koji žele da proslave drugi rođendan njihovog sina da doniraju novac za plaćanje vakcina protiv virusa korona zemljama koje su u nepovoljnom položaju.

Vilijam i Hari razdvojeni na djedovoj sahrani

Osoblje zaduženo za protokol na sahrani princa Filipa uspjelo je da nađe solomonsko rješenje kako prinčevi Vilijam i Hari ne bi stajali rame uz rame iza djedovog kovčega. Dva brata će razdvojiti najstariji vojvodin unuk, Piter Filips, sin princeze Ane.

Princ Hari se vratio kući, dočekalo ga kraljevsko obezbjeđenje

Princ Hari doputovao je tokom noći između nedjelje i ponedjeljka iz Los Anđelesa u London kako bi prisustvovao sahrani svoga djeda, vojvode od Edinburga princa Filipa, 17. aprila.

Najčitanije