Princ Hari

Megan i Hari posljednji put u javnosti kao kraljevska porodica

Princ Hari (35) odradio je u nedjelju svoj posljednji zadatak kao general kraljevske mornarice te na službeno primanje u Royal Albert Hall u Londonu došao sa suprugom Megan Markl (38), koja nije skidala osmijeh s lica.

Emotivan razgovor kraljice i princa: Uvijek si dobro došao

Ukoliko Hari ikada bude htio da opet bude dio kraljevstva, vrata su mu širom otvorena.

Kanađani više neće obezbjeđivati Harija i Megan

Kanada više neće pružati usluge obezbjeđivanja britanskom princu Hariju i Megan Markl, saopštila je danas kanadska vlada kanoš što se par odrekao uloge visokih članova britanske kraljevske porodice.

Hari i Megan moraće da se odreknu "kraljevskog brenda"

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari i Megan, moraće da se odreknu i "kraljevskog brenda" nakon što su odlučili da se povuku sa dvora i finansijski se osamostale, piše "Daily Mail".

Princ Hari i Megan će ipak dobijati novac iz kraljevske kase

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl ipak će biti finansirani iz kraljevske kase, jer će moći da računaju na oko tri miliona dolara koje će dobijati od budućeg kralja, princa Čarlsa.

Kraljica prvi put u javnosti poslije odlaska Harija i Megan

Kraljica Elizabeta se prvi put zvanično pojavila u javnosti nakon neočekivane odluke o napuštanju kraljevskih dužnosti Princa Harija i princeze Megan.

Cure priče iz kraljevske porodice: Megan nije razgovarala s Kejt

Megan Markl nije razgovarala s Kejt Midlton otkako su ona i princ Hari odlučili napustiti svoje pozicije u kraljevskoj porodici, rekao je izvor za Us Weekly.

Dajanino pismo otkriva da je znala šta će se dogoditi s Harijem?

Paul Burel, bivši batler tragično preminule princeze Dajane, objavio je dosad neviđeno pismo u kom je ona otvoreno iskazala bezuslovnu ljubav prema svojim sinovima, prinčevima Hariju i Vilijamu.

Da li su princ Hari i Megan dobili što su tražili

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl okrenuli su leđa Londonu i obavezama kraljevske porodice kako bi vodili "mirniji život" u Kanadi. Ili se tome barem nadaju.

Princ Hari: Moja supruga postaje žrtva moćnih snaga

Megan Markl i princ Hari već pokreću sudsku parnicu protiv paparaca, pišu mediji. Ove vijesti dolaze nakon što su se pojavile fotografije Megan kako šeta sa sinom Arčijem i dva psa u jednom parku u Kanadi.

Najčitanije