Princ Vilijam

Princ Vilijam iznenadio Irce šalom o virusu korona

Princ Vilijam našalio se na temu virusa korona tokom službene posjete Irskoj.

Emotivan razgovor kraljice i princa: Uvijek si dobro došao

Ukoliko Hari ikada bude htio da opet bude dio kraljevstva, vrata su mu širom otvorena.

Kejt progovorila o osjećaju izolovanosti nakon rođenja princa Džordža

Tokom posjeta dječjem centru Ely & Caerau u Kardifu vojvotkinja od Kembridža prvi put je progovorila o tome da se osjećala izolovano nakon prvog porođaja dok je njen muž princ Vilijam kao pilot u RAF-u radio noćne smjene. Posjeta je uslijedila nakon objave njenog nacionalnog istraživanja pod nazivom "Pet velikih pitanja o djeci mlađoj od pet godina".

Hari i Vilijam negirali da je bilo omalovažavanja među njima

LONDON - Počeo je sastanak princa Harija s ostalim višim članovima kraljevske porodice, a vojvoda od Saseksa i vojvoda od Kembridža demantovali su kao lažne tvrdnje da je njihov odnos narušen "maltretiranjem".

Prinčevi bez povlastica: Izostajali smo iz škole jer smo skupljali smeće

Britanski prestolonasljednik, princ Čarls učio je, tokom školskih praznika u Norfolku, svoje sinove da sakupljaju otpad, otkrio je njegov najstariji sin, vojvoda od Kembridža, u razgovoru vođenom povodom prinčevog 70. rođendana.

Princ Vilijem sa Netanijahuom u Izraelu

JERUSALIM - Princ Viljem danas je boravak u Izraelu počeo posjetom memorajalnom centru žrtvama Holokausta Jad Vašem i sastankom sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom.

Procurile "neprimjerene" fotografije britanskog kraljevskog para

Fotograf Maks Batervort objavio je veliki broj starih fotografija slavnih ličnosti iz svog portfolija, nastalih nakon noćnih žurki u periodu između 2005. i 2008. godine.

Sedam sati nakon porođaja Kejt Midlton napustila bolnicu

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, u pratnji supruga britanskog princa Vilijama, danas popodne je sa novorođenim sinom napustila bolnicu u Londonu, u kojoj se porodila sedam sati ranije.

Princ Džordž i princeza Šarlot upoznali mlađeg brata

Britanski princ Vilijam doveo je djecu, princa Džordža i princezu Šarlot, u bolnicu u Londonu da vide danas rođenog mlađeg brata, javio je Rojters.

Princeza Šarlot uskoro ulazi u istoriju

Za nekoliko nedjelja svijet će upoznati treće dijete princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton. Kada se novo dijete rodi, princeza Šarlot će postati prva ženska nasljednica britanske krune koja će zadržati svoju poziciju u liniji nasljeđivanja.

Najčitanije