Princ Vilijam

Reakcija malog princa Džordža nakon gola oduševila Engleze

Nakon što je Engleska sinoć povela protiv Italije u finalu Evropskog prvenstva u drugom minutu susreta, kraljevska porodica je pokazala da se i oni znaju javno radovati.

Princ Vilijam primio vakcinu protiv virusa korona

Britanski princ Vilijam, koji je prošle godine prebolio kovid-19, otkrio je danas da je primio prvu dozu vakcine protiv virusa korona.

Vilijam i Hari razdvojeni na djedovoj sahrani

Osoblje zaduženo za protokol na sahrani princa Filipa uspjelo je da nađe solomonsko rješenje kako prinčevi Vilijam i Hari ne bi stajali rame uz rame iza djedovog kovčega. Dva brata će razdvojiti najstariji vojvodin unuk, Piter Filips, sin princeze Ane.

Kako je Kejt Midlton spasila princa Vilijama

Uskoro će 10 godina od vjenčanja Kejt Midlton i princa Vilijama.

Princ Vilijam pozdravio istragu o Dajaninom intervjuu

Britanski princ Vilijam pozdravio je nezavisnu istragu o okolnostima u vezi sa intervjuom koji je 1995. godine za Bi-Bi-Si dala njegova majka, princeza Dajana, prenosi AP.

Kejt Midlton i princ Vilijam prekidaju tradiciju da bi zaštitili sina?

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža spremni su da prekinu tradiciju kraljevske porodice i nastave drugačijim putem kako bi zaštitili svog sina Džordža.

Britanska kraljevska porodica se vraća na posao

Kraljevska porodica vratila se danas na posao i obavila svoju prvu posjetu uživo od početka epidemije virusa korona u Britaniji.

Princ Vilijam volontira u timu za psihološku pomoć

Britanski princ Vilijam otkrio je da je volonterski angažovan kao član kriznog tima za pružanje psihološke pomoći onima čije je mentalno zdravlje ugroženo dugotrajnom izolacijom tokom pandemije virusa korona.

Nakon HarIjevog psihičkog sloma, o svojoj borbi progovorio i Vilijam

Nakon što je u javnost procurila informacija da je princ Hari morao potražiti ljekarsku pomoć zbog svog mentalnog zdravlja, o istome je progovorio i njegov stariji brat, princ Vilijam. Dok mu se mlađi brat navodno bori protiv post traumatskog stresnog poremećaja, on ima problema s anksioznošću, i to prilikom javnog nastupa. Upravo o tome govori u dokumentarcu 'Football, Prince William and Our Mental Health'. Dok je govorio koliko ga to muči, otkrio je i što mu u tome izuzetno pomaže.

Vilijam i Kejt se zahvalili učiteljima putem video linka

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton javili su se video pozivom u “Casterton Primary Academy” kako bi se zahvalili učiteljima koji i dalje rade kako bi maksimalno olakšali djeci.

Najčitanije