Princ Vilijam

Britanska kraljevska porodica se vraća na posao

Kraljevska porodica vratila se danas na posao i obavila svoju prvu posjetu uživo od početka epidemije virusa korona u Britaniji.

Princ Vilijam volontira u timu za psihološku pomoć

Britanski princ Vilijam otkrio je da je volonterski angažovan kao član kriznog tima za pružanje psihološke pomoći onima čije je mentalno zdravlje ugroženo dugotrajnom izolacijom tokom pandemije virusa korona.

Nakon HarIjevog psihičkog sloma, o svojoj borbi progovorio i Vilijam

Nakon što je u javnost procurila informacija da je princ Hari morao potražiti ljekarsku pomoć zbog svog mentalnog zdravlja, o istome je progovorio i njegov stariji brat, princ Vilijam. Dok mu se mlađi brat navodno bori protiv post traumatskog stresnog poremećaja, on ima problema s anksioznošću, i to prilikom javnog nastupa. Upravo o tome govori u dokumentarcu 'Football, Prince William and Our Mental Health'. Dok je govorio koliko ga to muči, otkrio je i što mu u tome izuzetno pomaže.

Vilijam i Kejt se zahvalili učiteljima putem video linka

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton javili su se video pozivom u “Casterton Primary Academy” kako bi se zahvalili učiteljima koji i dalje rade kako bi maksimalno olakšali djeci.

Princ Vilijam iznenadio Irce šalom o virusu korona

Princ Vilijam našalio se na temu virusa korona tokom službene posjete Irskoj.

Emotivan razgovor kraljice i princa: Uvijek si dobro došao

Ukoliko Hari ikada bude htio da opet bude dio kraljevstva, vrata su mu širom otvorena.

Kejt progovorila o osjećaju izolovanosti nakon rođenja princa Džordža

Tokom posjeta dječjem centru Ely & Caerau u Kardifu vojvotkinja od Kembridža prvi put je progovorila o tome da se osjećala izolovano nakon prvog porođaja dok je njen muž princ Vilijam kao pilot u RAF-u radio noćne smjene. Posjeta je uslijedila nakon objave njenog nacionalnog istraživanja pod nazivom "Pet velikih pitanja o djeci mlađoj od pet godina".

Hari i Vilijam negirali da je bilo omalovažavanja među njima

LONDON - Počeo je sastanak princa Harija s ostalim višim članovima kraljevske porodice, a vojvoda od Saseksa i vojvoda od Kembridža demantovali su kao lažne tvrdnje da je njihov odnos narušen "maltretiranjem".

Prinčevi bez povlastica: Izostajali smo iz škole jer smo skupljali smeće

Britanski prestolonasljednik, princ Čarls učio je, tokom školskih praznika u Norfolku, svoje sinove da sakupljaju otpad, otkrio je njegov najstariji sin, vojvoda od Kembridža, u razgovoru vođenom povodom prinčevog 70. rođendana.

Princ Vilijem sa Netanijahuom u Izraelu

JERUSALIM - Princ Viljem danas je boravak u Izraelu počeo posjetom memorajalnom centru žrtvama Holokausta Jad Vašem i sastankom sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom.

Najčitanije