Princeza

Skromno vjenčanje britanske princeze Beatris

Britanska princeza Beatris, najstarija ćerka princa Endrjua i njen vjerenik Eduardo Mapeli, izgovorili su sudbonosno Da na privatnoj ceremoniji u Vindzoru.

Kristen Stjuart u novom filmu kao princeza Dajana

Glumica Kristen Stjuart igraće britansku princezu Dajanu u novom filmu o pokojnoj pripadnici britanske kraljevske porodice i njenom razvodu od princa Čarlsa.

Princ Čarls otkrio Hariju da nije njegov biološki sin

Iako stranim medijima već neko vrijeme kolaju glasine kako 35-godišnji britanski princ Hari nije sin 71-godišnjeg princa Čarlsa, magazin Glob sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Čarls bio taj koji je sam odlučio Hariju reći kako nije njegov biološki sin.

Belgijska princeza se prijavljuje u vojnu školu

BRISEL - Princeza Elizabet, nasljednica belgijskog prijestola, prijaviće se u vojnu školu u kojoj će provesti godinu dana da bi joj pomogla da se pripremi za kraljevske dužnosti, saopšteno je danas iz kraljevske palate.

Buran ljubavni život buntovnice koja se okrenula protiv princeze Diane

Ni 18 godina nakon njene smrti, buran život princeze Margarete ne prestaje interesovati javnost. Još u ranoj mladosti počela je pokazivati koliko se razlikuje od svoje starije sestre, britanske kraljice Elizabete II.

"Netflix" snimio dokumentarac o princezi Diani

LONDON - Produkcijska kuća "Netflix" uskoro će objaviti dokumentarac o britanskoj princezi Diani koji prati njen život i iznosi nove detalje do sada nepoznate javnosti, piše londonski "Dejli mejl".

Španska princeza preminula od virusa korona

Španska princeza od Bourbon-Parme Marija Teresa preminula je od virusa korona i riječ je o prvoj žrtvi pandemije u kraljevskim porodicama.

Zaražen državljanin Srbije na kruzeru "Velika princeza"

SAN FRANCISKO - Državljanin Srbije, član osoblja kruzera "Velika princeza", kojem je zabranjeno da pristane u San Francisko, zaražen je virusom korona.

Dajanino pismo otkriva da je znala šta će se dogoditi s Harijem?

Paul Burel, bivši batler tragično preminule princeze Dajane, objavio je dosad neviđeno pismo u kom je ona otvoreno iskazala bezuslovnu ljubav prema svojim sinovima, prinčevima Hariju i Vilijamu.

Kćerka princeze Jelisavete: Majka mi je rekla da mi je Kenedi otac

Krajem prošle godine Kristina Oksenberg, kćerka princeze Jelisavete Karađorđević, rođaka britanske kraljevske porodice i sestra holivudske glumice Katarine Oksenberg, šokirala je sve objavljivanjem pikantnih detalja iz života svojih roditelja i porodice.

Najčitanije