Priprema

"Hrskavi gospodin" i "hrskava gospođa" idealni za doručak

Ako su vam standardne ideje za doručak dosadile, iz prijestonice vrhunske kuhinje - Francuske dolaze dvije verzije sočnih sendviča, a koji su odlična opcija za brz, zasitan i prije svega ukusan doručak.

Kako se priprema slavsko žito

Žito je sastavni dio srpske tradicije i služi se u čast svetitelja koji se slavi, za zdravlje i napredak doma i ukućana.

Kako da junetina bude savršeno mekana

Ako želite da vam se komad junetine koji ste ispekli topi u ustima, isprobajte trik s voćem. Ova caka djeluje gotovo čarobno na meso, koje postaje izuzetno mekano.

Stanković zadovoljan urađenim na Kipru, jedan igrač "obrnuo igricu"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas da je zadovoljan svim urađenim na prvom dijelu priprema na Kipru.

EU predstavila hitne mjere za pripremu za drugi talas virusa korona

BRISEL - Evropska komisija predstavila je hitne kratkoročne mjere kako bi se EU pripremila i po mogućstvu preduprijedila novo širenje infekcije virusa COVID-19.

Vodič kroz trudnoću za buduće očeve

Razdoblje trudnoće može biti uzbudljivo ne samo za majke već isto toliko i za očeve, stoga je važno da znate šta se sve događa tokom trudnoće kako biste bili spremni na dolazak bebe, ali i pružili podršku ljepšoj polovici tokom fizičkih i emocionalnih promjena.

Kako se svijet priprema za drugi talas COVID-19

Prvi udar virusa korona na sjevernoj Zemljinoj hemisferi je izdržan, uz zastrašujuće brojke o masovnosti obolijevanja i žrtvama, zbog čega se, uz upozorenja stručnjaka, mnoge zemlje pripremaju za takozvani drugi talas COVID-19, koji se očekuje na jesen.

Sočan, mekan i lagan: Kolač od samo tri sastojka

Koliko jaja, toliko ide i brašna i šećera, jednostavna je formula za kolač koji se pravi bez praška za pecivo zbog čega je potrebno nešto više strpljenja kako bi se miješanjem napravili mjehurići zraka u tijestu.

Mislite da znate napraviti jaja?

Priprema jaja na bilo koji način vjerovatno zvuči kao najlakše što u kuhinji možete napraviti, ali većina bi se iznenadila da zna koliko čestih greški ljudi ponavljaju, a zbog kojih im jaja nikad ne ispadnu kako bi htjeli.

Profesionalni kuvar otkrio najveće greške kod pripreme mesa

Profesionalni kuvar Adam Liaw, pobjednik drugog serijala MasterChef Australia, ukazao je na najčešće greške koje se prave u kuhinji, pozivajući svoje pratioce na Twitteru da se slobodno ne slože s njim, ali ističući da su njegove tvrdnje tačne.

Najčitanije