Pripreme

Počele pripreme Željezničara

Fudbaleri Željezničara obavili su danas prvi trening u okviru priprema za nastavak sezone u M:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Borac počeo pripreme za proljećni dio sezone, isplaćen dug igračima

Klub je izmirio sve obaveze prema igračima, ulazimo u novu godinu bez dugovanja i na njima je da rade i ostvare cilj, a to je plasman u Evropu, rekao je Stojan Malbašić, predsjednik FK Borac, koji je danas i zvanično počeo pripreme za proljećni dio sezone.

U vrtićima počinje program pripreme za školu

BANJALUKA - U Banjaluci je danas počeo program pripreme za polazak u školu za 400 djece koja nisu bila uključena u vaspitno-obrazovne programe predškolskih ustanova, rekla je Srni direktor banjalučkog Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Jelena Kurtinović.

Košarkaši BiH počeli pripreme za kvalifikacije za Eurobasket 2021.

Okupljanjem u Sarajevu košarkaška reprezentacija BiH počela je danas pripreme za početak kvalifikacija za Eurobasket 2021. godine i duele protiv Letonije u gostima 21. februara i Grčke tri dana kasnije u Tuzli.

Tuča fudbalera sarajevskog Olimpika i hrvatskog Jadrana u Međugorju

Prijateljska utakmica u Međugorju, u kojoj su se sastali sarajevski Olimpik i Jadran iz Ploča, prekinuta je nakon 15 minuta zbog opšte tuče fudbalera na terenu.

Poraz Borca, Sarajevu remi

Fudbaleri banjalučkog Borca poraženi su danas od vištrukog šampiona Ukrajine, Dinama, 1:4 u kontrolnom meču u Turskoj, dok je Sarajevo u Antaliji odigralo 0:0 sa Tobolom.

Do 7. februara prijaviti djecu za program pripreme za polazak u školu

BANJALUKA - Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske poziva roditelje da do 7. februara u predškolskim ustanovama ili osnovnim školama u svojim lokalnim zajednicama prijave predškolce za Program pripreme za djecu u godini pred polazak u školu.

Krunić proslavio rođendan u Antaliji, igrači ga iznenadili tortom

U Antaliji je 41. rođendan proslavio Branislav Krunić, trener FK Borac. Krunića su igrači tokom večere iznenadili tortom, a jedna od želja šefa stručnog štaba Banjalučana bio je izlazak na međunarodnu scenu.

Novinar "Nezavisnih" iz Antalije: Nakon problema, napokon uz Borac

Tmurno vrijeme u Antaliji dočekalo nas je nakon skoro 40 sati puta. Uzdah olakšanja i osmijeh na licu banjalučkih novinara koji su u ponedjeljak rano ujutru krenuli put Antalije više nego dovoljno je pokazao šta je ova ekspedicija prošla u prethodna dva dana.

Fudbaleri Sarajeva otputovali u Tursku

Fudbaleri Sarajeva otputovali su u Tursku, gdje će se do 10. februara u Antaliji obaviti udarni dio priprema za nastavak sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Najčitanije