Prirodno

Prirodni lijek koji garantovano topi bubrežni kamenac

Bubrežni kamenac se manifestuje stvaranjem malih i tvrdih naslaga u bubrezima, koje su građene od mineralnih i kiselih soli. Pojavljuje se kao posljedica velikog broja uzroka među kojima su i infekcije urinarnog trakta.

Riješite se masne kose uz ove trikove

Nekima se kosa masti povremeno, najčešće jer su čekali s pranjem kose koji dan duže no što treba, dok je drugima to svakodnevan problem koji najčešće nastaje zbog hormona i pretjeranog lučenja sebuma.

Pobijedite herpes na usni prirodnim putem

Herpes je virusna infekcija koja se manifestuje u obliku malih crvenih kvržica, napunjenih vodom.

Napravite svoj prirodni kompost

Kompostiranje je stara prirodna metoda kojom ćete pretvoriti organske ostatke u plodni humus. Kompost nastaje od ostataka voća, povrća, čaja, kave itd.

Prirodnim sredstvima do čistog doma

Naše su bake svoje domove održavale čistim i mirisnim uprkos činjenici da nisu koristile moderna hemijska sredstva. Upotrebom uobičajenih sastojaka koje svako ima kod kuće, možete sami napraviti bezopasna i učinkovita sredstva za čišćenje.

Ofarbajte kosu prirodnim pripravcima

Svaka kosa zapravo počinje kao bijela, a zatim se oboji prirodnim pigmentom zvanim melanin. Kako vaša kosa raste, melanociti, stanice koje proizvode melanin, prenose pigment na svaki pojedinačni folikul dlake i tako neprimjetno boje svaki dio vaše kose.

Banjalučki profesori napravili platformu za praćenje usjeva bez izlaska na njivu

BANJALUKA - Poljoprivrednici koji se registruju na onlajn platformu "Etfarm" mogu da prate stanje svojih plodova iz udobnosti vlastitog doma, a oni koji je već koriste kažu da tako prate i vremensku prognozu i ostalo što je bitno za rad na njivi.

Pri kraju sanacija zgrade PMF-a: Duplo manja potrošnja energenata

BANJALUKA - Rekonstrukcija zgrade Prirodno-matematičkog fakulteta u Banjaluci mogla bi biti gotova za mjeseca dana ako to vremenski uslovi dozvole, kazao je Goran Trbić, dekan PMF-a.

Najčitanije