Pritvor

Pomoćnici ministra poljoprivrede Srbije određen pritvor

BEOGRAD - Pomoćnici ministra poljoprivrede Srbije, osumnjičenoj za primanje mita, određen je pritvor, kao i osumnjičenom da je dao mito, saopštio je Viši sud u Beogradu.

Fikretu Abdiću produžen pritvor

BIHAĆ- Kantonalni sud u Bihaću je bez održanog ročista i prisustva odbrane, ponovo donio odluku o nastavku pritvora načelniku Općine Velika Kladuša, Fikretu Abdiću.

Traže da Sabaheta Džindo ide u pritvor u zdravstvenu ustanovu

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja Sabahete Džindo, poznatije kao kraljica džeparoša, a koja je osumnjičena za krađu novca u ovom gradu, zatražio je da joj bude određen pritvor.

Predložen pritvor za vozača i suvozača zbog smrti pješaka u Sarajevu

Tužilaštvo KS je predložilo Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora osumnjičenom vozaču i suvozaču zbog saobraćajne nesreće u sarajevskom naselju Buljakov Potok u kojoj je smrtno stradao jedan, a lakše povrijeđen drugi pješak.

Predložen pritvor uhapšenim u akciji "Fejs"

BANJALUKA - Banjalučko Okružno javno tužilaštvo predložilo je pritvor za Tomislava Vrepca (22) i Luku Pucara (21) iz Banjaluke, te Vladana Milojevića (30) iz Teslića zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Određen pritvor muškarcu iz Potkozarja: Osumnjičen za obljubu kćerke

BANJALUKA - Muškarcu (48) iz Poktozarja, kod Banjaluke, određen je jednomjesečni pritvor u Okružnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je obljubio maloljetnu kćerku, potvrđeno je "Nezavisnim".

Ronaldinjo pušten iz kućnog pritvora u Paragvaju

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo pušten je na slobodu iz kućnog pritvora u Paragvaju, javlja BBC.

Jednomjesečni pritvor za 17 policajaca osumnjičenih za korupciju

SARAJEVO - Opštinski sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor za 17 policajaca, osumnjičenih za korupciju, koji su uhapšeni u akciji "Dar jedan", potvrđeno je iz ovog suda.

Abdiću pritvor ipak produžen za dva mjeseca

BIHAĆ - Kantonalni sud u Bihaću donio je rješenje o produženju pritvora Fikretu Abdiću, načelniku Općine Velika Kladuša, za još dva mjeseca.

Ronaldinjo u kućnom pritvoru - žurke, rijeka alkohola i manekenke

Brazilac Ronaldinjo bio je u centru pažnje početkom godine.

Najčitanije