Pritvor

Odbijena žalba advokata: Kasumović ostaje u pritvoru

​Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, uhapšen zbog afere "Zenicatrans" ostaje u pritvoru mjesec dana, odlučio je to Kantonalni sud u Zenici nakon što su razmotrene žalbe odbrane koje su uložene na mjeru pritvora.

Određen pritvor Fuadu Kasumoviću

Kantonalni sud u Zenici odredio je jednomjesečni pritvor gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću, kao i bivšem predsjedniku Nadzornog odbora "Zenicatransa", Vahdetu Drini.

Džoniću i sinovima produžen pritvor

NIŠ - Viši sud u Nišu produžio je danas za još 30 dana pritvor Goranu Džniću i njegovim sinovima osumnjičenim za učšće u ubistvu tročlane porodice Ðokić 26. septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

Odbačena žalba, Zeljković i ostali ostaju iza brave

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske odbacio je žalbe advokata Branislava Zeljkovića, smijenjenog direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, te još trojice osumnjičenih za malverzacije pri nabavkama medicinske opreme za Institut, što znači da oni, po ranijoj sudskoj odluci, ostaju dva mjeseca iza brave.

Pritvor do 30 dana za osumnjičene u vezi ubistva porodice Đokić

NIŠ - Viši sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana za K.M. i A.M. osumnjičene za ubistvo tročlane porodice Ðokić.

Zatražen pritvor za trojac osumnjičen za ubistvo Đokića

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv trojice osumnjičenih za brutalna ubista tročlane porodice Ðokić i zatražilo da od sutra svima bude određen pritvor.

Sud odlučio: Zeljković i ostali još dva mjeseca iza brave

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci produžio je na još dva mjeseca pritvor Branislavu Zeljkoviću, smijenjenom direktoru Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, te još trojici osumnjičenih za malverzacije pri nabavkama medicinske opreme za Institut.

Zatražen pritvor za 10 osoba uhapšenih u akciji "Kontakt"

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za 10 lica uhapšenih u akciji "Kontakt" zbog učestvovanja u fingiranju saobraćajnih udesa, dok je za jednim licem zatraženo raspisivanje potjernice.

Prijedlog za produženje pritvora Zeljkoviću na 158 strana

BANJALUKA - Miloš Stevanović, advokat dvojice od četvorice osumnjičenih za sporne nabavke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, potvrdio je da 158 stranica sadrži prijedlog za produženje pritvora za Branislava Zeljkovića, smijenjenog direktora Instituta i ostale.

"Nezavisne" saznaju: Zatraženo produženje pritvora za Zeljkovića i ostale

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo zatražilo je od Okružnog suda u Banjaluci da bude produžen pritvor za Branislava Zeljkovića, smijenjenog direktora Instituta za javno zdravstvo Srpske, te ostalu trojicu osumnjičenih, koji su uhapšeni u istoj akciji.

Najčitanije