Pritvor

Pet osoba u Srbiji iza rešetaka zbog nepoštovanja samoizolacije

BEOGRAD - Za prvih pet osoba koje su prekršile mjeru obavezne samoizolacije u Srbiji određen je pritvor, rečeno je večeras Tanjugu u pravosudnim organima.

Jednomjesečni pritvor osumnjičenom za ubistvo u Nedžarićima

SARAJEVO - Kantonalni sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Seadu Tahiroviću osumnjičenom da je ubio Almira Škrijelja u Studentskom domu u Nedžarićima.

Predložen pritvor za inspektore uhapšene u Banjaluci

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo predložilo je određivanje pritvora pripadnicima Odjeljenja za privredni kriminalitet Policijske uprave Banjaluka čiji su inicijali N.G. i J.F. osumnjičenim za primanje mita, rečeno je u Okružnom sudu u Banjaluci.

Predložen pritvor za petoro Banjalučana osumnjičenih za prodaju droge

BANJALUKA – Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za petoro uhapšenih u akciji "Vidikovac".

Darko Golić izlazi iz pritvora

BANJALUKA - Banjalučko Tužilaštvo nije zatražilo produženje pritvora za ljekara Darka Golića osumnjičenog za obljubu nad nemoćnim licem, i on će se braniti sa slobode, potvrđeno je za "Nezavisne".

Goliću ističe pritvor, njegov advokat tvrdi da nema osnova za produženje

BANJALUKA - Jevto Janković, advokat doktora Darka Golića (60), osumnjičenog za obljubu pacijenta, rekao je za "Nezavisne" da dosadašnjom istragom protiv njegovog branjenika nisu pronađeni dokazi koji bi ukazali da je on počnio djelo za koje se tereti.

Pritvor za petoro uhapšenih u akciji "Kavez"

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci danas je odredio jednomjesečni pritvor za petoro osumnjičenih za neovlaštenu proizvodnju i promet droge.

Određen pritvor muškarcu iz Laktaša osumnjičenom za obljubu djevojčice

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je pritvor D. B. u trajanju od mjesec, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba s djetetom mlađim od 15 godina.

Pritvor za sve koji kriju simptome zaraze i neće u karantin

PEKING - Sve veći broj ljudi u Kini završava u pritvoru jer odbijaju da budu u karantinu ili namjerno kriju da su putovali u oblasti pogođene virusom korona.

Za 10 uhapšenih u akciji 'LIM2' zatražen jednomjesečni pritvor

​SARAJEVO - Postupajuća tužiteljica Tužilaštva Kantona Sarajevo predložila je Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora za 10 osumnjičenih koji su uhapšeni u akciji "LIM 2".

Najčitanije