Pritvor

Elez zatražio da mu bude određen pritvor

SARAJEVO - Tužilac Dubravko Čampara zatražio je da Darku Elezu bude određen jednomjesečni pritvor zbog mogućnosti bjekstva, uticaja na svjedoke i straha za stanovništvo, na šta je osumnjičeni pristao, dok je njegov branilac Senad Kreho rekao da za to ne postoji razlog.

Produžen pritvor Belivukovoj grupi

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu produžio je danas za još 30 dana pritvor pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića kojima se na teret stavljaju ubistva, droga i druga krivična djela.

Miroslavu Miki Aleksiću produžen pritvor

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu produžio je danas za još 30 dana pritvor vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68), osumnjičenom za napastvovanje osam polaznica te škole.

Osumnjičeni za ubistvo monaha kod Šipova ostaje u pritvoru

BANJALUKA - Rješenjem Okružnog suda u Banjaluci produžen je pritvor prema Draganu Ševi (40), osumnjičenom za teško ubistvo monaha Stefana Ačića u manastiru Glogovac kod Šipova.

Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo monaha

BANJALUKA - Okružni sud Banjaluka odredio je juče jednomjesečni pritvor Draganu Ševi zbog sumnje za ubistvo monaha Stefana Ačića u manastiru Glogovac, koji može trajati do 21. januara 2021. godine.

Sinu poznatog pjevača određen pritvor zbog nasilja u porodici

BEOGRAD -Treći osnovni sud u Beogradu odredio je u četvrtak na prijedlog tužilaštva pritvor do 30 dana Darijanu Mandiću, osumnjičenom za nasilje u porodici, odnosno nad bivšom suprugom.

Zatražen pritvor Beograđanima osumnjičenim za krađu jakni

BANJALUKA - Zbog krađe skupocjenih jakni, banjalučka policija uhapsila je Beograđane Slobodana Stepanovića (47) i Jelenu Gorgijević (39), a nakon ispitivanja osumnjičenih, postupajući tužilac im je stavio prijedlog za određivanje jednomječnog pritvora.

Produžen pritvor Daliboru Jovičeviću optuženom za ubistvo oca

BRČKO - Osnovni sud u Brčkom produžio je pritvor Daliboru Jovičeviću (33), optuženom da je u februaru ove godine u naseljenom mjestu Brezovo Polje Selo na svirep način ubio oca Slavka.

Fikret Abdić se vratio na posao

VELIKA KLADUŠA-Načelnik Općine Velika Kladuša Fikret Abdić danas se vratio na posao u zgradu općinske administracije u tom gradu, nakon što je jučer pušten iz pritvora u kojem je proveo tri poslednja mjeseca.

Pomoćnici ministra poljoprivrede Srbije određen pritvor

BEOGRAD - Pomoćnici ministra poljoprivrede Srbije, osumnjičenoj za primanje mita, određen je pritvor, kao i osumnjičenom da je dao mito, saopštio je Viši sud u Beogradu.

Najčitanije