Pritvor

Prolić u pritvoru jer je razbio nos policajcu

GRADIŠKA - Osnovni sud u Gradišci je na prijedlog Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka odredio jednomjesečni pritvor Nikoli Proliću (38) iz Gradiške, koji je u srijedu razbio nos policajcu u ovom gradu.

Pritvor migrantima osumnjičenim za ubistvo

TUZLA - Dvojici Alžiraca određen je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da su ubili tridesetdvogodišnjeg migranta u Tuzli, potvrdio je danas Srni postupajući tužilac tuzlanskog Kantonalnog tužilaštva Dalibor Bingas.

Predložen pritvor osumnjičenoj za podmetanje požara u Šibeniku

ŠIBENIK - Opštinsko državno tužilaštvo u Šibeniku podnijelo je istražnom sudiji Županijskog suda prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenoj za podmetanje velikog požara u šibenskom zaleđu.

Određen pritvor ocu i sinu iz Srpca

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor licima čiji su inicijali S.N. i R.N. zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena prozivodnja i promet droga, saopšteno je iz ovog suda.

Ispitan Srećko Trifković: Ročište o pritvoru iza zatvorenih vrata

BANJALUKA – Ročište za određivanje pritvora Srećku Trifkoviću iz Pala koji je osumnjičen u slučaju ubistva Banjalučanina Damira Ostojića Šijana (43) i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić u banjalučkom Okružnom sudu danas je bilo zatvoreno za javnost.

Pritvoreni zbog seksualnog zlostavljanja djevojčice

BIJELJINA - Četrdesetčetvorogodišnjem V. S. iz Lopara i njegovom pedesetosmogodišnjem sugrađaninu N. K. Okružni sud u Bijeljini odredio je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da su seksualno zlostavljali 14-godišnjakinju.

Srbinu uhapšenom na Kosovu pritvor do 30 dana

PRIŠTINA - Osnovni sud u Prištini odredio je danas pritvor do 30 dana raseljenom Srbinu Goranu Stanišiću iz sela Gornja Gušterica, opština Lipljan, koji je prije dva dana uhapšen na Jarinju zbog sumnje da je izvršio ratni zločin protiv civilnog stanovništva 1999. godine na Kosovu i Metohiji.

Uhapšenom Srbinu određeno policijsko zadržavanje od 48 časova

PRIŠTINA - Goranu Stanišiću, raseljenom Srbinu iz sela Slovinje kod Lipljana, koji je uhapšen zbog navodnog ratnog zločina, određeno je policijsko zadržavanje u trajanje od 48 časova, rekao je Srni njegov advokat Miro Delević.

Uhapšenima u akciji "Unikat" određen pritvor

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor za uhapšene u akciji "Unikat" Banjalučanima Sanelu Šaricu (32), Nenadu Dragišicu (30) i Deanu Ðajicu (29) i Danijelu Trninicu (36) iz Hrvatske Kostajnice, potvrđeno je "Nezavisnim".

Noviću određen jednomjesečni pritvor zbog prijetnji tužiteljki

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Goranu Noviću iz Dervente zbog prijetnji opasnih po život upućenih tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Doboj Nataši Božičković, saznaje Srna.

Najčitanije