Pritvor

Predložen pritvor uhapšenim u akciji "Skradin"

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za tri osobe uhapšene u akciji "Skradin", zbog osnovane sumnje da su počinile krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pritvor za 11 lica uhapšenih u saradnji FBI i srpskog pravosuđa

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je ekstradicioni pritvor za 11 osumnjičenih, koji su uhapšeni na 16 lokacija u Srbiji u zajedničkoj akciji domaćih pravosudnih organa i američkog Federalnog istražnog biroa /FBI/.

Predložen pritvor Trebinjcima uhapšenim u Banjaluci

BANJALUKA - Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je određivanje pritvora Trebinjcima Zlatku Barbariću (44), Goranu Кovačeviću, (27) i Marku Šarencu koji su juče uhapšeni u akciji "Viker" na području Banjaluke.

Pritvor Brčaku osumnjičenom za pokušaj ubistva navijača

BRČKO - Tužilaštvo Brčko distrikta predložilo je, a Osnovni sud potvrdio jednomjesečni pritvor licu čiji su inicijali M.D. (22) iz Brčkog, osumnjičenom sa još jednim licem za pokušaj ubistva iz vatrenog oružja navijača Crvene zvezde, saopšteno je iz Tužilaštva.

Predložen pritvor osumnjičenom za polno uznemiravanje maloljetnice

BANJALUKA - Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja osumnjičenog M.N. (1974) iz Gradiške, predložio je određivanje pritvora Osnovnom sudu u Banjaluci zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela polno uznemiravanje i upoznavanje djece s pornografijom, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Fikretu Abdiću određen jednomjesečni pritvor

BIHAĆ - Kantonalni sud u Bihaću prihvatio je danas prijedlog Tužilaštva USK i odredio mjeru jednomjesečnog pritvora Fikretu Abdiću, načelniku Općine Velika Kladuša i Sulejmanu Siliću, šefu Urbanističke službe u velikokladuškoj administraciji, dok su Sanji Silić, službenici u ovoj službi i supruzi pomenutog Sulejmana, izrečene mjere zabrane.

Predložen pritvor za predatora iz Goražda

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je jednomjesečni pritvor D.K. (25) iz Goražda, kojeg sumnjiče da je dogovorio sastanak s jedanaestogodišnjim dječakom, nakon što mu se prilikom dopisivanja predstavio kao tinejdžerka te slao i tražio od njega eksplicitne sadržaje.

Određen pritvor osumnjičenom odborniku

SARAJEVO - Opštinski sud u Sarajevu je, na prijedlog Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS), odredio jednomjesečni pritvor osumnjičenom Hasanu Hodžiću.

I svešteniku hrama u Podgorici 72 časa zadržavanja

PODGORICA - Svešteniku Srpske pravoslavne crkve iz sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici Mirčeti Šljivančaninu određeno je zadržavanje do 72 časa nakon saslušanja u podgoričkom Osnovnom državnom tužilaštvu.

Jondiću tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva

DOBOJ - Okružni sud u Doboju osudio je dvadesetčetvorogodišnjeg Srđana Jondića na tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva Slađana H. (28).

Najčitanije