Pritvor

Produžen pritvor sinu policijskog generala zbog pljačke kuće Saše Popovića

Treći osnovni sud u Beogradu produžio je za još mjesec dana pritvor Vojislavu Stojičiću, sinu policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji se tereti da je u martu, na Bežanijskoj kosi, opljačkao porodičnu kuću Saše Popovića, vlasnika "Grand produkcije" i njegove supruge Suzane.

Zatražen pritvor zbog pljačke i premlaćivanja starca

ŠIROKI BRIJEG, GRUDE - Kantonalno tužilaštvo u Širokom Brijegu predložilo je određivanje pritvora za S.Č. (32) iz Gruda, a koji je osumnjičen za pljačku i premlaćivanje osamdesetčetvorogodišnjeg V.Č, potvrđeno je "Nezavisnim".

Sin advokata iza brave: Terete ga da je BMW-om udario muškarca

TUZLA - Ado Balijagić (33) iz Tuzle, sin advokata Faruka Balijagića, osumnjičen je za pokušaj ubistva, zbog čega mu je određen jednomjesečni pritvor.

Čoliću jednomjesečni pritvor zbog napada na Kovačevića

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Marku Čoliću (31) iz Banjaluke, osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, rečeno je u ovom sudu.

Predložen pritvor za zamjenika direktora Službe za poslove sa strancima BiH

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH predložilo je pritvor za Izeta Nizama koji je pod istragom zbog sumnje da je počinio koruptivna krivična djela dok je obavljao funkciju zamjenika direktora Službe za poslove sa strancima BiH.

Jasminu Haliloviću dvije godine zatvora

TUZLA - Kantonalni sud u Tuzli pravosnažno je osudio Jasmina Halilovića /53/ iz ovog grada na kaznu zatvora od dvije godine zbog krivičnog djela prevara i falsifikovanja isprava, čime je pribavio imovinsku korist od 175.000 KM.

U kućnom pritvoru kaznu izdržava 41 osoba

PODGORICA - U Crnoj Gori 41 osoba kaznu zatvora izdržava u prostorijama u kojima stanuje, saopšteno je iz Ministarstva pravde.

Predložen pritvor osumnjičenoj za otmicu bebe

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je jednomjesečni pritvor za Merhunisu Dedić, koja je osumnjičena da je prije dva dana otela novorođenče u Hadžićima.

Predložen pritvor za Zorana Aleksića

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je danas pritvor za Zorana Aleksića /43/ zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio produženo krivično djelo teška krađa.

Zatražen pritvor za Radomira Šušnjara

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH zatražilo je od Suda BiH da Radomiru Šušnjaru, optuženom za učešće u ratnom zločinu u Višegradu, bude određen jednomjesečni pritvor, dok se odbrana usprotivila tome i predložila određivanje kućnog pritvora.

Najčitanije