Pritvor

Preduzetniku iz Smedereva pritvor zbog sumnje da je silovao djevojčicu

SMEDEREVO - Četrdesetosmogodišnjaku iz Smedereva određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je silovao petnaestogodišnju djevojčicu, kojoj je prethodno, prema nezvaničnim saznanjima, davao kokain, pišu "Večernje novosti".

Predložen jednomjesečni pritvor za Slavena Dakića

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je jednomjesečni pritvor za Slavena Dakića, koji je uhapšen zbog krivičnog djela teška krađa i sprečavanja dokazivanja krivičnog djela, rekla je Srni portparol tužilaštva Azra Bavčić.

Pritvor za oca i sina zbog napada na policiju

Određen je jednomjesečni pritvor Harisu i Dini Ibrahimoviću koji su u noći sa subote na nedjelju napali policijske službenike na Ilidži.

U Kozarskoj Dubici sahranjen Bojan Milovanović

KOZARSKA DUBICA - Bojan Milovanović (29), koji je prije dva dana ubijen u Banjaluci, sahranjen je danas na gradskom groblju Urije u Kozarskoj Dubici.

Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za Gorana Bilčara (27) iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je, 18. oktobra u Banjaluci, počinio krivično djelo ubistvo 29-godišnjeg Bojana Milovanovića iz Kozarske Dubice, potvrđeno je Feni u tom tužilaštvu.

Pritvor osumnjičenom za uticanje na volju birača

SARAJEVO - Opštinski sud u Sarajevu je na prijedlog Tužilaštva KS odredio jednomjesečni pritvor S.H. (1993. godište) koji je osumnjičen da je počinio krivično djelo "Povreda slobode opredjeljenja birača".

Predložen pritvor Jovi Joviću osumnjičenom za primanje mita

BANJA LUKA - Iz Tužilaštva Republike Srpske danas su sudiji za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci uputili prijedlog za određivanje mjere pritvora protiv J.J., zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo primanje mita.

Pritvor osumnjičenom za ispaljivanje zolje u Banjaluci

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je određivanje pritvora za Aleksandra Radića (42) iz Čelinca, a koji je osumnjičen da je u martu ispalio zolju na poslovnu zgradu "Agram invest" u Banjaluci.

Lukajiću produžen pritvor

BANJALUKA - Nekadašnjem oficiru u organima bezbjednosti Pete vojne oblasti JNA Danetu Lukajiću (67) produžen je pritvor do 30. novembra, rekla je Srni zamjenik portparola Županijskog suda u Zagrebu Iva Kero.

Produžen pritvor sinu policijskog generala zbog pljačke kuće Saše Popovića

Treći osnovni sud u Beogradu produžio je za još mjesec dana pritvor Vojislavu Stojičiću, sinu policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji se tereti da je u martu, na Bežanijskoj kosi, opljačkao porodičnu kuću Saše Popovića, vlasnika "Grand produkcije" i njegove supruge Suzane.

Najčitanije