Pritvor

Jondiću tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva

DOBOJ - Okružni sud u Doboju osudio je dvadesetčetvorogodišnjeg Srđana Jondića na tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva Slađana H. (28).

Produžen pritvor osumnjičenom za obljubu djevojčice

BANJALUKA - Rješenjem Okružnog suda u Banjaluci, produžen je pritvor D.B. (24) iz Laktaša, osumnjičenom za obljubu trinaestogodišnje djevojčice, potvrđeno je za "Nezavisne novine".

Tužilac traži još mjesec dana pritvora za vođu "škaljaraca"

PODGORICA - Više državno tužilaštvo zatražilo je produženje pritvora za još mesec dana Jovanu Vukotiću, koji je u policijskim evidencijama označen kao vođa škaljarskog klana, potvrdila je za Dan portparol podgoričkog Višeg suda Aida Muzurović.

Timuru Kadiću predložen pritvor

SARAJEVO – Kantonalnom sudu u Sarajevu predložen je jednomjesečni pritvor za Timura Kadića (41), osumnjičenog za ubistvo Halima Buljubašića (67), saopštila je Azra Bavčić, portparol Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Pet osoba u Srbiji iza rešetaka zbog nepoštovanja samoizolacije

BEOGRAD - Za prvih pet osoba koje su prekršile mjeru obavezne samoizolacije u Srbiji određen je pritvor, rečeno je večeras Tanjugu u pravosudnim organima.

Jednomjesečni pritvor osumnjičenom za ubistvo u Nedžarićima

SARAJEVO - Kantonalni sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Seadu Tahiroviću osumnjičenom da je ubio Almira Škrijelja u Studentskom domu u Nedžarićima.

Predložen pritvor za inspektore uhapšene u Banjaluci

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo predložilo je određivanje pritvora pripadnicima Odjeljenja za privredni kriminalitet Policijske uprave Banjaluka čiji su inicijali N.G. i J.F. osumnjičenim za primanje mita, rečeno je u Okružnom sudu u Banjaluci.

Predložen pritvor za petoro Banjalučana osumnjičenih za prodaju droge

BANJALUKA – Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za petoro uhapšenih u akciji "Vidikovac".

Darko Golić izlazi iz pritvora

BANJALUKA - Banjalučko Tužilaštvo nije zatražilo produženje pritvora za ljekara Darka Golića osumnjičenog za obljubu nad nemoćnim licem, i on će se braniti sa slobode, potvrđeno je za "Nezavisne".

Goliću ističe pritvor, njegov advokat tvrdi da nema osnova za produženje

BANJALUKA - Jevto Janković, advokat doktora Darka Golića (60), osumnjičenog za obljubu pacijenta, rekao je za "Nezavisne" da dosadašnjom istragom protiv njegovog branjenika nisu pronađeni dokazi koji bi ukazali da je on počnio djelo za koje se tereti.

Najčitanije