Pritvor

Iza rešetaka osumnjičeni za ubistvo djevojke

SARAJEVO - Dvadesetpetogodišnjiem Edvinu Avdiću iz Goražda, osumnjičenom za ubistvo djevojke Sumejje Dedović (25), Kantonalni sud u Sarajevu odredio je jednomjesecni pritvor na prijedlog KTKS.

Predložen pritvor osumnjičenom za pokušaj ubistva

TUZLA - Kantonalno tužilaštvo u Tuzli predložilo je jednomjesečni pritvor Mithatu Husanoviću (62) iz Banovića zbog sumnje da je počinio krivična djela pokušaj ubistva i ugrožavanje bezbjednosti.

Milanu Kneževiću četiri mjeseca kućnog pritvora

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević osuđen je danas na četiri mjeseca kućnog pritvora zbog incidenta u holu Skupštine Crne Gore u februaru 2017. godine nakon što je parlament ukinuo imunitet i odredio pritvor njemu i lideru DF-a Andriji Mandiću.

Boki 13 ostaje u pritvoru

SKOPLJE - Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, osumnjičen u aferi "Reket" ostaje u pritvoru zbog opasnosti od bjekstva.

Pritvor Zeničaninu: Šakama i nogama pretukao sedmogodišnjeg sina

TESLIĆ - Četrdestogodišnjem Zeničaninu M.M. Osnovni sud u Tesliću odredio je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je šakama i nogama pretukao svog sedmogodišnjeg sina.

Uhapšen pa polupao staklo i oštetio bravu u pritvoru

BROD - Policija u Brodu uhapsila je u subotu oko 23 časa osobu D.J. sa područja ove opštine zbog narušavanja javnog reda i mira.

Određen pritvor babi i muškarcu kojem je podvodila unuku

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci, odredio je jednomjesečni pritvor S.M. (64) iz Šipova koja se sumnjiči da je podvodila 11-ogodišnju unuku i pedesetrogodišnjaku S.S. koji se sumnjiči za obljubu djevojčice, potvrđeno je za Nezavisne.

Predložen pritvor uhapšenima zbog obljube i podvođenja djevojčice

BANJALUKA – Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je određivanje pritvora S.S. (53) i M.S. (64) iz Šipova zbog sumnje da su izvršili obljubu i podvođenje jedanaestogodišnje djevojčice.

Određen pritvor uhapšenima u Šipovu sa 6,5 kg droge

ŠIPOVO - Robertu Barišiću, Emiru Kordi i Nihadu Omanoviću uhapšenima na području Šipova u akciji “Pliva”, u kojoj je zaplijenjeno oko šest i po kilograma skanka Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor.

Predložen pritvor uhapšenima zbog 6,5 kg droge

ŠIPOVO - Robertu Barišiću, Emiru Kordi i Nihadu Omanoviću, uhapšenima na području Šipova u akciji "Pliva", u kojoj je zaplijenjeno oko šest i po kilograma skanka, postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je jednomjesečni pritvor.

Najčitanije