Privođenje

Policija privela vođe Levijatana

Pod sloganom "Ne diraj životinje, naći ćemo te" i "Do sada si sejao strah, a sada je strah došao po tebe" sprovode izuzetno agresivnu praksu, ispunjenu pretnjama, grubim porukama, psovkama i pozivima na linč.

Pijan hodao ulicom pa priveden

MODRIČA – Pješak R.B. (62) sa područja opštine Vukosavlje priveden je juče u Policijsku stanicu Modriča jer je pijan hodao kolovozom, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Tuzlak priveden zbog sumnje da je krijumčario Pakistance

ZVORNIK - Pripadnici Policijske uprave Zvornik priveli su u službene prostorije lice čiji su inicijali S.D. /58/ iz Tuzle zbog sumnje da je počinilo krivično djelo krijumčarenje ljudi, saopšteno je danas iz ove uprave.

Dva lica lišena slobode u Čelincu, u toku uzimanje izjava

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je da su dva lica lišena slobode u Čelincu, nakon što su dobacivala i provocirala predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika tokom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na Vrbanji, a kod jednog od privedenih pronađen je kamen u torbi.

Centrom Zagreba odjekivalo "Ovo je Srbija"

Tridesetak ljudi privedeno je danas u Zagrebu nakon što su, prema tvrdnjama svjedoka, pravili nered u centru grada i uzvikivali "Ovo je Srbija".

Predložen pritvor za napadača na dobojsku policiju

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo predložilo je pritvor za Mustafu Hasanbašića iz Tešnja, osumnjičenog za pokušaj ubistva policajca u Doboju, nakon čega je automobilom pobjegao ka Maglaju, gdje je uhapšen.

Uhvaćeni bjegunac "zanijemio" na ispitivanju

BANJALUKA, DOBOJ - Ni riječi nije htio da kaže tokom ispitivanja. Na svako pitanje koje mu je postavljeno pravio se i gluv i nijem. Hladnokrvno je ćutao, ne želeći nikakvu komunikaciju s istražiocima.

Napadač na dobojsku policiju predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Mustafa Hasanbašić iz Tešnja, koji je juče uhapšen na području Maglaja, nakon što je dan ranije, kako ga terete, zapucao na dobojske policajce, predat je Republičkom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović dao izjavu u policiji

DOBOJ - Obren Petrović, gradonačelnik Doboja u pratnji advokata Gorana Neškovića, dao je izjavu u Policijskoj upravi Doboj.

Privedeni Todorićevi saradnici

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković nije danas komentarisao policijski pretres sambenih i poslovnih objekata Agrokora u potrazi za dokazima o finansijskim malverzacijama u tom najvećem hrvatskkom koncernu čiji je osnivač i bivši vlasnik Ivica Todorić.

Najčitanije