Privođenje

Privedeno više inspektora Policijske uprave Banjaluka

BANJALUKA - U operativnoj akciji kodnog naziva "Sirano" slobode je lišeno više inspektora za privredni kriminalitet u Policijskoj upravi Banjaluka zbog krivičnih djela koruptivnog karaktera, prije svega, primanja mita, rekla je načelnik Odjeljenje za odnose s javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Pogledajte snimke hapšenja u akciji "Kavez"

BANJALUKA - U četiri grada Republike Srpske jutros je sprovedena akcija kodnog naziva "Kavez" s ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom i prometom droge.

Zvijezda "Krim-tima" pljuvala i vrijeđala novinare tokom privođenja

KARLOVAC - Leon Lučić, zvijezda serije "Krim-tim 2". priveden je danas na Opštinsko državno tužilaštvo u Karlovcu gdje su ga dočekali i brojni novinari.

Aleksandra Mladenović privedena zbog bahate vožnje

Aleksandra Mladenović privedena je jer je bahato vozila, a nakon što ju je policija zaustavila utvrđeno je da je imala problem i sa vozačkom dozvolom!

Uhapšeni u akciji "Klub dva" predati Tužilaštvu

BANJALUKA - Osam od ukupno devet uhapšenih u akciji kodnog naziva "Klub dva" predato je danas Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, a tužilac će poslije saslušanja donijeti odluku da li će im biti predložen pritvor.

Pogledajte privođenje kradljivca skupocjenih automobila

BANJALUKA - Dragoslav Tomić (49) iz Mrkonjić Grada, za kojim su bile raspisane potjernice zbog više teških krađa, a koji se dovodi i u vezu sa izvršenjem krivičnih djela na području Banjaluke, uhapšen je juče.

Uz braću Ćulum privedene još tri osobe u Banjaluci

BANJALUKA - Braća Nermin i Armin Ćulum privedeni su sinoć u Banjaluci.

Ponovo privedena braća Ćulum

BANJALUKA - Braća Nermin i Armin Ćulum privedena su večeras u Banjaluci.

Masovna privođenja zbog nelegalnog klađenja

ISTANBUL - Policija Turske pokrenula je operaciju privođenja 394 osobe zbog veza sa organizacijom koja se bavi nelegalnim klađenjem na sportske rezultate putem interneta, prenosi list "Hurijet".

Policija privela vođe Levijatana

Pod sloganom "Ne diraj životinje, naći ćemo te" i "Do sada si sejao strah, a sada je strah došao po tebe" sprovode izuzetno agresivnu praksu, ispunjenu pretnjama, grubim porukama, psovkama i pozivima na linč.

Najčitanije