Privođenje

Oglasio se i Čedomir Jovanović poslije vijesti da će biti priveden

BEOGRAD - Poziv za ročište sam dobio pre dva sata, pa me veoma zanima ko je izvor za tu informaciju, rekao je lider LDP Čedomir Jovanović povodom vijesti da je Treće osnovno javno tužilaštvo izdalo nalog za njegovo privođenje.

Izdata naredba za privođenje Čedomira Jovanovića

BEOGRAD - Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu ponovo je izdalo naredbu za policijsko dovođenje lidera LDP-a Čedomira Jovanovića na saslušanje, koje je zakazano za kraj juna.

Priveden pjevač Alen Muković

Crnogorski pjevač, poznat srpskoj javnosti po pjesmama "Priđi mi" i "Na srcu kvar" uhapšen je sinoć u Novom Sadu, saznaje nezvanično naš portal.

Aca Lukas: Snosiću posledice, neće se ponoviti

Folk pjevač Aca Lukas moraće da plati 60.000 dinara kazne jer je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola, a kako sam kaže, snosiće posljedice kao i svaki građanin ove zemlje. Ističe da je te večeri bio kod kuće s prijateljima, a onda je nakon proslave sjeo u automobil pod dejstvom alkohola.

Na protestima u Bjelorusiji 2.000 uhapšenih

Vlasti Bjelorusije saopštile su danas da je na protestima protiv izborne pobjede predsjednika Aleksandra Lukašenka uhapšeno oko 2.000 nezadovoljnih građana.

U Bjelorusiji privedeno oko 3.000 ljudi

Policija u Bjelorusiji privela je oko 3.000 ljudi na jučerašnjim protestima poslije predsjedničkih izbora, javila je agencija RIA pozivajući se na bjelorusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pogledajte sprovođenje bračnog para Roso u Tužilaštvo

BANJALUKA – Bračni par, Goran (48) i Martina (39) Roso, koji su uhapšeni su danas u nastavku akcije "Parma 2" sprovedeni su u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Još jedan sveštenik na informativnom razgovoru zbog auto-litije

BIJELO POLJE - U Centar bezbjednosti Bijelo Polje danas je na informativni razgovor, u svojstvu građanina, pozvan protojerej stavrofor Siniša Janković, paroh zatonsko-brzavski i ivanjski, zbog auto-litije, koja je u nedjelju održana na relaciji Berane - Bijelo Polje, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska (MCP).

Hapšenja u Nikšiću i Baru

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je da su u neredima u Niškiću i Baru priveli ukupno 14 lica, kao i da je povrijeđeno pet policajaca.

Amfilohije pozvan na informativni razgovor

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije nalazi se na informativnom razgovoru u Centru bezbjednosti Podgorica.

Najčitanije