Privođenje

Masovna privođenja zbog nelegalnog klađenja

ISTANBUL - Policija Turske pokrenula je operaciju privođenja 394 osobe zbog veza sa organizacijom koja se bavi nelegalnim klađenjem na sportske rezultate putem interneta, prenosi list "Hurijet".

Policija privela vođe Levijatana

Pod sloganom "Ne diraj životinje, naći ćemo te" i "Do sada si sejao strah, a sada je strah došao po tebe" sprovode izuzetno agresivnu praksu, ispunjenu pretnjama, grubim porukama, psovkama i pozivima na linč.

Pijan hodao ulicom pa priveden

MODRIČA – Pješak R.B. (62) sa područja opštine Vukosavlje priveden je juče u Policijsku stanicu Modriča jer je pijan hodao kolovozom, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Tuzlak priveden zbog sumnje da je krijumčario Pakistance

ZVORNIK - Pripadnici Policijske uprave Zvornik priveli su u službene prostorije lice čiji su inicijali S.D. /58/ iz Tuzle zbog sumnje da je počinilo krivično djelo krijumčarenje ljudi, saopšteno je danas iz ove uprave.

Dva lica lišena slobode u Čelincu, u toku uzimanje izjava

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je da su dva lica lišena slobode u Čelincu, nakon što su dobacivala i provocirala predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika tokom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na Vrbanji, a kod jednog od privedenih pronađen je kamen u torbi.

Centrom Zagreba odjekivalo "Ovo je Srbija"

Tridesetak ljudi privedeno je danas u Zagrebu nakon što su, prema tvrdnjama svjedoka, pravili nered u centru grada i uzvikivali "Ovo je Srbija".

Predložen pritvor za napadača na dobojsku policiju

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo predložilo je pritvor za Mustafu Hasanbašića iz Tešnja, osumnjičenog za pokušaj ubistva policajca u Doboju, nakon čega je automobilom pobjegao ka Maglaju, gdje je uhapšen.

Uhvaćeni bjegunac "zanijemio" na ispitivanju

BANJALUKA, DOBOJ - Ni riječi nije htio da kaže tokom ispitivanja. Na svako pitanje koje mu je postavljeno pravio se i gluv i nijem. Hladnokrvno je ćutao, ne želeći nikakvu komunikaciju s istražiocima.

Napadač na dobojsku policiju predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Mustafa Hasanbašić iz Tešnja, koji je juče uhapšen na području Maglaja, nakon što je dan ranije, kako ga terete, zapucao na dobojske policajce, predat je Republičkom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović dao izjavu u policiji

DOBOJ - Obren Petrović, gradonačelnik Doboja u pratnji advokata Gorana Neškovića, dao je izjavu u Policijskoj upravi Doboj.

Najčitanije