Privredni kriminal

Četvorica optužena za privredni kriminal

BIHAĆ - Kantonalni sud u Bihaću je potvrdio optužnicu Tužilaštva USK protiv Halila Bajramovića, Rifeta Alibabića, Sanela Havića, svi iz Bihaća, i Smaila Topića iz Cazina, kojom se ovim licima na teret stavlja privredni kriminalitet te zloupotreba službenog položaja i ovlaštenja.

Izvještaj protiv osam osoba zbog privrednog kriminala

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu protiv osam osumnjičenih za više krivičnih djela iz oblasti privrede i platnog prometa, saopšteno je iz ove uprave.

Šteta od privrednog kriminala u RS 221 milion KM

​U Republici Srpskoj (RS) je tokom prošle godine otkriveno 680 slučajeva privrednog kriminala, a pričinjena materijalna štete nastala izvršenjem tih krivičnih djela iznosi 221.492.815 KM, dok su izvršioci ostvarili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 227.468.126 KM.

Šteta od privrednog kriminala na području Zvornika 195,5 miliona KM

ZVORNIK - Načelnik Sektora kriminalističke policije u Policijskoj upravi Zvornik Mladen Savić rekao je danas da su na području ove uprave u toku 2018. godine ukupno evidentirana 752 krivična djela, što je za 16 odsto manje nego u 2017.

Stotine uhapšenih u Srbiji, oštetili budžet za milione evra

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija u nekoliko prethodnih dana uhapsila 220 osoba osumnjičenih za krivična djela iz oblasti privrednog, ali i opšteg kriminala.

Najčitanije