Priznanje

Flin povlači priznanje krivice

VAŠINGTON - Bivši savjetnik za nacionalnu bezbjednost američkog predsjednika Donalda Trampa, Majkl Flin, podnio je dokumenta za povlačenje svog priznanja krivice u istrazi o miješanju Rusije u predsjedničke izbore u SAD 2016. godine, navodeći da su savezni tužioci prekršili sporazum s njim.

Dačić: Proces priznavanja Kosova potpuno zaustavljen

BEOGRAD - Proces priznavanja takozvanog Kosova potpuno je zaustavljen i ne samo to, već je krenuo u suprotnom pravcu, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i poručuje da, ko god želi dijalog i dogovor o Kosovu, taj dogovor mora da postigne sa Srbijom.

Dačić: Povlačenje priznanja Kosova državni projekat

BEOGRAD - Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, poručio je danas da sa velikom moralnom, političkom i krivičnom odgovornošcu tvrdi da niko nikada iz Srbije nije uzimao novac od privatnika za kampanju povlačenja priznanja kosovske nezavisnosti.

Još jedna zemlja povukla priznanje Kosova

Republika Nauru sa Pacifika je 17. država koja je povukla priznanje Kosova i Metohije.

Dačić: Četiri ili pet država povlači priznanje nezavisnosti Kosova

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocijenio je danas da će do kraja godine četiri ili pet zemalja povući priznanje nezavisnosti Kosova.

Pacoli: Osigurao sam 43 priznanja Kosova svojim sredstvima

PRIŠTINA - Predsjednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli izjavio je da je koristio svoja lična sredstva za lobiranje za priznavanje nezavisnosti Kosova.

Barbić priznao krivicu za finansijski kriminal i falsifikovanje isprava

SARAJEVO - Valentino Barbić (37) iz Sarajeva koji je optužen za organizovani kriminal u vezi s drugim krivičnim djelima finansijskog kriminala i falsifikovanja isprave sporazumno je u potpunosti priznao krivicu.

MSP Češke: Priznali smo Kosovo nepovratno

PRAG - Ministarstvo spoljnih poslova Češke saopštilo je da je ta zemlja priznala Kosovo "u potpunosti i nepovratno" i navelo da se nikada do sada nije desilo da Češka povuče neko priznanje.

Dačić: Još jedna zemlja povlači priznanje Kosova

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u parlamentu da Srbija nastavlja borbu za Kosovo i da očekuje da će za dan, dva saopštiti ime i 14. zemlje koja je povukla odluku o priznanju nezavisnosti Kosova.

Profesoru Nikoli Mojoviću priznanje za životne lekcije

BANJALUKA - Da su za svakog profesora najveći dokaz uspjeha generacije uspješnih i prije svega dobrih ljudi koje iza sebe ostavlja dokaz je i Nikola Mojović, profesor Pravnog fakulteta u Banjaluci, kojem su priznanje dodijelili upravo oni kojima je dao najbolje životne lekcije i pokazao im da "u početku bješe riječ".

Najčitanije