Prnjavor

"Mrtav pijan" tetura prnjavorskom ulicom

PRNJAVOR - Nevjerovatne scene iz Rusije mogli smo gledati na YouTubeu, a sada je jedna takva zabilježena i kod nas, tačnije u Prnjavoru.

Drama u Prnjavoru: Zalutali metak pogodio automobil u vožnji

PRNJAVOR - Automobil Prnjavorčanina Vedrana Lepira (37) juče je u vožnji pogođen zalutalim metkom, sasuo je zadnja stakla, a sreća u nesreći je, što je dvadesetak minuta prije iz automobila izašlo njegovo troje maloljetne djece.

Požar u Radiju "Prnjavor"

PRNJAVOR – U prostorijama javnog preduzeća u Prnjavoru u ponedjeljak je izbio požar.

Ukradeni audi vraćen vlasniku

BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Prnjavor su u mjestu Gornja Mravica na području te opštine pronašli otuđeno vozilo "audi A-osam", koje je vraćeno vlasniku čiji su inicijali R.S.

Hapšenje zbog krađe dvije torbice u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru

PRNJAVOR - Osoba S.Đ. uhapšena je zbog sumnje da je u novogodišnjoj noći izvršila dvije krađe u jednom ugostiteljskom objektu u Prnjavoru.

Masovna tuča ispred noćnog kluba u Prnjavoru, nije se znalo ko koga tuče

PRNJAVOR - U nezapamćenoj masovnoj tuči u centru Prnjavora, u prisustvu više desetina posmatrača, nije se znalo ko koga od 20-tak najratobornijih tuče, hvata za vrat, grize i grebe, a više osoba je povrijeđeno i uhapšeno.

Uhapšen zbog sumnje da je napao policajca u Prnjavoru

PRNJAVOR – D.R. uhapšen je u subotu u Prnjavoru zbog sumnje da je napao policajca M.M.

Racije u Banjaluci i Prnjavoru, pronađeni droga i oružje

BANJALUKA - Pripadnici banjalučke Policijske uprave su tokom racije u pet ugostiteljskih objekata na području Banjaluke i u dva ugostiteljska objekta na području opštine Prnjavor zaplijenili određenu količinu droge i hladno oružje.

Obijao aparate za igre na sreću i krao novac

PRNJAVOR - Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor uhapsili su D.P. zbog sumnje da je u više ugostiteljskih objekata na području opštine Prnjavor, obijao aparate za igre na sreću, iz kojih je krao novac, čime je pričinio materijalnu štetu od oko 5.000 KM.

Prnjavorčanka u 41. godini rodila sedmo dijete

PRNJAVOR - Četrdesetogodišnja Slađana Milanković iz Palačkovaca rodila je u porodilištu Doma zdravlja u Prnjavoru sedmo dijete, dječaka po imenu Brane.

Najčitanije