Prnjavor

Žena umrla, muž skočio u bunar

PRNJAVOR - Dvije smrti u dva dana potresle su i u crno zavile porodicu Đekić, u prnjavorskom selu Donji Smrtići. Iz neizmerne ljubavi i nemogućnosti da preboli gubitak četiri godine mlađe supruge Mirjane Mire (65), koja je dan ranije preminula u banjalučkom UKC, Petar Đekić (69), u sredu jutro, odlučio je da sebi prekrati život - skokom u bunar!

Bolnica Gradiška i Dom zdravlja Prnjavor idu na trezor

BANJALUKA - Na sistem trezorskog poslovanja u RS naredne godine bi trebalo da pređu Bolnica Gradiška i Dom zdravlja Prnjavor, dok su to već učinili Dom zdravlja "Sveti vračevi" u Čelincu i Zavod za stomatologiju Banjaluka.

Prnjavorčanin četiri godine nije dolazio kući pa zatekao zmiju u toaletu

Jedan Prnjavorčanin zatekao je u svojoj kući mrtvu i sasušenu zmiju.

Usmrtio ga traktor dok je radio na njivi

​BANJALUKA – Četrdesetosmogodišnji muškarac iz Prnjavora preminuo je sinoć nakon povreda zadobijenih tokom rada sa traktorom na njivi.

Četvorica uhapšena zbog pljačke u Prnjavoru

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa Policijskom upravom Doboj, uhapsili su D.S., B.M., Ž.Đ., i D.N. svi iz Dervente, zbog sumnje da su u maju opljačkali ugostiteljski objekat u Prnjavoru.

Radnik povrijeđen tokom rada na trafostanci

PRNJAVOR - Radnik "Elektroprenosa BiH" povrijeđen je danas tokom radova na glavnoj trafostanici u Prnjavoru, saznaje Srna nezvanično iz policijskih izvora.

Vidović dobio poziv za nastup na Balkanijadi

Milan Vidović, član Atletskog kluba Prnjavor poslije odličnog otvaranja sezone dobio je poziv selektora za nastup na juniorskom prvenstvu Balkana.

Do 5. jula prijave za najuređenije dvorište

PRNJAVOR - Javni poziv za izbor najuređenijeg dvorišta u ovoj godini na području opštine Prnjavor otvoren je do 5. jula, saopšteno je iz opštinske Komisije za izbor najuređenijeg dvorišta.

Od utapanja kod Prnjavora spaseno dvoje mališana

PRNJAVOR – Prnjavor slavi, po vlastitoj želji i skromnosti, anonimnog mladića heroja, spasitelja petogodišnjeg dječaka kog je, u nedjelju nešto poslije podneva, onesvešćenog izbavio iz Ukrine. No, nesvakidašnja drama na toj reci prekoputa Banje u Kulašima, nadomak Prnjavora, imala je takođe igrom sudbine svoju plemenitu uvertiru i junakinju, koju je, ubrzo, u nesreći, sreća pogledala, kada se utapalo njeno čedo.

Zloupotrebom položaja i falsifikovanjem isprava prisvojili skoro dva miliona KM

BANJALUKA – Banjalučka policija podnijela je danas izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv D.P. i S.C. oboje iz Prnjavora, zbog sumnje da su zloupotrebom položaja ili ovlašćenja i falsifikovanjem isprave pričinili štetu od oko 1.866.500.

Najčitanije