Prnjavor

Učenici Muzičke škole "Konstantin Babić" osvajaju nagrade na svim meridijanima

PRNJAVOR - Da muzika govori sve jezike svijeta, još jednom su dokazali učenici Muzičke škole "Konstantin Babić" iz Prnjavora, koji su tokom ove školske godine u svoju školu i opštinu donijeli čak 79 nagrada i priznanja sa svih strana planete.

Pijan vozio neregistrovan moped, pa uhapšen

PRNJAVOR - Muškarac S.B. uhapšen je u Prnjavoru zbog vožnje neregistrovanog mopeda i pod dejstvom alkohola u količini od 2,80 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Hapšenje u Prnjavoru po potjernici

PRNJAVOR - D.K. iz Prnjavora, za kojim je raspisana Centralna potjernica, je uhapšen po naredbi Osnovno suda Prnjavor, saopšteno je iz Policijske uprave Prnjavor.

U Prnjavoru otvorena trgovina za domaće proizvođače

PRNJAVOR - Na radost građana, proizvođača i nadležnih, danas je u Prnjavoru otvorena "Naša prodavnica", na čijim se policama nalaze proizvodi koji su isključivo nastali na području te lokalne zajednice.

Direktor osumnjičen za milionsku štetu

PRNJAVOR - Ž.Č. iz Broda osumnjičen je da je kao direktor pričinio materijalnu štetu u preduzeću iz Prnjavora u iznosu od 1.248.387.07 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pješak poginuo u saobraćajnoj nesreći u Prnjavoru

BANJALUKA - Pješak Štefan Adamović (72) iz Prnjavora smrtno je stradao danas u saobraćajnoj nesreći, u kojoj je učestvovao i Mirsad Sinanović (41) iz Tešnja, koji je upravljao teretnim vozilom, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Požar u Osnovnom sudu u Prnjavoru

PRNJAVOR - U požaru, koji je noćas izbio u Osnovnom sudu u Prnjavoru, nije došlo do oštećenja arhivske građe, kao ni sudskih predmeta u radu, a u toku je utvrđivanje uzroka i svih okolnosti ovog događaja, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Vozio bez dozvole, a ima više od 9.000 KM kazni

PRNJAVOR - Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor oduzeli su od M.V. vozilo fiat punto zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole i kazni od 9.720 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Građani Prnjavora izašli na ulice, nezadovoljni presudom Mujkiću

PRNAJVOR - Nekoliko stotina Prnjavorčana se okupilo u centru grada, nezadovoljni zbog presude Nisvetu Mujkiću koji je u oktobru prošle godine izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula 13-ogodišnja Vanja R.

Roditelji nakon presude Mujkiću: Kazna ponižavajuća, borićemo se i dalje

BANJALUKA - Nakon što je Nisvet Mujkić (25) iz Prnjavora danas osuđen na šest i po godina zatvora jer je pijan upravljajući golfom usmrtio djevojčicu Vanju Rudić (13) presuda je izazvala negodovanje građana i porodice, koji su se okupili ispred suda Okružnog suda u Banjaluci, smatrajući da je kazna ponižavajuća.

Najčitanije