Prnjavor

Omladinski centar Prnjavor proslavio prvi rođendan

PRNJAVOR- Da mladi mogu biti snaga promjene u lokalnim zajednicama i pokretači novih, dobrih ideja, tokom protekle godine pokazali su članovi Omladinskog centra Prnjavor, a obilježavanje prvog rođendana Centra, kako kažu, smatraju krunom dosadašnjeg rada.

Zaplijenjeno 17,5 kilograma marihuane

BANJALUKA - Policija je juče u akciji "Plantaža 2021" tokom pretresa tri lokacije na području Prnjavora koje koristi I.K. zaplijenila 17,5 kilograma marihuane, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Poznat identitet Prnjavorčanina uhapšenog u akciji "Plantaža 2021"

PRNJAVOR - Prnjavorčanin Igor Kuzmanović (31) uhapšen je u tom mjestu nakon što je policija pronašla veću količinu marihaune za koju se sumnja da je njegova.

Nova skupštinska većina u Prnjavoru smijenila direktoricu vrtića

PRNJAVOR - Direktora vrtića "Naša radost" u Prnjavoru Slobodanku Vasić danas je sa te dužnosti smijenila nova skupštinska većina, a za vršioca dužnosti direktora imenovala Đorđa Kovačevića.

Prnjavorčanin dobio potvrdu da je prebolovao kovid, izvinjenje i svoj novac

BANJALUKA, PRNJAVOR - Potvrdu o prebolovanom virusu korona u Domu zdravlja Prnjavor sam platio 10 KM, a kada sam tražio da slikam fiskalni račun, vratili su mi novac i uzeli potvrdu nazad.

Drama u Domu zdravlja u Prnjavoru

Nepoznati muškarac ušao je u Dom zdravlja u Prnjavoru, te počeo lupati unutrašnjost objekta, saznaju “Nezavisne”.

Sva uginula riba uklonjena iz prnjavorskog "Ribnjaka"

PRNJAVOR - Nakon skoro tri dana otkad su radnici prnjavorskog "Ribnjaka" počeli s uklanjanjem uginule ribe, koja se već počela raspadati, danas je konačno sve završeno. Riba je zakopana, zatrpana zemljom i posuta krečom, potvrdila je za "Nezavisne" Nataša Kosić, stečajni upravnik "Ribnjaka".

Uginula riba iz "Ribnjaka" biće uklonjena do srijede

PRNJAVOR - Radnici prnjavorskog "Ribnjaka" su na terenu od jutros u sedam sati i radiće čitav dan kako bi danas, eventualno sutra, uklonili svu preostalu uginulu ribu, potvrdila je za "Nezavisne" Nataša Kosić, stečajni upravnik "Ribnjaka".

Osumnjičen da je pucao na kuću u Prnjavoru, oduzeta mu puška

PRNJAVOR – N.J. iz Prnjavora uhapšen je juče zbog sumnje da je 7. jula pucao na kuću na području optine Prnjavor.

Tomaš: Nakon što inspekcija izađe znaće se šta će biti sa uginulom ribom

PRNJAVOR - Zbog pomora pet tona ribe u prnjavorskom "Ribnjaku" danas će najvjerovatnije na teren izaći republička inspekcija, nakon čega će znati šta je dalje potrebno poduzeti, rekao je za "Nezavisne" Darko Tomaš, načelnik opštine Prnjavor.

Najčitanije