Prnjavor

Žar zapalio pomoćni objekat kod Prnjavora

PRNJAVOR - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor lokalizovali su požar koji je izbio u pomoćnom objektu u mjestu Donji Palačkovci, opština Prnjavor.

Najbolje fotografije iz BiH na izložbi u galeriji "Pejo"

PRNJAVOR - Asocijacija za umjetničku fotografiju u BiH postavila je u galeriji "Pejo" u Prnjavoru izložbu fotografija koja obuhvata stotinjak autora iz svih krajeva BiH.

Kineskinja kung-fu "čišćenjem" onesposobila nasilnika u Prnjavoru

PRNJAVOR - Nepoznati muškarac napao je 31-godišnju Kineskinju u centru Prnjavoru i pokušao da je opljačka. Razbojnik je, međutim, u 10-minutnoj borbi sa hrabrom ženom izvukao deblji kraj. Ostao je praznih ruku i sa još neutvrđenim povredama!

Osmogodišnji dječak iz Prnjavora na najslađi način izražava ono što osjeća

PRNJAVOR - Uroš nije obično dijete. On je dječak koji voli leptire, omiljeni mu je žuti maslačak i sa mamom stvara čokoladnu bajku u kojoj živi svoj slatki svijet.

Radnik teško povrijeđen pri padu sa tri metra visine, prognoze neizvjesne

PRNJAVOR - Slađan B. zadobio je teške povrede, nakon što je juče pao sa visine od oko tri metra, tokom izvođenja radova na poslovnom objektu u Prnjavoru, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Ruski ansambl nastupio na "Motajičkom zimskom prelu"

PRNJAVOR - Folklorni ansambli iz ruskog grada Jaroslava, te Srpca i Prnjavora nastupili su druge večeri Međunarodnog festivala folklora i umjetnosti "Motajičko zimsko prelo" u Prnjavoru.

Prnjavorčanka godinama gaji srne: "Staru mogu maziti, ali mlada je lopov"

PRNJAVOR - Nevenka Bijelić (78) iz sela Čorle kod Prnjavora trenutno gaji dvije srne i jednog jelena, a Milana, srna koja je kod nje već osam godina, svake sezone u vrijeme parenja odlazi u šumu i ponovo se vraća do Nevenkinog domaćinstva.

Atletičari "Prnjavora" se okitili sa 14 medalja u Pančevu

Članovi atletskog kluba "Prnjavor" osvojili su 14 medalja, od kojih osam zlatnih, na 72. trci grada Pančeva koja je održana juče.

"Lutrija Republike Srpske": Dobitnik nema prebivalište u Prnjavoru

BANJALUKA - "Lutrija Republike Srpske" već 14 godina ima vrlo uspješnu saradnju sa "Državnom lutrijom Srbije" u priređivanju igara na sreću, a isplata svih velikih dobitaka se obavlja u Beogradu.

Prnjavor traži 500.000 evra poreza na dobitnu loto kombinaciju

Loto dobitak od 1.650 000 evra, koji je izvučen 20. septembra zahvaljujući uplati od šest evra u Prnjavoru, mogao bi nenadano da odriješi kesu u “sestrinskim” lutrijama – Republike Srpske i Srbije.

Najčitanije