Prnjavor

Osumnjičeni za fizički napad u kafiću u Prnjavoru

PRNJAVOR - S.S., S.B. i B.R. uhapšeni su juče u Prnjavoru zbog sumnje za nasilničko ponašanje, odnosno za fizički napad u ugostiteljskom objektu u ovoj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Jovanu Bundalu nagrada Vidovdanskih pjesničkih susreta

Jovan Bundalo iz Beograda dobitnik je nagrade ovogodišnjih Vidovdanskih pjesničkih susreta "Svome rodu od Kosova do danas", održanih kod Spomen-hrama na Vučijaku u Prnjavoru.

U prnjavorskom "Standardu" desilo se nešto neočekivano

PRNJAVOR - Prnjavorski "Standard" uprkos posljedicama pandemije virusa korona povećava proizvodnju i otvara nova radna mjesta za 70 radnika svih profila.

U Prnjavoru uskoro 46 kamera na 22 lokacije

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš potpisali su danas u Banjaluci sporazum o saradnji radi uspostavljanja savremenog video-nadzora u toj opštini.

Ljubić u eliti: Vratili klub na staze uspjeha

Blokiran račun, dugovanja, neuslovne klupske prostorije, loše stanje terena, omladinski pogon sa tridesetak polaznika, kratki je opis stanja u kojem se nalazio Fudbalski klub Ljubić iz Prnjavora.

Gorio auto u Prnjavoru

PRNJAVOR - Policijskoj stanici Prnjavor juče je prijavljen požar na automobilu golf, vlasništvo S.M., u mjestu Štrpci. Požar su lokalizovali prnjavorski vatrogasci, a nastala šteta, kako je saopšteno iz PU Banjaluka, je oko 15.000 KM.

Ušao u otključanu kuću i ukrao 6.000 KM

PRNJAVOR – Nepoznata osoba juče je iz porodične kuće u Prnjavoru ukrala oko 6.000 KM, a policija radi na otkrivanju izvršioca, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pronađeno tijelo Prnjavorčanina

​BANJALUKA - Nakon prijave da je u mjestu Gornja Lepenica kod Srpca pronađeno tijelo nepoznate osobe, pripadnici srbačke Policijske stanice su u prisustvu dežurnog mrtvozornika izvršili uviđaj i tom prilikom utvrđeno je da je riječ o Neđeljku Trivaliću iz Gornje Ilove u opštini Prnjavor.

Iščupao rampu na auto-putu "9. januar" pa razbio nadzorne kamere

PRNJAVOR - Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor uhapsili su juče M.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari.

Najčitanije