Problem

"Bosanski problem" kodne riječi da predsjednik želi malo privatnosti

U Bijeloj kući među agentima Tajne službe, čiji je zadatak obezbjeđenje predsjedničke porodice, postoje neformalne kodne riječi za svaki postupak, pa tako postoji i kodne riječi kada američki predsjednik sa svojom suprugom ima seksualne odnose.

Švajcarsko građevinarstvo u problemu

Švajcarsko građevinarstvo suočava se s velikim problemom jer će mu ubrzo nedostajati stručna radna snaga, budući da se sve manji broj mladih odlučuje za tu vrstu obrazovanja.

NATO neće članicu koja nosi probleme

Jedna od odluka koju u narednom periodu Bosna i Hercegovina treba da donese jeste ona o pristupanju NATO savezu. Međutim, javnost je o tome podijeljena, pa je izvjesno da u čekaonici za ulazak u Alijansu možemo ostati godinama.

Novu državnu komisiju za granice čekaju višedecenijski problemi

SARAJEVO, BANJALUKA - Savjet ministara BiH uskoro će izabrati novi sastav Državne komisije za granice i pored toga što se na identifikaciji granice sa susjednim državama ne radi ništa.

Uskoro rješenje problema Ljevčanske ulice kod UKC-a RS u Banjaluci

BANJALUKA - Višegodišnji problem Ljevčanske ulice u banjalučkom naselju Paprikovac sa suženjem dijela saobraćajnice, na dionici kod Univerzitetskog kliničkog centra RS, trebalo bi da bude riješen ove godine.

Za rješavanje problema povratnika više od 360.000 KM

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Marko Aćić potpisao je danas u Banjaluci sporazume o saradnji sa predstavnicima opština i gradova u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) na realizaciji redovnog programa za rješavanje problema izbjeglih, raseljenih lica i povratnika za šta je obezbijeđeno više od 360.000 KM.

Grad u Indiji daje obrok u zamjenu za plastiku

NJU DELHI - U Indiji će se problem gladi rešavati istovremeno sa problemom reciklaže. Obrok se može platiti plastičnim otpadom.

Han: Rješenje kosovkog problema ključno za region

BEČ - Evropski komesar za proširenje i susjedsku politiku Johanes Han izjavio je da je rešenje kosovskog problema prioritet međunarodne zajednice i da je ono ključno za razvoj cijelog regiona.

Najčitanije