Prodaja

Prodaja automobila skočila u Evropi

Evropsko tržište automobila u septembru je zabeležilo blagi rast, podstaknuto prodajom vozila u Italiji i Njemačkoj.

Porodica prodaje zemlju da bi Tanja Savić platila advokate

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost prije pola godine.

Na prodaju izuzetno rijetki BMW 320iS FOTO

U pitanju je izuzetno rijetka verzija automobila proizvedenog 1990. godine, a u Kanadu je uvezen iz Sjedinjenih Američkih Država, pa je odmah po "slijetanju" išao na restauraciju i sve što nije valjalo je bilo zamijenjeno.

Delta Holding odustao od Sava centra, kažu neisplativo

Delta Holding je saopštio danas da je odustao od učešća na tenderu za kupovinu Sava centra, jer im pod postojećim uslovima ta investicija nije isplativa.

Osumnjičena da je oštetila privredni subjekt za više od 29.000 KM

BANJALUKA - Policija je banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu podnijela izvještaj protiv žene čiji su inicijali B.B. zbog sumnje da je oštetila privredni subjekt za 29.124 KM.

Prodat rekordan broj nekretnina u Britaniji

Od sredine jula do početka avgusta u Velikoj Britaniji je prodat i kupljen rekordan broj kuća, pokazali su najnoviji industrijski podaci.

"Tošiba" više ne proizvodi laptope i računare

TOKIO - Japanski tehnološki gigant "Tošiba" prodao je posljednji udio u svom ogranku za proizvodnju laptopa i računara "Dajnabuk", što znači da više neće proizvoditi prenosne ili kućne kompjutere.

FK Roma prodat amečkom konzorcijumu za 700 miliona dolara

Italijanski fudbalski klub Roma prodat je američkom poslovnom konzorcijumu "Friedkin Group" za 591 milion evra (oko 700 miliona dolara).

Beograd ponudio Sava centar za 27,4 miliona evra

Grad Beograd ponudio je na prodaju Centar "Sava" po početnoj cijeni od 27,4 miliona evra, objavljeno je danas.

Skupocjeni modeli ne znaju za krizu

Iako je svjetska auto-industrija u velikoj krizi zbog pandemije virusa korona, pojedini, uglavnom skupocjeni modeli odolijevaju.

Najčitanije