Prodaja

Manja proizvodnja i prodaja šumskih sortimenata

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je za deset mjeseci ove godine proizveden 1.565.841 metar kubnih raznih šumskih sortimenata ili manje za 6,1 odsto nego u istom periodu prošle godine, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Za polovnjake nema zime

BANJALUKA - Na tržište BiH ove godine uvezeno je 43.260 polovnjaka što je za 12.177 više nego lani, a trgovci na auto-placevima poručuju da su zadovoljni prodajom, ističući da je najveća potražnja za evropskim vozilima.

Pandemija nije usporila globalnu prodaju oružja

Globalna odbrambena industrija je prošle godine dodatno povećala prodaju oružja, uprkos pandemiji virusa korona i njenim ekonomskim posljedicama, pokazuju podaci objavljeni u ponedjeljak.

Na isporuku Peugeota se čeka i do novembra 2022. godine

Kao što je to slučaj i s mnogim drugim markama, i Peugeot muke muči s isporukama novih vozila, što je posljedica krize u snabdijevanju elektronskim komponentama.

Peugeot 2008 na evropskom tronu

Francuski SUV bio je najprodavaniji model u Evropi tokom oktobra,

Facebooku naređeno da proda Giphy

Kompaniji Meta, koja je vlasnik Facebooka, britansko tijelo za antimonopol naredilo je da proda Giphy - platformu za dijeljenje GIF-ova.

Na prodaju akcije 57 kompanija, najvredniji paket banjalučke "Boske"

BANJALUKA - Investiciono-razvojna banka Republike Srpske i Društvo za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom RS (PREF) organizuju zajedničku prodaju paketa akcija 57 emitenata u vrijednosti od 9.161.064 KM.

Merilin Menson prodao vilu sa "sobom za silovanje"

Merilin Menson, koga je najmanje 15 žena optužilo za seksualno zlostavljanje i napad od februara 2021. godine, nedavno je prodao svoj dom u Holivudu za 1,83 miliona dolara.

Dacia privukla nove kupce zahvaljujući modelu na struju

Godinu dana nakon svjetske premijere, u oktobru su počele isporuke modela Dacia Spring prvim kupcima.

Čuveni Porsche ide na aukciju

Bad Boys je priča o dvojici agenata iz odsjeka za borbu protiv narkotika koji treba da vrate ukradeni heroin.

Najčitanije