Prodaja

Volvu opala prodaja

Volvo je saopštio rezultate prodaje za 2020. godinu, a koji pokazuju da je širom svijeta njihov plasman iznosio 661.713 automobila.

SAD odobrile moguću prodaju naoružanja Hrvatskoj

Američki Stejt department odobrio je moguću prodaju vojne opreme i naoružanja Hrvatskoj u vrijednosti od 757 miliona dolara, objavila je američka Agencija za odbrambenu bezbjednosnu saradnju (DSCA).

Hrvatski Končar EI prodaje zgradu u užem centru Beograda

Hrvatski Končar Elektroindustrija ponudio je na prodaju zgradu u svom vlasništvu u najužem centru Beograda, a minimalna cijena je 3,2 miliona evra, objavio je danas portal SeeBiz.

Cvjeta crno tržište s lažnim rezultatima testova na koronu

VAŠINGTON - Budući da broj globalnih slučajeva virusa korona raste, mnoge zemlje traže od putnika dokaz o negativnom nalazu testa na kovid za prelazak granice, a brojni turisti su odlučili da zaobiđu propise kupujući falsifikovane rezultate testova na crnom tržištu, piše Vašington post:

Prodaja automobila skočila u Evropi

Evropsko tržište automobila u septembru je zabeležilo blagi rast, podstaknuto prodajom vozila u Italiji i Njemačkoj.

Porodica prodaje zemlju da bi Tanja Savić platila advokate

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost prije pola godine.

Na prodaju izuzetno rijetki BMW 320iS FOTO

U pitanju je izuzetno rijetka verzija automobila proizvedenog 1990. godine, a u Kanadu je uvezen iz Sjedinjenih Američkih Država, pa je odmah po "slijetanju" išao na restauraciju i sve što nije valjalo je bilo zamijenjeno.

Delta Holding odustao od Sava centra, kažu neisplativo

Delta Holding je saopštio danas da je odustao od učešća na tenderu za kupovinu Sava centra, jer im pod postojećim uslovima ta investicija nije isplativa.

Osumnjičena da je oštetila privredni subjekt za više od 29.000 KM

BANJALUKA - Policija je banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu podnijela izvještaj protiv žene čiji su inicijali B.B. zbog sumnje da je oštetila privredni subjekt za 29.124 KM.

Prodat rekordan broj nekretnina u Britaniji

Od sredine jula do početka avgusta u Velikoj Britaniji je prodat i kupljen rekordan broj kuća, pokazali su najnoviji industrijski podaci.

Najčitanije