Prodaja

Navip prodaje mašine za vino i nekretnine u Petrovaradinu

BEOGRAD - Navip u stečaju ponudio je na prodaju pokretnu i nepokretnu imovinu čija je procijenjenja vrijednost veća od 60 miliona dinara, objavljeno je danas.

"Šećeranu" ne daju ispod sedam miliona

BIJELJINA - Skupština povjerilaca nije prihvatila ponudu "Pavgorda" iz Foče da kupi bijeljinsku "Šećeranu" za pet miliona maraka, a ovu fabriku šećera, ističu, neće prodati ispod sedam miliona KM.

"Planule" akcije Komercijalne banke

BEOGRAD - Pojačano trgovanje zabilježeno je danas, poslije duže vremena, na tržištu akcija u Srbiji, pri čemu su strani investitori bili vrlo aktivni kako u trgovanju akcijama, tako i na tržištu državnih dužničkih hartija.

Oglas za prodaju Centra "Sava" za desetak dana

BEOGRAD - Oglas za prodaju beogradskog centra "Sava" biće raspisan za desetak dana, piše "Politika".

Prodajom kolača pomažu oboljeloj sugrađanki

SANSKI MOST - Humanitarna akcija, u kojoj su se prodajom kolača prikupljala sredstva za oboljelu Saudinu Behremović (27), održana je u petak u Sanskom Mostu.

Prodaje se kuća u kojoj se ubio Kurt Kobejn

Kuća u kojoj su živjeli Kurt Kobejn i Kortni Lav prodaje se za 7,5 miliona dolara.

Ovo su najveći uvoznici oružja na svijetu

LONDON - Australija je postala drugi najveći uvoznik oružja na svijetu, pokazali su podaci Stokholmskog međunarodnog insitituta za istraživanje mira (SIPRI).

Grčka policija razbila jednu od najorganizovanijih kriminalnih grupa u Evropi

SOLUN - Grčka policija je na sjeveru zemlje razbila kriminalnu grupu koja je prodavala bebe, navodeći da je u pitanju jedna od najorganizovanijih grupa u Evropi.

Top-20: Najprodavaniji automobili u Evropi

Ubjedljivo najtraženiji automobil u 44 evropske zemlje u prvih osam mjeseci 2019. bio je VW Golf, a slijede Renault Clio i VW Polo.

Banjalučanin uhapšen jer je prodavao "kamagru"

BANJALUKA - Policija PU Banjaluka uhapsila je R.P. nakon što su kod njega pronašli i izuzeli više od 900 paketića i više od 200 šumećih tableta sa natpisom "kamagra".

Najčitanije