Prodaja

Indigo Partners prodao udio u Vizeru

LONDON - Američka firma za upravljanje kapitalom, Indigo Partners, najveći akcionar Vizera, prodala je 9,0 odsto udjela u mađarskom niskotarifnom avio-prevozniku za 400 miliona funti (555,5 miliona dolara), objavio je specijalizovani britanski vazduhoplovni informativni portal simpleflying.com.

Amerika najveći trgovac oružjem, slijede Rusija, Francuska, Njemačka i Kina

STOKHOLM - Stokholmski međunarodni institut za istraživanje mira (SIPRI) objavio je listu najvećih trgovaca oružjem za period 2016-2020. godine, a na prvom mjestu su SAD.

Veliki pad prodaje nekretnina u Crnoj Gori, cijene iste

Crnogorsko tržište nekretnina je od marta prošle godine i pojave virusa korona u velikom padu, a većina građevinskih investitora i predstavnika agencija za nekretnine kažu da ni početkom ove godine nije došlo do oporavka tržišta i povećanja prodaje.

Pad prodaje Smarta za 75,8 odsto u prošloj godini

Automobilska industrija u Evropi u 2020. godini prošla je kroz težak period. U godini koju je obilježila pandemija, neki proizvođači su se bolje snašli, drugi lošije.

Otkup i prodaja poljoprivrede, šumarstva i ribarstva 137 miliona KM

BANJALUKA - Vrijednost otkupa i prodaje proizvoda poljoprivrede, šumarstva i ribarstva u Republici Srpskoj u četvrtom tromjesečju prošle godine iznosila je 137 miliona KM i veća je za 4,8 odsto nego u istom periodu 2019, saopšteno je iz Republičkog zavoda za statistiku.

Tokom pandemije više se prodaju stanovi od kuća i imanja

BIJELJINA - Prodaja kuća i imanja, odnosno placeva u Bijeljini ide veoma slabo jer za njima nema potražnje, a čak 90 odsto posla se svodi na prodaju stanova, rekao je Srni Željko Despotović iz Agencije "Sim nekretnine".

Na prodaju prvi Apple računar, cijena nevjerovatna

Sredinom sedamdesetih, Apple je bio tek kompanija u začetku. Dvojac Stiv Džobs-Stiv Voznijak odlučio je da napravi Apple-1, njihov prvi računar - i to računar sa drvenim kućištem.

Volvu opala prodaja

Volvo je saopštio rezultate prodaje za 2020. godinu, a koji pokazuju da je širom svijeta njihov plasman iznosio 661.713 automobila.

SAD odobrile moguću prodaju naoružanja Hrvatskoj

Američki Stejt department odobrio je moguću prodaju vojne opreme i naoružanja Hrvatskoj u vrijednosti od 757 miliona dolara, objavila je američka Agencija za odbrambenu bezbjednosnu saradnju (DSCA).

Hrvatski Končar EI prodaje zgradu u užem centru Beograda

Hrvatski Končar Elektroindustrija ponudio je na prodaju zgradu u svom vlasništvu u najužem centru Beograda, a minimalna cijena je 3,2 miliona evra, objavio je danas portal SeeBiz.

Najčitanije