Prodavnica

Počelo izdavanje kartica za penzionersku prodavnicu

TREBINJE- Trebinjski „Agrarni fond“, pri kome od prošlog četvrtka djeluje prodavnica za penzionere, počeo je izdavanje kartica „PENZIONER +“.

U Trebinju otvorena prodavnica za penzionere, cijene povoljnije

U Trebinju je, na Svjetski dan starijih osoba, danas otvorena prodavnicu za penzionere sa povoljnijim cijenama koje će dotirati Gradska uprava, a za njeno subvencionisanje je iz lokalne kase već izdvojeno pola miliona maraka.

Zatvorska kazna za osnivača Dark Web prodavnice

Još tokom 2017. godine američke i međunarodne vlasti zatvorile su dark web prodavnicu AlphaBay koja se bavila prodajom opojnih sredstava, oružja, ukradenih identiteta i finansijskih informacija. Sada je moderator te internet prodavnice, Brajan Konor Herel, osuđen na zatvorsku kaznu od jedanaest godina.

Google iz Play trgovine izbacio 600 aplikacija

Nastojeći suzbiti prevare putem oglasa i kršenje pravila korištenja, u Googleu su iz trgovine Play uklonili blizu 600 "disruptivnih" aplikacija za operativni sistem Android i zabranili djelovanje njihovim kreatorima.

Merkator otvara prvu prodavnicu bez radnika

LJUBLJANA - Slovenački Mekator uskoro bi mogao da se pohvali prvom pametnom ili tzv. pop up prodavnicom poput najvećih svjetskih trgovačkih lanaca kao što su Tesko, Sejnsberis, Karfur, Volmart...

Prijedorčanin uhapšen nakon krađe u prodavnici

PRIJEDOR - Policija je uhapsila lice iz Prijedora čiji su inicijali A.Ž. neposredno nakon krađe u trgovačkoj radnji u ovom gradu, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.

Baka istukla pljačkaša u prodavnici

Prodavačica (82) iz Engleske zadobila je lakše povrede nakon što se u utorak suočila s pljačkašem i istukla ga štapom za hodanje, javlja Sky News.

Autlet prodavnica u Banjaluci: Hrana za plići džep samo u većim gradovima

BANJALUKA - Prva autlet prodavnica prehrambenih i higijenskih proizvoda otvorena je u Banjaluci i ujedno je prva trgovina ovog koncepta u RS, a u Uniji udruženja poslodavaca RS kažu da bi mogla biti i jedina jer će takve radnje opstati samo u većim gradovima.

Travničani obili dvije prodavnice u Višegradu

FOČA - Troje lica iz Travnika uhapšeno je zbog sumnje da su u Višegradu obila dvije prodavnice iz kojih su odnijela više boksova cigareta vrijednih 10.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Jeftina ruska prodavnica u Njemačkoj: Meso jedan, kafa dva evra

Torgservis, prvi ruski lanac trgovina na zapadnoevropskom tržištu, zatvorio je svoj market Mere u Leipzigu nakon samo pet dana. Kako kažu, dućan je zatvoren na dva dana, jer su sve rasprodali.

Najčitanije