Proganjanje

Nakon raskida prijetio i uhodio djevojku

PRNJAVOR - Slaviša J. (46) iz Prnjavora uhapšen je zbog sumnje da je prijetio bivšoj djevojci (27) te da ju proganjao i uhodio, saznaju "Nezavisne".

U Banjaluci uhapšen osumnjičeni za proganjanje

BANJALUKA – Banjalučka policija juče je uhapsila N.M. zbog sumnje da je počinio krivično djele proganjanje, saopštili su iz Policijske uprave Banjaluka.

Vozač u Vladi RS osumnjičen da je proganjao djevojku

BANJALUKA - Podnesena je inicijativa za pokretanje disciplinskog postupka protiv Banjalučanina Bojana Sladojevića, zaposlenog u Vladi RS, kojeg je banjalučka policija uhapsila zbog sumnje da je mjesecima proganjao sugrađanku B. P. ucjenjivajući je da će objaviti njene intimne fotografije te da joj je oštetio automobil.

Banjalučanin osumnjičen za proganjanje i ucjenjivanje

​Banjalučka policija u utorak je uhapsila B.S. iz Banjaluke, zbog sumnje da je počininio krivična djela ''Proganjanje'', ''Neovlašteno fotografisanje'' i ''Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari''.

Uhapšen zbog proganjanja u Banjaluci

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su osobu B.Č, koje se sumnjiči da je izvršilo krivična djela fizička povreda i proganjanje, saopšteno je iz ove uprave.

Bivšu djevojku u gluvo doba noći odnio iz kreveta

DOBOJ - Četrdesetdvogodišnji Dobojlija M.T. zbog opsjednutosti bivšom djevojkom i upornog proganjaja zaradio je da policija protiv njega Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnese izvještaj zbog krivičnog djela proganjanje.

Trebinjac prijetio bivšoj djevojci, policija u njegovoj kući našla šest pušaka

TREBINJE - Tridesetogodišnji Trebinjac Slobodan K. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivična djela proganjanje i ugrožavanje sigurnosti.

Prva prijava za proganjanje u Doboju

DOBOJ – Policiji u Doboju prijavljen je slučaj proganjanja, što je odnedavno novo krivično djelo protiv ljudskih prava i sloboda.

Najčitanije