Prognoza

Stiže promjena, pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U petak, 21. januara, prema prognozi Federalnog hodrometeorološkog zavoda, u jutarnjim časovima očekuje se slab snijeg u centralnim i istočnim područjima Bosne i sjeveru i istoku Hercegovine. Prije podne trebalo bi da dođe do postepenog smanjenja oblačnosti.

Vremenska prognoza za naredni period, vedro i hladno

Od srijede slijedi dominacija anticiklone sa sjevera evropskog kontinenta, što će usloviti stabilno i hladno vrijeme, prognoza je Federalnog hidrometeorokiškog zavoda.

Na sjeveru snijeg, na jugu vedro s jakom burom

Danas se očekuje oblačno vrijeme u većem dijelu BiH, prema prognozi Federalnog hodrometeorološkog zavoda.

Kakvo vrijeme nas očekuje u ponedjeljak

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje hladno vrijeme, a pojačan vjetar ponegdje može da formira i snježne nanose.

Banjalučani uživali na 20 stepeni, od sutra zahlađenje i snijeg

BANJALUKA - Banjaluka je danas bila najtopliji grad s najvišom zabilježenom dnevnom temperaturom vazduha 20 stepeni Celzijusa, koliko je bilo i u Zenici.

Vremenska prognoza za naredne dane, stiže promjena

Jutros je u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme s maglom po kotlinama i uz riječne tokove. U Hercegovini pretežno vedro, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Kakvo nas vrijeme očekuje u novogodišnjoj noći

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti sunčano i još toplije, posebno u višim predjelima i na jugu, u novogodišnjoj noći suvo i toplo, ponegdje maglovito, a temperatura u ponoć od tri do 10 stepeni Celzijusovih.

Kakvo nas vrijeme očekuje u prvim danima nove godine

Prvi dani nove godine neće se previše razlikovati od zadnjih dana ove godine, prognoza je Federalnog hidrometeoroliškog zavoda BiH.

Kakvo vrijeme nas očekuje u četvrtak

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se očekuje malo toplije vrijeme sa sunčanim periodima i temperaturom od četiri do 14 stepeni Celzijusovih.

Kakvo nas vrijeme očekuje u ponedjeljak

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom i hladnije u odnosu na prethodni period, a na planinama u Krajini ujutru može kratko provijavati slab snijeg.

Najčitanije