Program reformi

MIP BiH: Počela implementacija obaveza iz "Programa reformi"

SARAJEVO - Ministarstvo inostranih poslova (MIP) BiH počelo je aktivnu implementaciju obaveza koje proističu iz dokumenta "Pregled odbrane BiH" u dijelu koji se odnosi na isključivu nadležnost MIP-a, ali i obaveza koje Ministarstvo dijeli sa drugim institucijama.

Odbijena inicijativa SDS-a za zakazivanje posebne sjednice o Programu reformi

BANJALUKA, SARAJEVO - Kolegijum Narodne skupštine RS nije prihvatio inicijativu SDS-a da se zakaže posebna sjednica o utvrđivanju autentičnosti Programa reformi BiH iz proceduralnih razloga, rekao je Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine RS.

Ministarstvo odbrane od Predsjedništva zvanično dobilo "Program reformi"

SARAJEVO - Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Sifet Podžić izjavio je u razgovoru za "Fenu" kako će realizacija odrednica sadržanih u dokumentu "Pregled odbrane BiH", koji je Predsjedništvo BiH usvojilo 2016. godine, a koji predviđa modernizaciju i novo strukturiranje Oružanih snaga BiH (OSBiH), biti u vrhu prioriteta njegovog angažamana.

Programom reformi BiH se opet obavezala na apelacioni sud

SARAJEVO, BANJALUKA - Programom reformi BiH koji je poslat u Brisel vlasti u BiH ponovo su se obavezale da rade na uspostavi apelacionog suda BiH, međutim, kao i prethodnih godina pitanje je da li će na tome biti išta urađeno.

Dodik: Nijedna odluka više ne može biti donesena bez Srpske

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik naglasio je da je Republika Srpska formiranjem vlasti na nivou BiH postala relevantan faktor u odlučivanju na nivou BiH, gdje nijedna odluka ne može proći ako nije odraz volje njenih predstavnika, navodeći da je Program reformi BiH podržan jer ne prejudicira članstvo u NATO-u.

DF: BiH je predala svoj prvi ANP

SARAJEVO - Predsjedništvo Bosne i Hercegovine putem Misije Bosne i Hercegovine pri NATO dostavilo je Program reformi, a iz Demokratske fronte tvrde da je u sjedište NATO predat prvi Godišnji nacionalni program (ANP).

Poslanici opozicije u Skupštinu unijeli NATO zastavice

BANJALUKA - Na burnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske o Programu reformi nekoliko opozicionih poslanika unijelo je NATO zastavice zbog čega je moralo da reaguje obezbjeđenje republičkog Parlamenta.

Program reformi dostavljen u Brisel

SARAJEVO - BiH je samo sat vremena nakon potvrđivanja novog saziva Savjeta ministara BiH u Predstavničkom domu PS BiH zvanično dostavila Program reformi u sjedište NATO u Briselu, saznaju "Nezavisne".

Posebna sjednica o Programu reformi BiH

BANJALUKA - Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti razmatrana informacija o Programu reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, biće održana danas u Banjaluci.

Čubrilović: Program reformi BiH biće prihvaćen ukoliko to bude zatraženo

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da će Program reformi BiH biti prihvaćen u Narodnoj skupštini, ukoliko bude traženo izjašnjavanje o tome.

Najčitanije