Programi

Telegram ima novu funkciju tajmera za automatsko brisanje poruka

Telegram, popularna aplikacija za razmjenu poruka, je prošle godine uvela novu funkciju tajmera - koja bi mogla biti omogućena na 24 časa ili 7 dana - za automatsko brisanje poruka za sva Telegram ćaskanja.

Steam konačno prikazuje veličinu igre prije nego što pritisnete "install"

Valve u posljednje vrijeme sve više poboljšava Steam korisnički interfejs.

Rajčević: Neophodna revizija studijskih programa

BANJALUKA - U sistemu visokog obrazovanja Republike Srpske ima oko 500 licenciranih studijskih programa, ali mnogi od njih nemaju svrhu, te je neophodno da se uradi revizija, rekao je ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srpske Srđan Rajčević.

Microsoft blokirao aplikaciju koja blokira Edge

Microsoft je ugradio različite proizvode i servise u Windows operativni sistem. To uključuje i Edge internet pregledač, kao i Bing pretraživač.

Evo kako da efikasno žonglirate između svih svojih profila na društvenim mrežama

Ukoliko želite da se bavite marketingom na internetu, morate se prethodno dobro upoznati sa svim kanalima komunikacije koji su potrebni da bi vaša poruka stigla na pravu adresu. Među njima su i Fejsbuk (Facebook), Tviter (Twitter), Instagram, Pinterest, pa čak i LinkedIn ili Bihans (Behance), u zavisnosti od vaše ciljne grupe.

Virtuelno dizajnirajte životni prostor

Kad pretražujete internet stranice o arhitekturi i dizajnu interijera trošite bezbrojne sate na planiranje svog životnog prostora ne biste li voljeli prvo planirati virtuelno?

Najčitanije