Prointer

Prointer na vrhu liste najuspješnijih IT kompanija

Podatak da IT industrija raste s ambicijom da postane strateška privredna grana u Bosni i Hercegovini, sam po sebi pokazuje šta znači kad ste u takvoj industriji na mjestu broj jedan.

Prointer postao Gold SAP partner: Kvalitetom do "zlatne" akreditacije

Sve ono što su uradili SAP konsultanti - ljudi koji su savladali i usavršili sad već globalni softver koji služi za kompletno praćenje procesa rada, rezultiralo je da kompanija Prointer ITSS dobije status Gold SAP partnera.

Podrška Prointera u vremenu krize, pružena ruka kad je najpotrebnije

Moto "Pokreni karijeru danas" pod kojim je kompanija Prointer ITSS započela kampanju zapošljavanja, samo je jedna od poruka da se za svako radno mjesto, i staro i novo, treba boriti i u vremenu krize kakva je ova uzrokovana pandemijom.

Oglas kakav niste vidjeli: Pokreni karijeru još danas

Da li ste dostigli plafon u karijeri i spremni ste za promjenu životnog poziva? Ako jeste, kompanija Prointer ITSS pravo je mjesto za vas.

Novac i podrška za 53 mikro biznisa

BANJALUKA - U okviru projekta "Mikro znači više" novčana sredstva i stručna podrška uručeni su danas vlasnicima 53 mikro biznisa koji su pretrpjeli štetu u poslovanju zbog epidemije virusa korona.

Preduzetničko hvala: Mali biznis, velika pomoć

Jedna mašina koja "imitira" sunce i suši ljekovito, hercegovačko bilje. Jedna poskupa kirija u Bijeljini i novi kontingent farbi za kosu. Nekoliko laptopa za školu engleskog jezika u Banjaluci. To i još neke "sitnice" dio su planova malih preduzetnika koji su zahvaljujući projektu "Mikro znači više" kompanije Prointer ITSS dobili pomoć za prevazilaženje krize izazvane pandemijom.

"Mikro znači više": 53 preduzetnika dobija podršku Prointera

Kako bi nastavili tamo gdje su stali i što bezbolnije prevazišli krizu izazvanu pandemijom, novčanu i stručnu pomoć dobiće 53 mala preduzetnika u Srpskoj, zahvaljujući projektu "Mikro znači više" koji je pokrenula kompanija Prointer ITSS uz tehničku podršku Područne privredne komore Banjaluka.

Nova stručna institucija kontroliše tehničke preglede

U Banjaluci se danas i sutra održava obuka za zaposlene u stanicama za tehnički pregled vozila. Nova stručna institucija za tehničke preglede vozila u Republici Srpskoj na taj način omogućava polaznicima da obnove licence koje su osnov za nastavak rada. Na predavanjima koja će se u kontinuitetu održavati tokom godine polaznici će se upoznati s propisima iz oblasti tehničkih pregleda vozila, ispitivanjem vozila i načinom obavljanja tehničkih pregleda.

Za podršku mikrobiznisu 371 prijava

BANJALUKA - Na javni poziv za podršku mikrobiznisu u Srpskoj, koji je zatvoren u ponoć, javio se 371 preduzetnik sa zahtjevom za pomoć.

Podrška mikrobiznisu: Sve više preduzetnika prijavljuje se za pomoć

Ogroman procenat radne snage u Republici Srpskoj angažovan je u malim preduzećima koja su i najpogođenija krizom izazvanom pandemijom, pa im je, procjenjuju ekonomisti, pomoć sada najpotrebnija. O tome koliko je pomoć potrebna svjedoči i podatak da se u nešto više od deset dana na javni poziv za podršku mikrobiznisu koji ja raspisala kompanija Prointer ITSS, javilo 140 mikro preduzeća i preduzetnika.

Najčitanije