Prointer

Prointer ITSS: Stanivuković lažima osporava projekat "e-Beba"

Kompanija Prointer ITSS odbacuje kao neargumentovane i klevetničke napade koje je ponovo na račun kompanije Prointer ITSS iznio poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković.

Cisco i Prointer predstavili najsavremenija mrežna rješenja

Najsavremenija mrežna rješenja predstavljena su na konferenciji “Prointer i Cisco dan” koju je kompanija Prointer ITSS u Brčkom organizovala u saradnji sa globalnim IT liderom, kompanijom Cisco.

Potpisan ugovor: Elektro Bijeljina dobija pametna brojila

BIJELJINA - Predstavnici preduzeća "Elektro-Bijeljina" i banjalučke firme "Prointer ITSS" potpisali su danas u Bijeljini 7,5 miliona evra vrijedan ugovor za nabavku i instalaciju pametnog mjerenja, opreme i izmještanja mjernih mjesta i sistema za daljinsko očitavanje koji se finansira sredstvima Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Republika Srpska će ići u primjenu koncepta pametnih gradova

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević rekao je da će Republika Srpska ići u primjenu koncepta pametnih gradova, a njena dinamika zavisiće od finansijskih faktora, ali i same dinamike razvoja sistema cjelokupne elektornske uprave u Srpskoj.

Predstavljena najsavremenija rješenja za poslovne aplikacije

​Najsavremenija rješenja za poslovne aplikacije predstavljena su na konferenciji “Moderna IT infrastruktura” koju je kompanija Prointer ITSS juče organizovala u Banjaluci u saradnji sa globalnim IT liderima, kompanijama HPE i VMware.

Prokids dječiji festival u Banjaluci

PROINTER ITSS po drugi put organizuje, još bolji i zanimljiviji, PROKIDS dječiji festival povodom Međunarodne sedmice djeteta. Tokom tri dana trajanja festivala biće predstavljen koncept ProGalaktičkog Univerziteta u kojem će se kroz igru i zabavu istaći važnost sporta, nauke i tehnologije, umjetnosti i zdrave ishrane u odrastanju svakog djeteta.

Priznanje "100 najvećih" za Prointer ITSS

Kompanija Prointer ITSS dobitnik je priznanja u djelatnosti "Računarsko programiranje" za najuspješniju među 402 kompanije iz te branše u Bosni i Hercegovini. Direktoru Prointera Bojanu Vujiću priznanje je uručeno sinoć na gala svečanosti u Sarajevu u okviru projekta "100 najvećih u BiH" koji organizuju Poslovne novine uz podršku Spoljnotrgovinske komore BiH.

Konferencija "Prointer i partneri" u Sarajevu

Predstavnici vodećih globalnih IT lidera predstavili su najsavremenija rješenja iz oblasti informacionih tehnologija na konferenciji "Prointer i partneri – Rješenja kojima vjerujete" u Sarajevu.

Prointer osnovao IT kompaniju u Sarajevu

​Prointer ITSS Sarajevo od danas posluje kao nova kompanija na IT tržištu u Bosni i Hercegovini. Nakon Banjaluke, u Prointeru osnivanjem firme i u Sarajevu planiraju da dodatno osnaže svoje poslovanje. Jedna od vodećih domaćih IT kompanija na taj način će u još većoj mjeri da unaprijedi kvalitet usluga.

Prointerov poklon za školu u Sarajevu

Sarajevska škola "Mehmedalija Mak Dizdar" dobila je danas vrijednu donaciju računarske opreme koja će značajno pomoći osnovcima u savladavanju gradiva iz informatike. U saradnji sa Ministarstvom za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo kompanija Prointer ITSS Sarajevo donirala je toj školi opremu vrijednu deset hiljada maraka.

Najčitanije