Projekat

Projekat s ciljem osnaživanja pčelara

MILIĆI - Opština Milići, Udruženje za razvoj i afirmaciju društva "Nodas" iz Sarajeva i Udruženje pčelara "Matica" Milići potpisali su Memorandum o razumijevanju čiji je cilj razvoj pčelarstva i proizvodnja meda na području ove lokalne zajednice, putem projekta ukupne vrijednosti 80.000 evra.

Srbija donirala više od tri miliona evra Banjaluci za projekte

BANJALUKA - Vlada Srbije je upravo uplatila na račun grada više od tri miliona evra za projekte na području Banjaluke, rekao je danas na konferenciji za novinare Draško Stanivuković, gradonačelnik grada na Vrbasu.

Dio projekta "Grand Trade Centar" u nastavnom procesu na Arhitektonskom fakultetu

Studenti banjalučkog Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta imaće priliku da izrade idejno parterno-pejzažno rješenje u sklopu najvećeg stambeno-poslovni kompleksa koji se gradi u BiH i da za to budu nagrađeni.

NATO pokrenuo prvi podcast u svojoj istoriji

BANJALUKA, BRISEL - U sklopu bolje komunikacije s javnošću i približavanja građanima tema koje se tiču odbrane i bezbjednosti, NATO je ovog mjeseca prvi put u svojoj istoriji započeo podcast - Opširna analiza ili Deep Dive na engleskom jeziku.

Violeta pokreće veliki nacionalni projekat

U nadolazećem periodu, naglasak se sve više stavlja na porodičnu tradiciju, okupljanja, a uvijek imamo i one kojima treba pomoć da ovakve dane provedu na takav način.

Biljana Radanović: Članstvo u NATO-u je put razvoja zemlje

Biljana Radanović, ekonomska analitičarka i konsultantica te koautorica Policy Briefa "Strpljenje i istrajnost BiH u NATO integracijama izazovi i prednosti/perspektive", dokumenta koji je izradilo Udruženje Pravni institut u Bosni i Hercegovini, govori za "Oslobođenje" o izazovima sa kojima se suočava BiH kada su u pitanju NATO integracije, može li naša država postati članica bez saglasnosti Rusije, članstvu u EU...

Košarac: Naredne godine dva projekta za agrar

RUDO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac, koji je zajedno sa predstavnicima UN Organizacije za hranu i poljoprivredu (FAO) boravio danas u opštini Rudo, rekao je da će iduće godine u ovoj lokalnoj zajednici biti realizovana dva pilot projekta direktne pomoći poljoprivrednicima.

U Sarajevu završni događaj i čišćenje u okviru Coca-Colinog projekta

SARAJEVO - Coca-Cola je ove godine u Bosni i Hercegovini pokrenula novi društveno odgovorni projekat Od izvora do mora. Kroz sedam akcija čišćenja, u sedam gradova i opština, cilj je bio podstaknuti i promovisati edukaciju i jačanje svijesti građana o značaju odgovornog odlaganja ambalažnog otpada.

Stotine volontera čistile Tuzlu od smeća

TUZLA- Akcija pod nazivom „Tuzla čisti“ u sklopu projekta čišćenja ilegalnih deponija otpada “Let's do it – Očistimo zemlju za jedan dan” danas je održana u gradu soli uz brojne učesnike.

Projekat "Ekspedicija stećak": Podsticati druženje mladih iz oba entiteta

JABLANICA, ČITLUK - Sve manji broj mladih prelazi tu nevidljivu entitetsku granicu, zbog toga nam je potrebno više projekata kao što je "Ekspedicija stećak", koju sprovodimo u Jablanici i Čitluku.

Najčitanije