Projekat

Sport i dječja igra ne poznaju granice

GRAČANICA, PETROVO - Zavidna saradnja dvije opštine, Petrovo i Gračanica, od prošle sedmice obogaćena je i zajedničkom besplatnom školom rukometa za dječake i djevojčice, čime je pokazano da za sport i dječju igru ne postoje granice ni ograničenja.

Ambiciozan projekat, Kim dva puta nedjeljno obilazi gradilišta

PJONGJANG - Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un posjetio je drugi put tokom nedjelje jednu od lokacija svog ambicioznog projekta izgradnje 50.000 novih stanova u Pjongjangu i pozvao na dodatne napore koji bi ubrzali stambeni razvoj u zemlji.

Bingo i partneri dodijelili grantove ženama za pokretanje biznisa

U cilju osnaživanja žena kompanija Bingo zajedno sa partnerima Oaza, Plazma i Schwarzkopf, te prijateljima projekta Dita, Violeta, Delimano, Alma Ras, La Rive, Elode i Klas implementirali su projekat Odvažne i hrabre, to ste vi. Poziv se odnosio na sve žene koje žele pokrenuti biznis i bio je otvoren od 24. februara do 6. marta, nakon čega je uslijedila predselekcija, a potom i online glasanje od 11. do 18. marta. U tom periodu javnost je mogla dati svoj glas za ideju koju smatraju najboljom, od ponuđenih osamnaest.

Predstavljen projekat prekogranične saradnje u kontroli zaraznih bolesti

BANJALUKA, SARAJEVO – Projekat "ERI - helt - Javnozdravstvena spremnost za epidemije i vanredne situacije koje prelaze granice država" predstavljen je danas u Banjaluci, a cilj je poboljšanje kvaliteta i dostupnosti usluga u oblasti javnog zdravstva putem prekogranične saradnje Hrvatske, Crne Gore i BiH.

Nastavak projekta "Starenje i zdravlje" u Doboju

DOBOJ - Kupanje i presvlačenje osoba vezanih za krevet, pomoć polupokretnim osobama pri odlasku kod ljekara i obavljanje kupovine samo su neke od usluga koje je pet zaposlenih u Centru za njegu i pomoć u kući pri Crvenom krstu Doboj pružalo najstarijim Dobojlijama u protekle četiri godine.

Mladi posjećuju vjerske objekte i prevazilaze razlike

BANJALUKA - Od svih projekata koje smo u četiri godine postojanja realizovali, mislim da najveći značaj za pomirenje i saradnju u BiH ima onaj kada smo mlade upoznali s različitim religijskim zajednicama.

Trebinjsko selo Potkraj dobilo bolji put

TREBINJE- U selu Potkraj, regija Zupci, asfaltirana je putna dionica dužine 750 metara, za šta je, u okviru godišnjih planova o revitalizaciji i sanaciji ruralnih i lokalnih puteva, iz gradskog budžeta izdvojeno 50.000 maraka.

Mještani Necvijeća novim putem mogu direktno do grada

TREBINJE- Mještani prigradskog naselja Banjevci i sela Necvijeće u Trebinju konačno su, zahvaljujući Gradskoj upravi i “Hidroelektranama na Trebišnjici”, spojeni asfaltnim putem koji je jednim dijelom nanovo probijen i asfaltiran, u dužini od preko 700 metara.

Radojičić potpisao ugovor: Projekat "Voda 2" počinje u četvrtak

BANJALUKA - Radovi na projektu "Voda 2" treba da počnu u četvrtak, kada je u planu početak izgradnje vodovoda Brkići, ogranka podsistema Zvijezda, na prostoru Manjače.

U obnovu škola u Banjaluci uloženo 7,5 miliona KM

Više od 7,5 miliona KM uloženo je u obnovu škola na području grada u posljednje četiri godine, a rekonstrukcije brojnih škola nastavljaju se i ove godine, rekao je Igor Radojičić.

Najčitanije