Projekti

Više od 100 miliona KM uloženo u projekte i programe

TREBINJE- Trebinjske lokalne vlasti su u poslednje četiri godine zajedno sa nosiocima privrednog i društvenog života grada i Republike Srpske, ali i uz pomoć Republike Srbije, realizovale 70 projekata i 54 programa značajna za razvoj grada Trebinja, za šta je izdvojeno preko 100 miliona maraka.

Za rekonstrukcije u Derventi potpisani ugovori vrijedni 760.000 KM

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić potpisao je danas ugovore sa izvođačima radova na projektima rekonstrukcije 30 lokalnih putnih pravaca, uređenju centra Dervente, izgradnji potpornog zida na Pravoslavnom gradskom groblju i izgradnji ograde oko Partizanovog igrališta, ukupne vrijednosti oko 760.000 KM.

U BiH uloženo 3,7 milijardi evra

BRISEL - Kroz Investicioni forum za zapadni Balkan u BiH koji finansira EU do sada je podržano 25 projekata ukupne vrijednosti 3,7 milijardi evra.

U planu stotinu projekata u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju je do kraja 2024. godine planirana realizacija stotinu kapitalnih projekata, za šta će btit izdvojieno 117 miliona maraka.

Biković najavio projekte vrijedne milijardu evra

Glumac Miloš Biković bio je gost u "Jutarnjem programu" na Prvoj televiziji i tom prilikom govorio o italjanskoj producentskoj kući "Iervolino entertainment" i Vladi Srbije koji potpisuju momerandum o saradnji. Naime, italijnska kinematografija uložiće u srpsku kinematografiju.

Realizacija malih projekata u Banjaluci početkom maja

​BANJALUKA - U zavisnosti od postupka javne nabavke nadamo se da bi realizacija malih projekata u mjesnim zajednicama na području Banjaluke mogla početi krajem aprila ili početkom maja, rekao je za "Nezavisne" Ljubiša Sladojević, šef Odsjeka za poslove pisarnice Gradske uprave.

Banjaluka za projekte kulturnog stvaralaštva izdvaja 200.000 KM

BANJALUKA - Grad Banjaluka će u ovoj godini izdvojiti oko 200.000 KM za sufinansiranje projekata iz oblasti kulturnog i umjetničkog stvaralaštva, a javni poziv biće raspisan krajem februara, saopšteno je iz Gradske uprave.

Za projekte banjalučih mjesnih zajednica 171.000 KM

BANJALUKA - Grad Banjaluka ove godine predvidio je 171.000 KM u budžetu ili za 20.000 KM više nego lani za podršku projektima mjesnih zajednica na uređenju prostora.

Milionski projekti trend u Trebinju i u ovoj godini

TREBINJE - U Trebinju su u protekloj godini realizovani ili su započeti infrastrukturni projekti vrijedni nekoliko miliona maraka, a takav trend se nastavlja i u ovoj godini.

Za javne projekte u narednoj godini više od 50 miliona KM

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je danas da će naredne godine više od 30 miliona KM iz gradskog budžeta biti uloženo u kapitalne javne projekte, s tim da bi ta cifra mogla premašiti i 50 miliona KM, zajedno sa očekivanim sredstvima iz spoljnih izvora.

Najčitanije