Promjena

Poznata automobilska marka mijenja logo poslije četvrt vijeka

Poznata automobilska marka KIA mijenja logo od sljedeće godine, poslije više od četvrt vijeka otkako je dizajniran poznati ovalni znak tog dijela južnokorejskog giganta "Hjundai-Kia".

"Promjena vlasti u Crnoj Gori dobar znak"

Poslanik Evropskog parlamenta i član parlamentarnog odbora za Crnu Goru Paulo Ranžel ocijenio je da je dobar znak to što je u Crnoj Gori došlo do promjene vlasti.

Naučnici zabrinuti: Zapad SAD sve suvlji, istok se bori s poplavama

VAŠINGTON - SAD se suočavaju s pogoršanjem problema klimatskih promjena koji postaje izrazito polarizovan - dok su neki dijelovi države zahvaćeni požarima, drugi se suočavaju s poplavama, piše AP.

Šta se zaista događa - globalno zagrijavanje ili zahlađenje?

Kroz čitavu istoriju Zemlje, ledena doba su smjenjivale toplije epohe. Sada je upravo vrijeme interglacijala, ali površina planete se zagrijava brže nego što se to očekivalo.

Vlada FBiH utvrdila izmjene Zakona o fiskalnom sistemu

SARAJEVO - Vlada FBiH danas je utvrila izmjene Zakona o fisklanom sistemu.

Tramp: Virus korona je sve promijenio

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da je njegov odnos s kineskim predsjednikom Si Đinpingom prekinut nakon pandemije virusa korona i da već dugo nije razgovarao s njim.

Beograd razmišlja da promijeni imena Sarajevske i Mostarske ulice

BEOGRAD - Gradska vlast Beograda planira da promijeni imena ulica dobijena po toponimima zaostalim iz SFRJ i sredinama gdje se zatire sve što podsjeća na srpstvo, pa se razmišlja i o promjeni imena Sarajevske i Mostarske ulice, kod Savskog trga, u blizini stare željezničke stanice.

Špirić: Oni koji traže razvojni budžet prizivaju ustavne promjene

SARAJEVO - Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić rekao je da oni koji hoće razvojni budžet na nivou zajedničkih institucija BiH u stvari žele ustavne promjene.

Brnabić: Svet će posle pandemije biti potpuno drugačiji

BEOGRAD - Svet će posle pandemije virusa korona zaista biti drugačije mesto, a koliko, tek ćemo videti, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić ističući da još nije sve gotovo i da će se na međunarodnom planu još voditi zdravstvena i ekonomska borba.

Amerikanac uticao na uklanjanje lekcije o Srbima kao zločincima

BEOGRAD - Američki bloger Čarls Kater uticao je na to da australijski Univerzitet Viktorija ukloni lekcije i napise koji su sadržali strašne uvrede prema Srbima.

Najčitanije