Promocija

Republika Srpska dobila 32 nova primarijusa

BANJALUKA - Na današnjoj svečanosti povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, koje je održano u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić uručio je doktorima medicine i magistru farmacije odluke o dodjeli naziva primarijus, koje se tradicionalno dodjeljuju zaslužnim i uspješnim zdravstvenim profesionalcima na preporuku njihovih saradnika i ustanova.

Održana banjalučka premijera filma "Balkanska međa"

Premijera novog filmskog ostvarenja "Balkanska međa" koji je rađen u srpsko-ruskoj produkciji održana je u banjalučkom "Cineplexxu Palas".

Promocija romana Stefana Janjića večeras u Banskom dvoru

BANJALUKA - Drugo izdanje romana "Ništa se nije desilo" Stefana Janjića, mladog književnika iz Novog Sada, koje je upravo objavljeno u izdanju banjalučkog "Imprimatura", biće predstavljeno večeras s početkom u 19 časova u Crvenom salonu Kulturnog centra Banski dvor.

Predstavljena knjiga "Pisma za izgubljenog putnika"

BANJALUKA - Knjiga pjesama "Pismo za izgubljenog putnika" Kristine Plavšić, objavljena u izdanju "Imprimatura", promovisana je u četvrtak uveče u Crvenom salonu Kulturnog centra Banski dvor.

Promovisana markica povodom osam vijekova autokefalnosti SPC

BANJALUKA - Preduzeće "Pošte Srpske" promovisalo je danas u Banjaluci poštansku markicu povodom 800 godina samostalnosti Srpske pravoslavne crkve /SPC/ nominalne vrijednosti 1,70 KM sa tiražom od 15.000 komada.

Promovisana zbirka poezije Vojislava Durmanovića

BIJELJINA - Šesnaestogodišnji gimnazijalac iz Bijeljine Vojislav Durmanović večeras je u Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" promovisao svoju prvu zbirku poezije "Pogledi s mosta" za koju je rekao da označava njegovo književno punoljetstvo.

Promovisan roman "Valcer kozarskih rafala"

PRIJEDOR - Roman "Valcer kozarskih rafala" autora Vasilija Karana večeras je predstavljen u Prijedoru.

Predstavljena knjiga "Srpske pjevane pjesme u BiH"

BIJELJINA - Knjiga "Srpske pjevane pjesme u BiH" autora Dejana Tomića, dugogodišnjeg muzičkog urednika Radio-televizije Novi Sad, predstavljena je večeras u bijeljinskoj Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić".

Promovisana monografija "Mobing"

BANJALUKA - Na Univerzitetu za poslovni inženjering i menadžment (Univerzitet PIM) u četvrtak uveče promovisana je monogarfija "Mobing - Zlostavljanje na radu sa primjerima iz sudske prakse", autorke Aleksandre Vuković, profesorice na Pravnom fakultetu ovog univerziteta.

Promocija "Barke" Trivuna Kalabe večeras u Banjaluci

BANJALUKA - Pjesnički prvenac Trivuna Kalabe pod nazivom "Barka", objavljen ove godine u ediciji "Pegaz" Književne omladine Srbije, biće predstavljen večeras s početkom u 19 časova u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor.

Najčitanije