Promocija

Promovisano drugo izdanje Dakićevog romana "Petodinarke"

BANJALUKA - Promocija drugog izdanja romana "Petodinarke" Gorana Dakića održana je u srijedu uveče u prostorijama Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske, a osim autora o knjizi su pričali književnik Berislav Blagojević i Boris Maksimović, izdavač drugog izdanja knjige.

Promovisana knjiga "Savo Kutić u svom i našem vremenu"

KOTOR VAROŠ - Knjiga "Savo Kutić u svom i našem vremenu", autora Ostoje Đukića, promovisana je u Kotor Varošu.

Promovisane knjige "Upoznaj svoje zidove" i "Škola prosjaka"

MRKONJIĆ GRAD - Književnik i novinar Mihajlo Orlović promovisao je u Mrkonjić Gradu knjigu pjesama "Upoznaj svoje zidove" i knjigu priča "Škola prosjaka".

Promovisana knjiga sudije i publiciste Branka Perića

​ISTOČNO SARAJEVO - Knjiga "Hronika propasti pravosuđa" autora Branka Perića, pravnika, publiciste i sudije Suda BiH, u izdanju "Nezavisnih novina", promovisana je u Kulturnom centru Istočno Sarajevo.

Održana promocija knjige "Šta smetaju riječi"

U Narodnoj biblioteci u Prnjavoru večeras je održana promocija knjige "Šta smetaju riječi" Saše Mičića.

Republika Srpska dobila 32 nova primarijusa

BANJALUKA - Na današnjoj svečanosti povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, koje je održano u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić uručio je doktorima medicine i magistru farmacije odluke o dodjeli naziva primarijus, koje se tradicionalno dodjeljuju zaslužnim i uspješnim zdravstvenim profesionalcima na preporuku njihovih saradnika i ustanova.

Održana banjalučka premijera filma "Balkanska međa"

Premijera novog filmskog ostvarenja "Balkanska međa" koji je rađen u srpsko-ruskoj produkciji održana je u banjalučkom "Cineplexxu Palas".

Promocija romana Stefana Janjića večeras u Banskom dvoru

BANJALUKA - Drugo izdanje romana "Ništa se nije desilo" Stefana Janjića, mladog književnika iz Novog Sada, koje je upravo objavljeno u izdanju banjalučkog "Imprimatura", biće predstavljeno večeras s početkom u 19 časova u Crvenom salonu Kulturnog centra Banski dvor.

Predstavljena knjiga "Pisma za izgubljenog putnika"

BANJALUKA - Knjiga pjesama "Pismo za izgubljenog putnika" Kristine Plavšić, objavljena u izdanju "Imprimatura", promovisana je u četvrtak uveče u Crvenom salonu Kulturnog centra Banski dvor.

Promovisana markica povodom osam vijekova autokefalnosti SPC

BANJALUKA - Preduzeće "Pošte Srpske" promovisalo je danas u Banjaluci poštansku markicu povodom 800 godina samostalnosti Srpske pravoslavne crkve /SPC/ nominalne vrijednosti 1,70 KM sa tiražom od 15.000 komada.

Najčitanije