Promocija knjige

Promocija drugog dijela knjige "Solunska 28"

BIJELJINA - Drugi dio knjige "Solunska 28", autora Nenada Jankovića poznatijeg kao Dr Nele Karajlić, koji govori o prijateljstvu i izdaji, biće promovisan večeras u Bijeljini, najavljeno je iz Narodne biblioteke "Filip Višnjić".

Otvorena izložba "Srpski prosvjetitelji"

PRIJEDOR - U Prijedoru je večeras, povodom 1.150 godina od smrti jednog od tvoraca prvog slovenskog pisma Svetog Ćirila, otvorena izložba "Srpski prosvjetitelji" autora Jelenka Bojića.

Promovisane dvije knjige važne za srpsku kulturu

TREBINJE - Dvije knjige, važne za srpsku kulturu, predstavljene su u subotu veče u Muzeju Hercegovine, a riječ je o djelu "Srpsko blago u Beču i Vukova prodaja srpskih relikvija" autora Petra Milatovića Ostroškog i fototipskom izdanju priređivača Veljka Topalovića.

Promovisana knjiga "100 godina škole u Ražljevu"

BRČKO - U Brčkom je večeras promovisano drugo i dopunjeno izdanje knjige Spasoja Radonjića "100 godina škole u Ražljevu", u kojoj je opisana istorija ražljevačke škole koja ove godine obilježava 106 godina postojanja.

Promovisane knjige "Upoznaj svoje zidove" i "Škola prosjaka"

MRKONJIĆ GRAD - Književnik i novinar Mihajlo Orlović promovisao je u Mrkonjić Gradu knjigu pjesama "Upoznaj svoje zidove" i knjigu priča "Škola prosjaka".

Predstavljena knjiga "Pomaračenje Sunca" Srete Vučkovića

Knjiga pripovjedaka "Pomračenje sunca" slijepog pisca iz Kozarske Dubice Srete Vučkovića predstavljena je večeras u Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" u Bijeljini.

Teofilović: Knjigom dijelim svoja razmišljanja i sjećanja

DERVENTA - U Derventi je promovisana knjiga "Biram slobodu", autora Vesne Teofilović.

Najčitanije