Pronađena

Djevojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu

Šesnaestogodišnja djevojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedjeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu.

Steže se obruč oko otmičara u njegovom rodnom selu

BEOGRAD - Potraga za osumnjičenim za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, Ninoslavom Jovanovićem, od jutros je koncentrisana na njegovo rodno selo Malču kod Niša.

Ljekari: Monika ima lakše povrede i ogrebotine, potreban joj je mir

Monika je svesna, orijentisana i razgovara sa psihologom, rekao je direkor KC Niš doktor Zoran Radovanović novinarima okupljenim oko bolnice.

Ovo je vikendica u kojoj je pronađena Monika

NIš - Djevojčica Monika Karimanović pronađena je u napuštenoj vikendici bez vidljivih povreda.

Stefanović: Devojčica nije životno ugrožena, traga se za otmičarem

NIŠ - Monika Karimanović, oteta devojčica (12)koja je danas poslije podne pronađena u selu Pasjača, primljena je u Klinički centar u Nišu, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da potraga neće stati dok ne bude pronađen Ninoslav Jovanović koji ju je oteo prije devet dana.

Djevojčicu pronašao mještanin, ovo su prve njene fotografije

Monika Karimanović (12) za kojom je proteklih 10 dana tragala cijela Srbija, pronađena je danas u Pasjači, u blizini Svrljiga, a prema najnovijim saznanjima ona će biti zadržana u bolnici.

Deset dana potrage za Monikom

Stotine pripadnika policije, BIA, Vojske Srbije, prijatelji, rođaci, kao i građani dobrovoljci, bili su uključeni u potragu za dvanaestogodišnjom devojčicom Monikom Karimanović iz Suvog dola kod Niša, koja je konačno pronađena deset dana nakon nestanka.

Monika u bolnici, prvo poželjela da vidi mamu

Monika se čula sa majkom Aleksandrom Karimanović čim je pronađena.

Monika otkrila posljednje otmičarove riječi: "Neću se živ predati"

Živ im u ruke neću pasti, rekao je Ninoslav Jovanović prije nego što je pustio Moniku Karimanović.

Monika nađena, Malčanski berberin u bjekstvu

BEOGRAD - Dvanaestogodišnja Monika Karimanović pronađena je, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Najčitanije