Prostor

Poboljšajte vlažnost vazduha u prostorijama uz pomoć ovih trikova

Tokom zimskih dana, u većini domova prozori se ne otvaraju zbog grijanja. Takođe, grijna sezona dovodi do isušivanja vazduha koji može biti uzročnik mnogih disajnih problema.

Šest zlatnih savjeta za čišćenje doma

Sigurno nije lak zadatak vratiti se kući umoran sa posla i prepustiti se čišćenju ili provesti cijeli vikend čisteći kuću.

Ideje za pametno uređenje malih stambenih prostora

Ako ste vlasnik malog stana, znate da dekoracija prostora može biti velik izazov. Da bi sve izgledalo skladno, svaka stvar jednostavno mora imati svoje mjesto i funkciju.

Poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u Banjaluci ponuđeni u zakup

BANJALUKA - Grad Banjaluka ponudio je u zakup 11 poslovnih prostora na aktraktivnim pozicijama na gradskom području, a oglas je otvoren do 14. avgusta.

Milana Stijak za "Nezavisne": Duhovno ispunjenje je jedini čist cilj bavljenja umjetnošću

Milana Stijak mlada je umjetnica i studentkinja završne godine Akademije umjetnosti na odsjeku za grafiku u klasi profesora Milana Krajnovića, čija je izložba grafika "Vidici" trenutno postavljena u prostorijama Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS). Riječ je o njenoj drugoj samostalnoj izložbi, a radovi Stijakove do sada izlagani su i na desetak kolektivnih izložbi u BiH, Srbiji, Velikoj Britaniji i Turskoj. O pomenutoj postavci, svom radu i umjetnosti uopšte, govorila je za "Nezavisne".

Stan prepun ideja za uštedu prostora koje ćete poželjeti "ukrasti"

​Vaishali Sahni je učiteljica i stručnja za organizaciju prostora za čije je znanje u ovom području najboji dokaz njen porodični stan u Torontu.

Ajnštajn je bio u pravu: Planete mogu da iskrive vrijeme i prostor

Eksperiment naučnika koji je trajao 20 godina, potvrdio je predviđanje teorije relativiteta Alberta Ajnštajna.

Nova parking postolja za bicikle

BIJELJINA - Ispred zgrade Gradske uprave Bijeljina danas su postavljena dva parking-postolja za bicikle, što je jedna od aktivnosti predviđenih u okviru Evropske sedmice mobilnosti.

Srbija i Hrvatska od bh. neba zaradiće 27,3 miliona

SARAJEVO - Po osnovu preleta preko teritorije BiH iznad 10.000 metara, Hrvatska, Srbija i Crna Gora ove godine uzeće 27,3 miliona KM, a iako je planirano, pitanje je da li će BiH krajem ove godine uspjeti da u potpunosti preuzme kontrolu nad svojim vazdušnim prostorom.

Upitno da li će BiH naredne godine preuzeti kontrolu nad svojim nebom

SARAJEVO - Strateški cilj da Bosna i Hercegovina preko svojih tijela krajem iduće godine preuzme odgovornosti za pružanje usluga u vazdušnom saobraćaju u cjelokupnom vazdušnom prostoru BiH ozbiljno će biti doveden u pitanje ukoliko Predsjedništvo BiH ubrzo ne odobri nacrt za pregovore o zaključivanju novih međudržavnih sporazuma sa susjednim zemljama, upozoravaju iz Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA).

Najčitanije