Prostor

Slovenija zatvorila vazdušni prostor za ruske avione

Slovenija je danas odlučila da zatvori svoj vazdušni prostor za ruske avione, saopštilo je slovenačko Ministarstvo spoljnih poslova.

Poboljšajte vlažnost vazduha u prostorijama uz pomoć ovih trikova

Tokom zimskih dana, u većini domova prozori se ne otvaraju zbog grijanja. Takođe, grijna sezona dovodi do isušivanja vazduha koji može biti uzročnik mnogih disajnih problema.

Šest zlatnih savjeta za čišćenje doma

Sigurno nije lak zadatak vratiti se kući umoran sa posla i prepustiti se čišćenju ili provesti cijeli vikend čisteći kuću.

Ideje za pametno uređenje malih stambenih prostora

Ako ste vlasnik malog stana, znate da dekoracija prostora može biti velik izazov. Da bi sve izgledalo skladno, svaka stvar jednostavno mora imati svoje mjesto i funkciju.

Poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u Banjaluci ponuđeni u zakup

BANJALUKA - Grad Banjaluka ponudio je u zakup 11 poslovnih prostora na aktraktivnim pozicijama na gradskom području, a oglas je otvoren do 14. avgusta.

Milana Stijak za "Nezavisne": Duhovno ispunjenje je jedini čist cilj bavljenja umjetnošću

Milana Stijak mlada je umjetnica i studentkinja završne godine Akademije umjetnosti na odsjeku za grafiku u klasi profesora Milana Krajnovića, čija je izložba grafika "Vidici" trenutno postavljena u prostorijama Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS). Riječ je o njenoj drugoj samostalnoj izložbi, a radovi Stijakove do sada izlagani su i na desetak kolektivnih izložbi u BiH, Srbiji, Velikoj Britaniji i Turskoj. O pomenutoj postavci, svom radu i umjetnosti uopšte, govorila je za "Nezavisne".

Stan prepun ideja za uštedu prostora koje ćete poželjeti "ukrasti"

​Vaishali Sahni je učiteljica i stručnja za organizaciju prostora za čije je znanje u ovom području najboji dokaz njen porodični stan u Torontu.

Ajnštajn je bio u pravu: Planete mogu da iskrive vrijeme i prostor

Eksperiment naučnika koji je trajao 20 godina, potvrdio je predviđanje teorije relativiteta Alberta Ajnštajna.

Nova parking postolja za bicikle

BIJELJINA - Ispred zgrade Gradske uprave Bijeljina danas su postavljena dva parking-postolja za bicikle, što je jedna od aktivnosti predviđenih u okviru Evropske sedmice mobilnosti.

Srbija i Hrvatska od bh. neba zaradiće 27,3 miliona

SARAJEVO - Po osnovu preleta preko teritorije BiH iznad 10.000 metara, Hrvatska, Srbija i Crna Gora ove godine uzeće 27,3 miliona KM, a iako je planirano, pitanje je da li će BiH krajem ove godine uspjeti da u potpunosti preuzme kontrolu nad svojim vazdušnim prostorom.

Upitno da li će BiH naredne godine preuzeti kontrolu nad svojim nebom

SARAJEVO - Strateški cilj da Bosna i Hercegovina preko svojih tijela krajem iduće godine preuzme odgovornosti za pružanje usluga u vazdušnom saobraćaju u cjelokupnom vazdušnom prostoru BiH ozbiljno će biti doveden u pitanje ukoliko Predsjedništvo BiH ubrzo ne odobri nacrt za pregovore o zaključivanju novih međudržavnih sporazuma sa susjednim zemljama, upozoravaju iz Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA).

Prištinski mediji: Pacolijev avion sa kosovskim liderima zalutao u vazdušni prostor RS

PRIŠTINA - Avion, kojim su lideri kosovskih institucija otputovali u Brisel, gdje se danas održava još jedna runda razgovora u okviru dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, pogrešnim navođenjem iz kontrolnog tornja u Tirani, zalutao je u vazdušni prostor Republike Srpske, koji kontorlišu srpske nadležne službe.

Privremeno se zatvara vazdušni prostor iznad Singapura

SINGAPUR - Vazdušni prostor iznad Singapura biće zatvoren tokom samita SAD i Sjeverne Koreje sljedeće nedelje, javlja Rojters pozivajući se na upozorenje koje su izdale vlasti iz avijacije.

BiH još uvijek nije uspostavila jedinstveni ekonomski prostor

BANJALUKA, SARAJEVO - BiH ni 22 godine nakon rata nije uspostavila jedinstveni ekonomski prostor (JEP), iako smo više puta upozoreni da bez toga nema šanse da zemlja postane članica EU.

Kako da uredite poslovni prostor koji će podsticati produktivnost?

U većini kompanija naći ćete zaposlene raznih godišta, od onih koji imaju tridesetak godina (pripadnici milenijumske generacije) pa do onih koji su u kasnim pedesetim godinama života (takozvana generacija bejbibumera).

Najčitanije