Protest

Čak Noris nije bio na protestima ispred Kapitola

NJUJORK - Glumac Čak Noris nije bio prisutan na prošlonedjeljnom protestu u Vašingtonu na kojem je došlo do upada na Kapitol hil, izjavio je danas njegov menadžer.

FBI upozorava na oružane proteste pred Bajdenovu inauguraciju

VAŠINGTON - Američki Federalni istražni biro (FBI) upozorio je da su u Vašingtonu i glavnim gradovima još 50 saveznih država SAD planirani oružani protesti pred inauguraciju izabranog američkog predsjednika Džozefa Bajdena, koja je planirana za 20. januar, javila je agenicija Ej-Bi-Si njuz.

Protest građana ispred kampa "Bira"

SARAJEVO - Ispred prihvatnog kampa "Bira" okupilo se više stotina građana Bihaća koji protestuju zbog odluke Savjeta ministara da tu budu smješteni migranti iz kampa "Lipa".

Mediji: Crnogorska policija pojačano obezbeđuje parlament

PODGORICA - Crnogorska policija večeras je povodom protesta tzv. patriotskih snaga ispred Skupštine preduzela pojačane aktivnosti na obezbjeđenju parlamenta i omogućiće da institucije sistema nesmetano obavljaju svoj posao, pišu "Vijesti".

Ponovo protest ispred Skupštine Crne Gore

PODGORICA - Ispred zgrade Skupštine Crne Gore ponovo su se kasno popodne okupili pripadnici tzv. patriotskih snaga, koji protestuju protiv usvajanja izmijenjenog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Mještani Blažuja spremaju protest

SARAJEVO - Mještani sarajevskog naselja Blažuj za sutra spremaju masovan protest da bi izrazili nezadovoljstvo zbog prisustva migranata i upozorili nadležne institucije na lošu bezbjednosnu situaciju, potvrdio je Srni predsjednik Savjeta mjesne zajednice Blažuj Salih Hajdarević.

Blokiran put zbog odluke CIK-a da ne potvrdi izbore u Doboju

DOBOJ - Pristalice SNSD-a i koalicionih partnera koji su podržali kandidaturu Borisa Jerinića za gradonačelnika blokirali su magistralni put M17 u naselju Vila, kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog činjenice da CIK BiH nije potvrdio rezultate lokalnih izbora u Doboju.

Mirni protest Žak tursa, traže produženje javnog poziva i nove linije

Nezadovoljni vlasnici i radnici firme "Žak turs" u petak su u parku "Mladen Stojanović" održali mirni protest kako bi zatražili da se produži javni poziv za izbor gradskih i prigradskih autobuskih linija u gradu.

Protest u Tirani, policija upotrijebila suzavac

TIRANA - Albanska policija upotrijebila je večeras suzavac kako bi rastjerala demonstrante koji su se četvrto veče zaredom okupili na protestu zbog nedavnog ubistva jednog mladića od strane policije tokom policijskog časa.

Na protestu u Parizu privedene desetine osoba

PARIZ - Pariska policija privela je danas desetine ljudi koji su protestovali u francuskoj prijestonici protiv predloženog zakona o bezbjednosti.

Najčitanije