Protest

Protest protiv Trampa u Parizu

PARIZ - Na Trgu republike u Parizu organizovan je protest protiv američkog predsjednika Donalda Trampa, koji je prisustvovao ceremoniji obilježavanja 100 godina od završetka Prvog svjetskog rata.

Protestom traže čist vazduh u Lukavcu

LUKAVAC - Nekoliko stotina građana Lukavca danas je održalo mirni protest pod nazivom "Pravo na zdrav okoliš", a traže od nadležnih da se počne rješavati problem zagađenog okoliša u toj lokalnoj zajednici ili će poduzeti određene mjere.

Protest novinara zbog neriješenog slučaja Vladimira Kovačevića

BANJALUKA - Klub novinara Banjaluka, pozvao je novinare da sutra u 10 časova izađu na protestno okupljanje ispred prostorija Kluba, jer dva mjeseca nije riješen pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića, novinara BN-a.

Protest u Trebinju: Hoće da "protjeraju" biste iz gradskog parka

TREBINJE - Udruženje Jugoslovenske vojske u otadžbini i nevinih žrtava Drugog svjetskog rata, njihovih potomaka i poštovalaca Trebinje zatražilo je na protestnom okupljanju izmještanje bista narodnih heroja iz gradskog parka i spomen-ploče iznad ulaza u Stari grad, posvećene partizanskim jedinicama koje su oslobodile Trebinje u Narodnooslobodilačkom ratu.

Hiljade osoba u Beču na protestima protiv ekstremno desničarske Vlade

BEČ - Na hiljade osoba okupilo se u Beču na protestima protiv politika aktuelne ekstremno desničarske Vlade Austrije.

Gimnazijalci u Gradišci ne idu na nastavu zbog profesorice

Grupa maturanata Gimnazije u Gradišci odbila je jutros ući u učionice i prisustvovati nastavi jer na taj način žele dati podršku jednoj od dvije profesorice koje se spore zbog fonda časova.

Protesti u Rusiji, uhapšeno oko 50 osoba

MOSKVA - Policija u Moskvi i Sankt Peterburgu zadržala je u pritvoru oko 50 osoba koje su učestvovale u nedozvoljenim demonstracijama zbog pokretanja krivičnog postupka protiv 10 mladih Rusa koji su navodno bili članovi ekstremističke grupe koja je htela da svrgne vladu.

Protest privrednika zbog blokade prelaza Maljevac

VELIKA KLADUŠA - U Velikoj Kladuši danas se okupilo nekoliko desetina privrednika da bi izrazili nezadovoljstvo blokadom graničnog prelaza Maljevac, kod kojeg je već peti dan oko 200 ilegalnih migranata koji žele da pređu u Hrvatsku.

Bivši radnici uništenih fabrika protestovali u Tuzli

TUZLA - Nekoliko desetina bivših radnika uništenih fabrika s područja Tuzlanskog kantona protestovalo je danas u blizini zgrade pravosudnih institucija u Tuzli.

Organizatorima protesta u Bihaću 11.100 KM kazne

BIHAĆ - Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona zabranilo je održavanje protesta građana u Bihaću, a s obzirom da se određeni broj građana ipak okupio organizatorima su uručene kazne.

Najčitanije