Protest

Krivokapić objavio snimke incidenta iz službenog automobila

PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić objavio je na Twitteru video-snimke iz službenog vozila, koji je učestvovao u incidentu na Bogetićima, i poručio crnogorskom predsjedniku Milu Ðukanoviću da ga neće zaustaviti "ni po cijenu života".

Policija Crne Gore: Biće ispitano, bila ugrožena bezbjednost štićenih

NIKŠIĆ - Crnogorska policija saopštila je večeras da će sve činjenice i okolnosti u vezi sa današnjim događajem u Nikšiću, posebno okolnosti ugrožavanja bezbjednosti štićenih ličnosti i policijskog službenika, biti utvrđene policijskim i tužilačkim aktivnostima.

Ðukanović: Nemoralne insinuacije Krivokapića

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović negirao je da je organizator današnjih antivladinih protesta u Crnoj Gori i ocijenio "krajnje nemoralnim insinuacijama" poziv premijera Zdravka Krivokapića da ne destabilizuje državu i da protestante povuče sa ulice.

Protesti u Rimu ispred parlamenta, povrijeđen policajac

RIM - Vlasnici italijanskih restorana i drugi nezadovoljni vladinim epidemiološkim mjerama zbog kojih ne rade već nedjeljama sukobili su se danas s policijom tokom protesta ispred parlamenta u Rimu.

Policija Sjeverne Irske apeluje na smirenost nakon napada

LONDON - Britanska policija u Sjevernoj Irskoj apelovala je na smirenost nakon što su napadnuti policajci i zapaljeni automobili u predgrađu Belfasta tokom druge noći nemira.

Protesti u Briselu, vodeni topovi i policija na konjima, ima povrijeđenih

BRISEL - Najmanje 26 policajaca povrijeđeno je u razbijanju nelegalnog masovnog skupa u Briselu, kojem je prisustvovalo više od 1.000 ljudi uprkos restrikcijama zbog virusa korona, javila je agencija Belga.

Protesti u pet hrvatskih gradova zbog mjera

ZAGREB - Protesti građana protiv epidemioloških mjera uvedenih zbog pandemije virusa korona održavaju se danas u pet gradova u Hrvatskoj, u organizaciji Građanske inicijative "Prava i slobode".

Protest državnih policijskih službenika u Sarajevu: Prepušteni smo sami sebi

SARAJEVO - Ispred zgrade institucija BiH u Sarajevu danas je održan protest zaposlenih u državnim policijskim agencijama zbog neusvajanja Zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza za ovu godinu te nedostatak socijalnog dijaloga između Savjeta ministara BiH i Sindikata.

"Odgovor Srbije na notu Hrvatske nije evropski, a ni dobrosusjedski"

ZAGREB - Ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman nezadovoljan je odgovorom Srbije na notu Hrvatske povodom navodnih prijetnji predstavnicima hrvatske nacionalne zajednice u Vojvodini.

Novi protest ugostitelja u Sarajevu

SARAJEVO - Ugostitleji i hotelijeri iz Kantona Sarajevo danas su organizovali protestnu šetnju od Vječne vatre do Parlamentarne skupštine BiH kako bi izrazil nezadovoljstvo zbog odluke Kriznog štaba Vlade KS da pod ključ stavi ovaj kanton od petka u 20 sati, do ponedjeljka u 7 sati.

Najčitanije