Protesti

Neredi u Monpeljeu na protestima "žutih prsluka"

PARIZ - Dva policajca su povrijeđena tokom protesta "žutih prsluka" u Monpeljeu, gdje se okupilo oko 2.000 ljudi.

Ponovo protesti u Albaniji

TIRANA - Opozicija u Albaniji odlučila je da i danas nastavi sa protestima i pozivima na ostavku vlade i prijevremene parlamentarne izbore.

Rudari ne odustaju od zahtjeva, rudnik za dan izgubio 350.000 KM

BANOVIĆI - Više od 100 rudara Rudnika mrkog uglja Banovići i danas je protestovalo ispred Direkcije rudnika i do 13 časova držalo u blokadi željezničku prugu koja služi za prevoz uglja, ali su ih na kraju specijalci otjerali.

Na protestu u Beogradu, saopšten "tim za pregovore"

BEOGRAD - Na protestu "Svi kao jedan - 1 od 5 miliona" u Beogradu danas je predstavljen tim za pregovore s vlastima na tri teme: "zarobljeni mediji, zloupotreba REM i neregularni izborni uslovi".

Protest u Beogradu završen, rok za ispunjenje zahtjeva šest dana

BEOGRAD - Protest opozicije oko Saveza za Srbiju zvanično je završen večeras u Beogradu nešto prije 20.00 časova, a vlastima je ostavljen rok od šest dana da ispune zahtjeve koje su danas popodne iznijeli na protestu.

Vučić o protestima: Sem buke i dreke neće se postići ništa

Beograd - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da ne očekuje ništa posebno od današnjeg protesta opozicije.

Opozicija u Srbiji iznijela svoje zahtjeve: Izborni uslovi, novi sastav REM i rukovodstva RTS

BEOGRAD - Na protestu "Jedan od pet miliona" opozicija je zatražila formiranje zajedničke komisije za definisanje fer i poštenih izbornih uslova.

Počeo protest opozicije u Beogradu

BEOGRAD - Ispred Doma Narodne skupštine počeo je protest opozicije "1 od 5 miliona", uz himnu Srbije i pesmu Vladislava Petkovica Disa "Naši dani", koju je recitovao glumac Hadži Nenad Maričić.

Stefanović: Policija u Skupštini da bi sprečila paljenje zgrade, krađu slika

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da se policija nalazi u zgradi Skupštine da spriječi da neko ponovo pokuša da pali tu zgradu.

Protest taksista širom Njemačke zbog "Ubera"

BERLIN - Taksisti u oko 30 njemačkih gradova protestuju zbog planova Vlade da ublaži tržišne regulative, što će ih prisiliti da se takmiče sa servisima za prevoz koji svoje usluge nude preko aplikacija kao što je "Uber".

Najčitanije