Provala

Identifikovane osobe osumnjičene za provale u Tesliću

TESLIĆA - Protiv osoba čiji su inicijali B.B., N.I., S.I. i jednog maloljetnog lica, svi sa područja opštine Teslić, Policijska stanica Teslić u četvrtak je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj zbog osnova sumnje da su izvršili dva krivična djela teška krađa, saopšteno je iz PU Doboj.

Lopov opustošio kuću, ukradena i WC šolja

MODRIČA - Policija je identifikovala Simeuna M., starog policijskog znanca, za kojeg se sumnja da je opustošio kuću u Modriči čiji je vlasnik u inostranstvu i ukrao sve što mu se našlo pod rukom.

Dobojlija osumnjičen da je provalio u kuću u Modriči

MODRIČA – Policija u Modriči identifikovala je S.M. iz Doboja za kojeg postoji sumnja da je prošle nedjelje provalio u kuću u Modriči i ukrao kućanske i druge predmete.

Marokanac provalio u džamiju u Doboju

DOBOJ - Nadzorne kamere u prodavnicama, na kioscima i benzinskim pumpama razotkrile su Marokanca Č.K. (29) koji je u noći između utorka i srijede provalio u džamiju Trnjak u Doboju i iz nje odnio 148 KM u sitnim apoenima koje je potom potrošio kupujući cigarete dok je boravio na području ovog grada.

Španac i Albanci provaljivali u kuće poznatih fudbalera

Španska policija uhapsila je petoro ljudi osumnjičenih za provale u kuće poznatih fudbalera u Španiji, saopštili su policija i Evropol.

Tinejdžer izgubio život braneći sestru od provalnika

Petnaestogodišnji Kajler Edman proglašen je herojem nakon što je umro štiteći svoju petogodišnju sestru od provalnika.

Iz vjerskog objekta u Doboju ukradeni meci i novac

DOBOJ - Policijskoj stanici Dervent prijavljeno je da je provaljeno u vjerski objekat u ovoj lokalnoj zajednici odakle su ukradeni novac i meci, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Potjernica za Agresorom: Provaljivao u kuće dok su stanari bili unutra

MOSTAR - MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona raspisao je policijsku potjernicu za Zoranom Petkovićem, nadimka Agresor iz Mostara, za kojeg postoji osnovana sumnja da je na području HNKi u drugim kantonima FBiH od početka 2019. podine izvršio više teških krađa u privatnim kućama i stanovima.

Provaljeno u sjedište "Naše stranke"

SARAJEVO - Tokom vikenda izvršena je teška provala u sjedište "Naše stranke" u Sarajevu, javljaju federalni mediji.

Banjalučanin osumnjičen da je iz kafića ukrao 100 KM siće i alkohol

BANJALUKA - Tridesetsedmogodišnji Banjalučanin Vedran N. uhapšen je zbog sumnje da je iz kafića u ovom gradu ukrao novac i alkoholna pića, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije