Provala

Marokanac provalio u džamiju u Doboju

DOBOJ - Nadzorne kamere u prodavnicama, na kioscima i benzinskim pumpama razotkrile su Marokanca Č.K. (29) koji je u noći između utorka i srijede provalio u džamiju Trnjak u Doboju i iz nje odnio 148 KM u sitnim apoenima koje je potom potrošio kupujući cigarete dok je boravio na području ovog grada.

Španac i Albanci provaljivali u kuće poznatih fudbalera

Španska policija uhapsila je petoro ljudi osumnjičenih za provale u kuće poznatih fudbalera u Španiji, saopštili su policija i Evropol.

Tinejdžer izgubio život braneći sestru od provalnika

Petnaestogodišnji Kajler Edman proglašen je herojem nakon što je umro štiteći svoju petogodišnju sestru od provalnika.

Iz vjerskog objekta u Doboju ukradeni meci i novac

DOBOJ - Policijskoj stanici Dervent prijavljeno je da je provaljeno u vjerski objekat u ovoj lokalnoj zajednici odakle su ukradeni novac i meci, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Potjernica za Agresorom: Provaljivao u kuće dok su stanari bili unutra

MOSTAR - MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona raspisao je policijsku potjernicu za Zoranom Petkovićem, nadimka Agresor iz Mostara, za kojeg postoji osnovana sumnja da je na području HNKi u drugim kantonima FBiH od početka 2019. podine izvršio više teških krađa u privatnim kućama i stanovima.

Provaljeno u sjedište "Naše stranke"

SARAJEVO - Tokom vikenda izvršena je teška provala u sjedište "Naše stranke" u Sarajevu, javljaju federalni mediji.

Banjalučanin osumnjičen da je iz kafića ukrao 100 KM siće i alkohol

BANJALUKA - Tridesetsedmogodišnji Banjalučanin Vedran N. uhapšen je zbog sumnje da je iz kafića u ovom gradu ukrao novac i alkoholna pića, saznaju "Nezavisne".

Uhapšen provalnik koji je krao po Srebrenici

ZVORNIK - Lice čiji su inicijali S.S. /21/ iz Srebrenika uhapšeno je zbog sumnje da je na području Srebrenice provaljivalo u stambene objekte i otuđivalo novac, prehrembene proizvode, kućne aparate i razne vrste alata, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Maloljetnici provalili u kuću u Brodu

DOBOJ - Policija iz Broda zatekla je tri maloljetnika koja su izvršila provalu u kuću u Brodu čiji se vlasnik trenutno nalazi u inostranstvu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Identifikovana lica koja su izvršila provale u povratničke kuće

DERVENTA - Policijska stanica Derventa, 31.12.2018. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica A.K. (1993) i A.M. (1980), oba iz Dervente, zbog osnova sumnje da su izvršila dva krivična djela “Teška krađa“.

Najčitanije