Psi lutalice

U Sanskom Mostu za pse lutalice nema efikasnog rješenja

SANSKI MOST - Na ulicama Sanskog Mosta u ovim zimskim danima primjetan je veliki broj pasa lutalica, a građani se sve češće žale na njihovu agresivnost.

Dječak na biciklu bježao od pasa lutalica pa ga udario auto

PRIJEPOLJE - Dječak (13) na biciklu bježao je večeras od pasa lutalica, pa podletio pod automobil i zbog povreda prebačen je u prijepoljsku Opštu bolnicu.

Rješavanje problema pasa lutalica u Bihaću: Osnivaju higijeničarsku službu

BIHAĆ - Pasa lutalica na ulicama Bihaća sve je više, a građani se svakodnevno žale na njihovo prisustvo, često i na napade.

Za pola godine u Banjaluci vakcinisano 559 pasa

BANJALUKA - Tokom ove godine na području grada kroz veliku besplatnu akciju sterilizacije, kastracije i vakcinacije prošlo je 559 uličnih i vlasničkih pasa, rekao je Slaven Grbić, koordinator ove akcije. Ovu akciju već treću godinu zaredom sprovodi Fondacija "Dogs Trust" u saradnji sa četiri veterinarske ambulante na području grada, s ciljem kontrole populacije uličnih pasa.

Azil za pse na Manjači niče početkom marta

Izgradnja novog azila za napuštene pse na Manjači trebalo bi da počne prvih dana marta, rekao je Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove u Gradskoj upravi.

Psi lutalice izujedali poštarku

NIŠ - Čopor pasa napao je u srijedu oko podneva poštarku N.N. dok je u niškoj Ulici Radoša Jovanovića-Selje raznosila pošiljke.

Psi lutalice napali dva dječaka dok su išli prema školi

KISELJAK - Psi lutalice napali su i za noge ugrizli dva učenika Osnovne škole "Kiseljak 1" A. O. i A. K.

U Bugojnu otvoreno prihvatilište za zbrinjavanje pasa lutalica

BUGOJNO - Na lokaciji tzv. Markove okuke prema Kupresu iz pravca Bugojna otvoreno je prihvatilište za zbrinjavanje pasa-lutalica s područja tog grada, Gornjeg Vakufa-Uskoplja i Donjeg Vakufa.

Otrov postavljen u hranu: Masovni pomor pasa u Zavidovićima

ZAVIDOVIĆI - Stanovnici Zavidovića pokrenuli su peticiju kojom traže od gradonačelnika kažnjavanje nepoznatih osoba koje su otrovale veliki broj pasa na ovom području, zbog čega su ove životinje uginule u najvećim mukama.

Pse sa ulica sklonili u prihvatilište

KOTOR VAROŠ - Devet pasa lutalica sa kotorvaroških ulica danas je transportovano do prihvatilišta u Prnjavoru s ciljem veće bezbjednosti djece, rekao je šef opštinskog Odsjeka za inspekcijske poslove i komunalnu policiju Goran Malijević.

Najčitanije