Psihomodo pop

"Psihomodo popa" singlom "Digitalno nebo" najavio novi album

Popularni sastav "Psihomodo pop" predstavio je novi singl "Digitalno nebo", koji dolazi nakon tri prethodna "Ako želiš biti moja", "Sve će biti u redu" i "Deja vu".

"Psihomodo pop" će na festivalu "Puls fest" svirati i kozaračka kola

Pank-rok bend "Psihomodo pop" iz Hrvatske nastupiće na festivalu "Puls fest", koji će se održati u petak i subotu u ambijentu Nacionalnog parka Kozara, a frontmen ovog čuvenog sastava iz Zagreba je najavio da će oni predstaviti presjek karijere, ali i nekoliko novih singlova.

Veliki koncert "Zajedno za Borac" u četvrtak u dvorani Borik

BANJALUKA - RK „Borac m:tel” organizuje veliki koncert domaćih muzičara pod nazivom "Zajedno za Borac", koji će se održati 22. februara 2018. godine, u dvorani "Borik" u Banjaluci sa početkom u 20:00.

Preminuo Tigran Kalebota, bubnjar benda 'Psihomodo Pop'

Juče je u 54. godini iznenada i prerano preminuo muzičar Tigran Kalebota – Tigi, bubnjar i jedan od osnivača grupe "Psihomodo Pop".

Gobac i Psihomodo Pop 1. jula na Tjentištu

Davor Gobac frontmen grupe Psihomodo Pop pozvao je publiku na ovogodišnji Nektar OK Fest: „01.07. dođite na Tjentište, sviraćemo Rock 'n' Roll.

Regionalni rokeri razdrmali publiku

Neke od najboljih rok pjesama našeg regiona mogle su se čuti tokom dvije večeri na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a u izvođenju bendova "Atheist Rap", "Psihomodo pop", "Ritam nereda" i "Van Gogh".

Najčitanije