Puška

Lovac pucao iz puške, sačma uletjela kroz prozor i pogodila djevojčicu

Jednogodišnja djevojčica A. G. lakše je povrijeđena u ataru sela Rumska kod Šapca, kada ju je, prema prvim rezultatima istrage, ranila rasuta sačma nakon što je lovac pucao.

Pejntbol puškom gađao prolaznike, pogodio rabina

BEOGRAD - U "paljbi" penjtbol puškom koju je nepoznata osoba osula po prolaznicima u centru Beograda, u ruku je pogođen glavni rabin jevrejske zajednice u Srbiji Isak Asijel, navodi "Blic".

Zaprijetio da će sve policajce pobiti automatskom puškom

PRIJEDOR - Policija je uhapsila Prijedorčanina Z.C. (25) zbog sumnje da je pozvao servisni broj 122 i zaprijetio da će baciti bombu na policijsku stanicu i automatskom puškom pobiti sve policajce, saznaju "Nezavisne".

Vazdušnom puškom gađali komšije

VELIKA KLADUŠA - Pripadnici Policijske stanice Velika Kladuša priveli su E.Š. (34), koji je u nedjelju iz vazdušne puške u leđa pogodio komšiju A.E. i nanio mu lakše tjelesne povrede.

Izrešetao komšiju zbog vode

KOTOR VAROŠ - Jadna ti sam, šta se ovo dešava?! Bože mili, rafale sam čula, ali nisam ni pomislila da će nas ovakva nesreća zadesiti, plačući je juče u dahu izgovorila mještanka zaseoka Pilipovina, u selu Kruševo Brdo, kod Kotor Varoša, gdje je Ilija Milić (71), kako ga terete, hicima iz automatske puške ubio komšiju Vasilja Kneževića (35), a potom pokušao ubiti i Vasiljevog oca Nedeljka (87).

Vazdušnom puškom gađala psa pa pogodila sestru

VELIKA KLADUŠA - U namjeri da iz vazdušne puške prestraši psa lutalicu, 16-godišnjakinja je nehotice pogodila 15-godišnju sestru u grudi i nanijela joj lakšu tjelesnu povredu.

Dodik: Za strah političkih protivnika ne treba mi puška

KARLOVAC - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik demantovao je navode da nabavka novih pušaka za policiju RS služi za zastrašivanje političkih protivnika, i istakao da je drama koja je nastala oko ove priče potpuno nepotrebna jer je policiji potrebna nova oprema.

Drama u restoranu u režiji pijanog maloljetnika: Puškom na DNS-ovog sekretara

BIJELJINA - Policija je uhapsila pijanog sedamnaestogodišnjaka koji je u bijeljinski restoran "Libertas" ušao s puškom, s namjerom da se obračuna sa Momčilom Žugićem, funkcionerom DNS-a, saznaju "Nezavisne".

Pijani maloljetnik s puškom ušao u bijeljinski restoran

BIJELJINA - Policija je uhapsila sedamnaestogodišnjaka koji je u jedan ugostiteljski objekat u Bijeljini ušao sa puškom, potvrđeno je "Nezavisnim".

Od braće iz Doboja oduzete puške, bomba i pištolj

DOBOJ - Policija je juče od braće, inicijala M.B. i S.B., s područja grada Doboja oduzela određenu količinu naoružanja.

Najčitanije