Puška

Drama u restoranu u režiji pijanog maloljetnika: Puškom na DNS-ovog sekretara

BIJELJINA - Policija je uhapsila pijanog sedamnaestogodišnjaka koji je u bijeljinski restoran "Libertas" ušao s puškom, s namjerom da se obračuna sa Momčilom Žugićem, funkcionerom DNS-a, saznaju "Nezavisne".

Pijani maloljetnik s puškom ušao u bijeljinski restoran

BIJELJINA - Policija je uhapsila sedamnaestogodišnjaka koji je u jedan ugostiteljski objekat u Bijeljini ušao sa puškom, potvrđeno je "Nezavisnim".

Od braće iz Doboja oduzete puške, bomba i pištolj

DOBOJ - Policija je juče od braće, inicijala M.B. i S.B., s područja grada Doboja oduzela određenu količinu naoružanja.

Kalašnjikov kip morao na popravku

Kip sovjetskog inženjera Mihaila Kalašnjikova, tvorcu egendarne puške koja nosi njegovo ime, morao je biti popravljen u petak, manje od sedam dana nakon inaguracije.

Kalašnjikov dobio spomenik u Moskvi

Ogroman spomenik Mihailu Kalašnjikovu, tvorcu čuvene jurišne puške koja je nazvana po njemu, otkriven je danas u Moskvi.

Osumnjičen da je pijan ubio komšiju iz puškomitraljeza

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali G.M. koji je u mjestu Bjelogorci, opština Pale, ubio komšiju, pucao je u njega iz puškomitraljeza, a utvrđeno je da je imao 1,5 promila alkohola u krvi.

Ranio se automatskom puškom

ISTOČNO SARAJEVO - U Univerzitetskoj bolnici Foča hospitalizovan je muškarac čiji su inicijali Đ.V, koji se sam povrijedio pucajući iz vatrenog oružja.

Hrvatski poslanik Stevo Culej pozirao s puškom

Hrvatski poslanik Stevo Culej objavio na svom Facebook profilu fotografiju s puškom, pored muškarca u HOS-ovoj majici na kojoj piše "Za dom spremni".

Reklame

Najčitanije