Publika

Sastanci u N/FS BiH: Utakmice uskoro sa publikom?

Predstavnici Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Ministarstva zdravlja Federacije BiH na današnjem sastanku u Sarajevu razgovarali su o mogućnosti prisustva publike na utakmicama m:tel Premijer lige BiH pod posebnim uslovima i uz određena ograničenja.

Filmski klišei od kojih publika zazire

Filmska ostvarenja sa svakom novom premijerom nastoje publici da prikažu što realističnije događaje na velikom platnu. Ipak preveliki trud filmskih tvoraca da likovi i događaji prenesu pravu sliku dovodi do klišea koji iritiraju publiku.

Serije naučne fantastike imaju najposvećeniju publiku

Izobilje serijskog programa u posljednje vrijeme donosi brojne opcije za gledanje ljubiteljima takve vrste zabave.

Na utakmicama u Italiji bez publike do januara 2021?

Utakmice u svim sportovima u Italiji igraće se bez prisustva publike bar do 2021. godine, prenosi italijanska "Mediaset".

Damir Urban pozvao publiku da učestvuje u nastanku njihove nove pjesme

Damir Urban i njegov bend "Urban&4" objavili su demo-snimak pjesme "Pseća oluja", a spot postavljen na YouTube svjedoči o tome da je svaki član benda radio iz svoga doma. Urban se oglasio i putem društvenih mreža pozvavši prijatelje, kolege muzičare i publiku da učestvuju u konačnoj verziji pjesme.

"Posljednji" koncerti samo mamci za publiku

Članovi slavnog irskog benda "U2" najavili su na svom posljednjem koncertu u Berlinu da će se povući s muzičke scene. Ovo nije prvi put da je neko veliko svjetsko ime najavilo da će napustiti scenu, a nakon toga se isti ti muzičari vraćaju pred publiku kao da nikada nije bilo riječi o povlačenju i odlasku u zasluženu penziju.

"Dvoje" nasmijalo, ali i rasplakalo banjalučku publiku

BANJALUKA - Naizgled tipičan bračni par, koji dane provodi u kafiću, koji im je i izvor zarade, ali i društvenog života, pred publiku donosi djeliće svojih života, uspjeha i neuspjeha, suza i smijeha, a sve objedinjeno u komadu "Dvoje" po tekstu Džima Kartrajta i u režiji Matka Raguža, a u izvođenju Teatra "EXIT" iz Zagreba. Ovaj komad odigran je druge takmičarske noći Međunarodnog festivala glumca "Zaplet 10".

Publici zabranjeno da priča o detaljima filma "Avengers: Infinity War"

Tvorci filmskog spektakla "Avengers: Infinity War" upozorili su gledaoce koji budu među prvima gledali ovo ostvarenje da ne smiju da otkrivaju detalje filma.

Nikad više publike na NBA utakmicama

Treću godinu uzastopno NBA liga bilježi rast posjete na mečevima regularnog dijela sezone.

Najčitanije