Pucnjava

Učenik pucao u školi u Tenesiju, policija ga ubila

VAŠINGTON - Učenik koji je otovrio vatru u srednjoj školi u Noksvilu, u američkoj saveznoj državi Tenesi, poginuo je, a više osoba, među kojima i policajac je povrijeđeno tokom incidenta.

Pucnjava ispred bolnice u Parizu, najmanje jedna osoba ubijena

PARIZ - Najmanje jedno lice je poginulo, a još jedno je ranjeno u pucnjavi ispred bolnice u Parizu, izjavio je za Rojters neimenovani izvor iz policije.

Pet osoba poginulo u pucnjavi u SAD

KOLUMBIJA - Pet osoba uključujući dvoje djece ubijeno je u pucnjavi u jednoj kući u Rok Hilu u američkoj državi Južna Karolina.

Pucnjava u Kaliforniji, ubijeno četvoro ljudi, među njima i dijete

U pucnjavi u Orindžu u Kaliforniji ubijene su četiri osobe, uključujući i dijete. Za sada neidentifikovani napadač pucao je u srijedu naveče na poslovnu zgradu u gradu.

Neven Stanišić, koji je je ubijen u napadu u SAD, porijeklom iz BiH

Ameriku je potresla vijest o pucnjavi u gradiću Bolder, u Koloradu,u kojoj je deset osoba izgubilo život - među njima i mladi Srbin Neven Stanišić. Neven i još devet osoba iz Boldera, poginulo je tom prilikom.

Mještani Čardačana: Upalio traktor da se ne čuje da puca u suprugu

LAKTAŠI - Zdravko Milanović (67) iz Čardačana, koji je osumnjičen da je iz lovačke puške pokušao ubiti suprugu Nevenku (56), upalio je traktor i vozilo kako se ne bi čuo pucanj, tvrde mještani ovog sela.

Osumnjičeni za ranjavanje supruge sam se prijavio policiji

LAKTAŠI - Završen je uviđaj u kući u mjestu Čardačani, opština Laktaši, gdje je noćas ranjena Nevenka Milanović (56), a za šta je osumnjičen njen suprug Zdravko (67).

Poznat identitet žene ranjene u Laktašima

LAKTAŠI - Zdravko Milanović (67) osumnjičen je da je u Čardačanima, opština Laktaši, sinoć oko 23 časa, iz lovačke puške pucao u svoju suprugu Nevenku Milanović (56), saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pucnjava u Laktašima: Muž teško ranio suprugu iz puške, prevezena na UKC

LAKTAŠI - Muškarac Z.M. sinoć je u mjestu Čardačani, opština Laktaši, pucao iz puške na suprugu, koja je zadobila teške tjelesne povrede i zbrinuta je na UKC RS, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Pucnjava kod Srpca, ispalio više hitaca na radnike pa se zaključao

SRBAC - M.A. iz mjesta Korovi, opština Srbac, uhapšen je danas nakon što je ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja prema radnicima privatnog preduzeća, koji su obavljali radove na trafo-stanici, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Najčitanije