Pucnjava

Pucnjava kod autobuske stanice u Nikšiću

NIKŠIĆ - Jedna osoba je teško ranjena, a druga lakše u pucnjavi jutros kod autobuske stanice u Nikšiću, potvrđeno je iz operativno komunikacionog centra Uprave policije.

Uhapšen tinejdžer koji je pucao u školi, posvađao se u razredu

ARLINGTON - Američka policija uhapsila je osamnaestogodišnjeg Timoti Džordž Simpkinsa koji je pucao u srednjoj školi "Timbervju" u naselju Arlington u Dalasu i ranio četiri osobe, saopštile su danas vlasti.

Napadač pucao u trgovini u SAD-u: Ubijena jedna osoba, 12 ranjenih

TENESI - Do pucnjave je došlo danas poslijepodne u trgovini Kroger u Kolirvilu u Tenesiju, istočno od Memfisa, rekla je Dženifer Kejsi, portparol grada.

Učenik ubijen, dva ranjena u pucnjavi na stanici u SAD

LUIVIL - Jedan učenik star 16 godina ubijen je danas u pucnjavi dok je čekao školski autobus, a dva druga učenika su povrijeđena u američkoj saveznoj državi Kentaki.

Putin: Velika tragedija za čitavu zemlju

MOSKVA - Pucnjava na Univerzitetu u Permu, gdje je ubijeno šest ljudi, velika je tragedija za čitavu zemlju, rekao je danas ruski predsjednik Vladimir Putin i uputio saučešće porodicama žrtava.

Pucnjava u srednjoj školi u Virdžiniji, dvije osobe ranjene

VAŠINGTON - Dvije osobe su ranjene danas u pucnjavi u srednjoj školi u gradu Njuport Njuz u saveznoj američkoj državi Virdžiniji, saopštila je policija.

Armija se zaigrala, naoružani do zuba izašli na ulicu, građani isprepadani

RIGA - Letonska armija uspjela je da pošteno isprepada stanovnike prijestonice Rige.

Pucnjava u Mostaru, ranjena jedna osoba

MOSTAR - Jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružja u pucnjavi koja se dogodila sinoć na Titovom mostu (most Musala) u Mostaru.

Pucnjava na sahrani, jedna osoba povrijeđena

Jedna osoba je povrijeđena u Gostivaru, kada je mladić pucao na grupu ljudi koja se vraćala sa sahrane, saopštila je makedonska policija.

Srpski MMA borac ubijen u pucnjavi

Pucnjava u Novom Sadu koja se dogodila u četvrtak uveče odnijela je život Uroša Stefanovića (27), malo poznatog srpskog MMA borca.

Najčitanije