Pucnjava

Rasvijetljene obje pucnjave u Zenici, uhapšeno 11 osoba

SARAJEVO - Pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kanton uspješno su rasvijetlili oba slučaja upotrebe vatrenog oružja koja su se dogodila tokom protekla dva dana na području Zenice, u kojima je jedna osoba smrtno stradalo, a dvije zadobile lakše povrede.

Sinoć nova pucnjava u Zenici

Sinoć oko 23 sata došlo je do pucnjave u naselju Babina rijeka u Zenici- potvrdila je Feni portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić.

Napadač na obezbjeđenje Bijele kuće ranjen

Napadač na obezbjeđenje Bijele kuće ranjen je i pod nadzorom je, saopštili su nadležni.

Preminuo Zeničanin povrijeđen u sinoćnjoj pucnjavi

ZENICA - Zeničanin koji je povrijeđen u večerašnjoj upotrebi vatrenog oružja u zeničkom naselju Jalija preminuo je uslijed povreda u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Pucnjava na sportskom igralištu u Zenici, ranjen mladić

Jedna osoba povrijeđena je večeras u pucnjavi u Zenici, potvrđeno je u MUP-u Zeničko-dobojskog kantona.

Mladić poginuo,više od 20 povrijeđenih u pucnjavi u Vašingtonu

Jedan tinejdžer je poginuo, a najmanje 20 ljudi povrijeđeno je danas u pucnjavi na skupu u Vašingtonu, javljaju američki mediji.

Čumetov bratanac tvrdi da je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

Nemanja Buha, bratanac svjedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta u postupcima protiv Zemunskog klana, rekao je da je imao saobraćajnu nezgodu u kojoj se udario u glavu, te da na njega nije pucano.

Pucnjava u Surčinu: Ranjen bratanac Ljubiše Buhe Čumeta

BEOGRAD - Bratanac svjedoka saradnika u procesu protiv kriminalnog "zemunskog klana" Ljubiše Buhe Čumeta, N.B. ranjen je iz vatrenog oružja u glavu, prenijeli su beogradski mediji.

Pucnjava u Čapljini, muškarac ranjen ispred kafića

U pucnjavi koja se večeras dogodila u ugostiteljskom objektu u Čapljini iz vatrenog oružja je povrijeđena je jedna osoba, potvrđeno je za Klix.ba.

Pucnjava u Tuzli, građani se bacali po asfaltu

TUZLA - Oko 18.45 sati u centru Tuzle, nedaleko od zgrade "Mercatora", došlo je do pucnjave. Ispaljeno je više hitaca, a jedan akter pucnjave je uhapšen nakon intervencije policije.

Najčitanije