Pucnjava

Dodik za vrijeme pucnjave nije bio u hotelu, već na koncertu

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nije bio ni ispred ni u hotel "Kraun Plaza" u Beogradu u vrijeme kada je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića, i nikakvo dovođenju u vezu njegove navodne ugroženosti sa ovim napadom nije tačno, rečeno je Srni u kabinetu srpskog člana Predsjedništva BiH.

Šest mrtvih u višečasovnoj pucnjavi u Nju Džerziju

NJUJORK - Najmanje šest osoba, među kojima jedan policajac i dvojica osumnjičenih napadača, ubijeno je u utorak u višečasovnoj pucnjavi kod jednog groblja i košer supermarketa u Nju Džerziju, objavili su američki mediji i policija.

Ko je Crnogorac koji je ranjen u Beogradu?

BEOGRAD - Miodrag Daka Davidović (62), nikšićki biznismen koji je iz snajpera ranjen u Beogradu, u trenutku pucnjave bio je u društvu vladike nikšićko-budimljanskog Joanikija.

Dodik nije bio izložen opasnosti tokom pucanjve ispred beogradskog hotela

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nalazio se u hotelu u Beogradu ispred kog je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića, ali nije bio izložen opasnosti.

Pucnjava u Nju Džersiju, ranjena dva policajca

NJU DŽERSI - Najmanje dva policajca ranjena su, a dvojica osumnjičenih za napad na njih zabarikadirali su se u vinariju u Nju Džersiju. Usljed ovog događaja zatvoreno je 12 škola, a ljudima se savjetuje da izbjegavaju mjesto napada.

Ubio se muškarac koji je pucao u češkoj bolnici

PRAG - Češka policija saopštila je danas da je jedan muškarac izvršio samoubistvo u automobilu za kojim se tragalo poslije pucnjave i ubistava šest osoba u bolnici u Ostravi, na istoku zemlje.

Pucnjava u bolnici, ubijeno šest osoba

PRAG - Najmanje četiri osobe ubijene su u pucnjavi u bolnici u Ostravi na sjeveroistoku Češke, saopštili su zvaničnici.

FBI tretira pucnjavu u bazi na Floridi kao terorizam

VAŠINGTON - FBI tretira fatalnu pucnjavu u mornaričkoj bazi na Floridi, koju je izveo student vazduhoplovstva iz Saudijske Arabije, kao teroristički akt, saopštila je ta agencija.

Muškarac upucan u Padinskoj skeli

BEOGRAD - Nešto poslije 18 sati došlo je do pucnjave u Padinskoj skeli u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Troje mrtvih epilog pucnjave na Floridi

FLORIDA - Tri osobe, uključujući i osumnjičenog napadača, ubijene su danas u mornaričkoj vazduhoplovnoj bazi na Floridi, prenose američki mediji.

Najčitanije