Pucnjava

Pucnjava na Univerzitetu u Njemačkoj, ubijen napadač

HAJDELBERG - U kampusu univerziteta u Hajdelbergu više osoba je povrijeđeno u sali za predavanja, a kako navodi policija, napadač je mrtav.

Pucnjava u Sarajevu, ubijen muškarac

SARAJEVO - U Sarajevu je danas popodne došlo do pucnjave u kojoj je smrtno stradao muškarac, saznaju "Nezavisne".

Pucnjava u kući u Donjem Žabaru, ranjen muškarac

DONJI ŽABAR - Željko S. (35) iz Šamca ranjen je u butinu, a pucnjava se dogodila u mjestu Čović Polje, opština Donji Žabar, u kući čiji je vlasnik Rajko S. (22), koji je potom uhapšen.

Pucnjava na koncertu u Oregonu, šestoro ranjenih

JUDŽIN - Šest osoba je ranjeno, od kojih je jedna u kritičnom stanju, u pucnjavi tokom koncerta sinoć u jednoj sali u gradu Judžin u Oregonu, a osumnjičeni za pucnjavu još nije ponađen, saopštila je lokalna policija.

Pucnjava u Beogradu, povrijeđen tinejdžer

BEOGRAD/ - Devetnaestogodišnji mladić lakše je povrijeđen rano jutros iz vatrenog oružja u Beogradu.

Identifikovani počinioci incidenta kod džamije u Janji tokom proslave Božića

BIJELJINA - Policija Policijske stanice Janja identifikovala je osobu koja je upravljala vozilom 6. januara 2021. godine, kada je oko sedam sati prijavljeno je da je iz kolone vozila u neposrednoj blizini džamije pucano u vazduh iz nepoznatog oružja, a radi se o M.Z.

Identifikovane dvije osobe zbog pucnjava u Janji

BIJELJINA - Policajci iz Janje identifikovali su dva lica koja su učestvovala u incidentu ispred Atik džamije, kada je pucano iz kolone automobila koja je prevozila badnjak i biće sankcionisana, rekla je portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić.

U toku rad po prijavi da je pucano blizu džamije u Janji

​BIJELJINA - Policijskoj stanici Janja jutros je prijavljeno da je iz kolone vozila u neposrednoj blizini džamije jedno lice pucalo u vazduh iz nepoznatog oružja, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Tri osobe ubijene, četiri ranjene u Misisipiju

GALFPORT - Tri osobe su ubijene, a četiri ranjene nakon što je nekoliko ljudi otvorilo vatru na okupljene na novogodišnjoj zabavi u gradu Galfportu u američkoj državi Misisipi, saopštile su danas vlasti.

Pucnjava u Sarajevu

SARAJEVO - Sarajevska policija dobila je dojavu da je došlo do pucnjave u naselju Dolac Malta.

Najčitanije