Pucnjava

Vatreni obračun u Zagrebu, ranjen muškarac

ZAGREB - Više hitaca iz vatrenog oružja, najmanje jedan ranjeni muškarac, jedan uhapšeni i cjelonoćna potraga za jednim automobilom i njegovim vozačem, epilog je drame koja se odvijala u petak u 20:40 sati na Vukovarskoj ulici u Zagrebu.

Poginula žena napadač iz Merilenda

ABERDIN - U pucnjavi u američkom gradu Aberdinu, u državi Merilend, poginule su četiri osobe, uključujući napadača, rekao je lokalni šerif Džefri Geler.

U pucnjavi na Cetinju ranjene dvije osobe

PODGORICA - Na Cetinju su večeras u pucnjavi u blizini Studentskog trga ranjene dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U pucnjavi u Viskonsinu četvoro ranjenih

VAŠINGTON - Četiri osobe su danas povređene tokom pucnjave u kompaniji za softver u Medisonu, u američkoj državi Viskonsin, saopštila je gradska uprava.

Pucnjava u Kragujevcu, ubijen MMA borac

KRAGUJEVAC - Jedan muškarac preminuo je nakon što je upucan u kragujevačkom restoranu "Neptun".

Pucnjava u Sarajevu, ranjeno jedno lice

SARAJEVO - Lice čiji su inicijali P.M. ranjeno je u sarajevskom naselju Dolac Malta, nakon čega je smješteno u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, potvrđeno je Srni u MUP-u Kantona Sarajevo.

Pucnjava u Briselu, dvoje ranjenih

BRISEL - U Briselu su jutros u pucnjavi dve osobe ranjene, a za počioniocima se traga, javljaju belgijski mediji.

Pucnjava na trgu u Meksiko Sitiju, tri osobe ubijene, sedam ranjeno

MEKSIKO SITI - Nepoznati napadači naoružani puškama i pištoljima ubili su tri, a ranili najmanje sedam osoba na Trgu Garibaldi u centralnom dijelu Meksiko Sitija, saopštila je danas policija.

Uhapšen zbog pucnjave u kafani

ISTOČNO SARAJEVO - Lice J.T. (22) iz Istočne Ilidže uhapšeno je danas zbog sumnje da je upotrijebilo vatreno oružje u ugostiteljskom objektu u opštini Istočno Novo Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pucnjava kod škole u Zagrebu

ZAGREB - Oko 19 sati policija je primila više dojava građana o pucnjavi u zagrebačkom naselju Vukomerec.

Najčitanije