Pucnjava

Napadač na novosadskog inspektora osumnjičen za pokušaj ubistva

BEOGRAD - Policija u Novom Sadu uhapsila je napadača na policijskog inspektora zbog sumnje da je učinio teško krivično djelo pokušaj ubistva, saopšteno je iz MUP Srbije.

Napadač iz vatrenog oružja ranio inspektora novosadske policije

NOVI SAD - U Novom Sadu u toku je intenzivna potjera za nepoznatim napadačem koji je hicima iz vatrenog oružja ranio tridesettrogodišnjeg inspektora novosadske Policijske uprave.

Plenković: Pucnjava ima i elemente terorističkog akta

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković izjavio je na današnjoj sjednici Vlade da pucnjava na Markovom trgu, u kojoj je u ponedjeljak teško ranjen policajac, ima i elemente terorističkog akta.

U pucnjavi na meksičke policajce život izgubilo 14 napadača

MEKSIKO SITI - U sjevernoj meksičkoj državi Zakatekas u napadu na pripadnike organa reda koji su bili u patroli, najmanje 14 osumnjičenih za napad izgubilo je život, a tri policajca su ranjena.

Završen uviđaj, policija saopštila detalje pucnjave u Zagrebu

ZAGREB - Zagrebačka policija, poslije završenog uviđaja, objavila je detalje jučerašnje pucnjave na Markovom trgu, prema kojima je napadač Danijel Bezuk (22) rafalnom paljbom iz automatske puške pucao ka zgradi Vlade i pritom ranio policajca, to oružje je tokom bijega odbacio, a samoubistvo je izvršio pištoljem.

Uhapšen otac napadača na Markovom trgu

ZAGREB - Sisačko-moslavačka policija uhapsila je 59-godišnjeg Zdenka Bezuka, oca mladića koji je teško ranio policajca na zagrebačkom Markovom trgu, a potom izavršio samoubistvo, potvrđeno je iz Policijske uprave.

Markov trg blokiran i dan poslije oružanog napada

ZAGREB - Dan nakon pucnjave u kojoj je teško povrijeđen jedan policajac, a napadač izvršio samoubistvo, zagrebački Markov trg, gdje se nalaze Vlada, Sabor i Ustavni sud, jutros je blokiran.

Veća količina oružja pronađena u kući napadača na policajca

ZAGREB - Policija je pronašla veću količinu oružja i municije u kući 22-godišnjeg Danijela Bezuka, koji je ranio policajca na Markovom trgu u Zagrebu, a potom izvršio samoubistvo.

Napadač na policajca u Zagrebu ostavio poruku na Facebooku

ZAGREB - Napadač, koji je jutros pucao na zagrebačkom Markovom trgu i teško ranio policajca, a potom izvršio samoubistvo, prema do sada utvrđenim informacijama, je 22-godišnji državljanin Hrvatske.

Plenković o pucnjavi: Teški pokušaj ubistva

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković izjavio je da je jutrošnja pucnjava na Markovom trgu "teški pokušaj ubistva" i najvjerovtnije individualnog karaktera.

Najčitanije