Pula

Zaraženi turisti u Zadru i Puli

ZAGREB - Državni sekretar u Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske Tomislav Dulibić izvijestio je u četvrtak na sjednici Vlade o nekoliko slučajeva zaraženih turista u Puli i Zadru istaknuvši da su svi epidemiološki zbrinuti i da nema daljnjeg širenja virusa.

"Otac" Srdana Golubovića u programu Pulskog festivala

Film "Otac" Srdana Golubovića biće Prikazan u Pulskoj Areni u okviru programa tamošnjeg filsmkog festivala koji se održava od 18. do 26 jula, najavili su danas organizatori.

Počela prijava filmova za Pulski festival

Pulski filmski festival pozvao je producente da prijave filmove za program 67. izdanja koje će biti održano od 18. do 26. jula 2020. godine.

Streaming specijalnog koncerta Stjepana Hausera večeras na YouTube-u

Nakon što je violončelist Stjepan Hauser najavio streaming nastupa u praznoj pulskoj Areni koji će se održati danas, 27. aprila u 19 časova na njegovom YouTube kanalu počele su stizati informacije da ljudi planiraju doći do Arene i uživati u ovom jedinstvenom događaju.

Kornjača Huanita uginula u Puli, jer je progutala plastične čepove

PULA - Kornjača Huanita u utorak je uginula u pulskom Centru za oporavak morskih kornjača “Aquariumu”, a kako je saopšteno najvjerovatnije su uzrok njene smrti dva žuta plastična čepa koja su prilikom obdukcije pronašli u njenim crijevima zaposlenici Akvarijuma u Puli..

Zeničanin u zatvoru u Puli: Sumnja se da je mladića izbo zbog djevojke

PULA - Mahiru Hodžiću (22), državljaninu BiH iz Zenice, određeno jednomjesečno zadržavanje u istražnom zatvoru u Puli, zbog sumnje da je u subotu nožem pokušao ubiti Puljanina I. G. (23).

Na protestu noslli majice sa natpisom "HDZ lopovi", policija htjela da ih hapsi

PULA - Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja djevojčice u Zadru, pokušala da uhapsi dvojicu muškaraca koji su nosili majice s natpisom "HDZ lopovi. Lopine!", javlja portal Regional Express.

U Puli pronađen unakažen delfin

U Puli na Puntiželi kod lučice, prekoputa ostrva Sveti Jerolim, jutros je pronađen nasukani mrtvi delfin.

Veliki požar u Puli, gori odlagalište otpada

PULA - Veliki požar izbio je na odlagalištu otpada Metis u Puli, a cijeli grad je pod dimom i osjeća se snažan miris paljevine.

Na festivalu zaplijenjena droga vrijedna više od 130.000 evra

​PULA - Hrvatska policija zaplijenila je drogu u vrijednosti od 135.000 evra na festivalu elektronske muzike u Puli i uhapsila pet državljana Velike Britanije.

Najčitanije