Pula

Traži se 'burek majstor', plata oko 2.800 maraka

PULA - Pulski poslodavac I.T. Zeus objavio je oglas na internet stranici Mojposao.net u kojem traži burek majstora - pekara, kojem nudi mjesečnu platu u iznosu od 11.000 kuna, oko 2.800 maraka.

U Puli uništena bomba od 250kg iz Drugog svjetskog rata

PULA - Pripadnici protiveksplozivnog odjeljenja istarske policije u Puli su kontrolisanom eksplozijom uništili avionsku bombu.

Mladić ranjen u pucnjavi u Puli

PULA – Dvadesettrogodišnji mladić ranjen je u pucnjavi koja se sinoć dogodila u Puli, a policija traga za počiniocem.

Samardžićev film "Panta Rei" u Puli

Filmski program "P.S. Pula - Kaštel" biće održan od 5. do 11. avgusta u atrijumu Istorijskog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu kao nastavak 64. Pulskog filmskog festivala, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

Glogovcu nagrada za najbolju glavnu mušku ulogu u Puli

PULA - Srpski glumac Nebojša Glogovac danas je nagrađen Zlatnom arenom za najbolju glavnu mušku ulogu na Pulskom festivalu, dok je za režiju filma "Dnevnik mašinovođe" srpskom reditelju Milošu Radoviću pripala Zlatna arena za režiju u okviru programa manjinskih hrvatskih koprodukcija, saopštio je žiri.

Tragedija u Puli: Turista iz Srbije preminuo spašavajući sina

PULA - Hrabri otac (40), državljanin Srbije, koji je u četvrtak na pulskoj plaži u Gortanovoj uvali ušao u valovito more kako bi spasio svog 12-godišnjeg sina, preminuo je u petak u Općoj bolnici Pula.

Određen istražni zatvor za majku ubijenog dječaka

PULA - Sudac istrage Županijskog suda u Puli je u petak nakon održanog istražnog ročišta 32-godišnjoj osumnjičenoj C.P. državljanki Republike Hrvatske koju se sumnjiči za kazneno djelo teškog ubistva djeteta odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i radi nesmetanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti počinjenja kaznenog djela posebno teške, sapšteno je iz Županijskog suda u Puli.

Za ubistvo dječaka u Puli osumnjičene majka i maloljetnica

PULA - Za ubistvo trogodišnjeg dječaka, čije je tijelo pronađeno u srijedu u plićaku u uvali Madrač u Puli, policija sumnjiči dječakovu majku i maloljetnicu, saopštila je PU istarska.

Trogodišnji dječak iz BiH pronađen mrtav u moru u Puli

PULA - Istarska policija istražuje četiri osobe, dvije žene i dva muškarca, zbog nasilne smrti trogodišnjeg dječaka u Puli koji je jutros oko devet časova pronađen mrtav u plićaku u moru, kilometar od lučice Mandrača. Potvrdila je to istarska policija dodajući da još niko od tih osoba nije uhapšen.

U Puli pronađen mrtav trogodišnjak, policija sumnja na ubistvo

PULA - Mrtvo dijete pronađeno je u srijedu u 9 sati nedaleko od lučice Mandrač u Puli.

Reklame

Najčitanije