Pula

Na protestu noslli majice sa natpisom "HDZ lopovi", policija htjela da ih hapsi

PULA - Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja djevojčice u Zadru, pokušala da uhapsi dvojicu muškaraca koji su nosili majice s natpisom "HDZ lopovi. Lopine!", javlja portal Regional Express.

U Puli pronađen unakažen delfin

U Puli na Puntiželi kod lučice, prekoputa ostrva Sveti Jerolim, jutros je pronađen nasukani mrtvi delfin.

Veliki požar u Puli, gori odlagalište otpada

PULA - Veliki požar izbio je na odlagalištu otpada Metis u Puli, a cijeli grad je pod dimom i osjeća se snažan miris paljevine.

Na festivalu zaplijenjena droga vrijedna više od 130.000 evra

​PULA - Hrvatska policija zaplijenila je drogu u vrijednosti od 135.000 evra na festivalu elektronske muzike u Puli i uhapsila pet državljana Velike Britanije.

I u Puli zabranjene tiramole - sušenje veša u javnosti

U Puli je usvojena Odluka o komunalnom redu, prema kojoj je zabranjeno da se veš suši u javnosti, a kazne za taj prekršaj iznosiće 500 kuna (68 evra), odnosno 250 na licu mjesta.

"Nezavisne" u posjeti Puli: Grad koji su pohodile vile

Tamo gdje glatka površina okomitog zida napušta ravnu liniju i savija se lagano u prvi nagovještaj zaobljenog svoda, tu je čovjekova građevinarska vještina prevazišla samu sebe i prestala da bude prosto slaganje kamena na kamen.

Pretučeni penzioner: Da sam imao pištolj pobio bih ih na mjestu

PULA - Puljanin Evelino Vale (67) završio je u bolnici, nakon što su ga u nedjelju pretukla trojica huligana.

Uhapšeni mladići koji su pretukli starca, među njima i hrvatski vojnik

Jedan od trojice mladića koji su juče ujutro brutalno pretukli 69-godišnjeg penzionera na terasi kafića u centru Pule pripadnik je Hrvatske vojske.

Trojica mladića palicama pretukli penzionera

Trojica maskiranih napadača brutalno su nasrnula i pretukla 77-godišnjeg penzionera na Danteovom trgu u Puli, koji je sjedio na terasi kafića, jer je radio kao čuvar inventara.

"Dnevnik Diane Budisavljević" pobjednik Pulskog festivala

Ostvarenje “Dnevnik Diane Budisavljević” u režiji Dane Budisavljević, koje govori o herojskim podvizima austrijske aktivistkinje koja je iz užasa ustaških logora spašavala srpsku djecu, apsolutni je pobjednik 66. Pulskog filmskog festivala.

Najčitanije