Pula

Zbog kvara avion NATO sletio na aerodrom u Puli

ZAGREB - Zog kvara letilice NATO saveza, putnički avion iz Amsterdama kružio je iznad Kvarnera, piše tportal.

Aplauz na stadionu u Puli nakon transparenta: I mi Srbi volimo Istru

U prvoj utakmici kvalifikacija za popunu Prve HNL u srijedu su fudbaleri Istre 1961 u Puli protiv drugoligaša Varaždina slavili sa 3:1 (0:1).

Policajac pokušao da zgazi upravnika zatvora

PULA - Goran Terković, prvi čovjek pulskog zatvora prošlog je ponedjeljka ujutro, zajedno sa svojim zamjenikom, izašao iz zatvorske zgrade na ulicu u Puli. Ispred samog ulaza u zatvor na njega se velikom brzinom sa svojim pežoom 206 zaletio pravosudni policajac Sanjin Jurešić, koji je inače suspendovan.

Majci monstrumu koja je ubila sina i bacila ga u more 33 godine zatvora

PULA - Na Županijskom sudu u Puli u petak je izrečena nepravosnažna presuda za monstruozno ubistvo koje je u maju prošle godine šokiralo hrvatsku i regionalnu javnost.

Gradonačelnik Pule: Ovdje nije nastupao Tompson, pa neće ni Drljača

ZAGREB - U Puli je otkazan doček pravoslavne Nove godine zbog nastupa srpskog folk pjevača Bore Drljače, a sa obrazloženjem da ovaj pjevač na repertoaru ima pjesme u kojima je "sve Hrvate nazvao ustašama i slavi ratnog zločinca Radovana Karadžića", piše zagrebački Jutarnji list.

Gradonačelnik Pule zabranio koncert Bore Drljače

PULA - Gradonačelnik Pule Boris Miletić, zabranio je nastup pjevača narodne muzike Bore Drljače u tom gradu, a 2008. godine zabranio je i koncert Marka Perkovića Tompsona u pulskoj Areni.

Traži se 'burek majstor', plata oko 2.800 maraka

PULA - Pulski poslodavac I.T. Zeus objavio je oglas na internet stranici Mojposao.net u kojem traži burek majstora - pekara, kojem nudi mjesečnu platu u iznosu od 11.000 kuna, oko 2.800 maraka.

U Puli uništena bomba od 250kg iz Drugog svjetskog rata

PULA - Pripadnici protiveksplozivnog odjeljenja istarske policije u Puli su kontrolisanom eksplozijom uništili avionsku bombu.

Mladić ranjen u pucnjavi u Puli

PULA – Dvadesettrogodišnji mladić ranjen je u pucnjavi koja se sinoć dogodila u Puli, a policija traga za počiniocem.

Samardžićev film "Panta Rei" u Puli

Filmski program "P.S. Pula - Kaštel" biće održan od 5. do 11. avgusta u atrijumu Istorijskog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu kao nastavak 64. Pulskog filmskog festivala, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

Najčitanije