Pula

Gradonačelnik Pule: Ovdje nije nastupao Tompson, pa neće ni Drljača

ZAGREB - U Puli je otkazan doček pravoslavne Nove godine zbog nastupa srpskog folk pjevača Bore Drljače, a sa obrazloženjem da ovaj pjevač na repertoaru ima pjesme u kojima je "sve Hrvate nazvao ustašama i slavi ratnog zločinca Radovana Karadžića", piše zagrebački Jutarnji list.

Gradonačelnik Pule zabranio koncert Bore Drljače

PULA - Gradonačelnik Pule Boris Miletić, zabranio je nastup pjevača narodne muzike Bore Drljače u tom gradu, a 2008. godine zabranio je i koncert Marka Perkovića Tompsona u pulskoj Areni.

Traži se 'burek majstor', plata oko 2.800 maraka

PULA - Pulski poslodavac I.T. Zeus objavio je oglas na internet stranici Mojposao.net u kojem traži burek majstora - pekara, kojem nudi mjesečnu platu u iznosu od 11.000 kuna, oko 2.800 maraka.

U Puli uništena bomba od 250kg iz Drugog svjetskog rata

PULA - Pripadnici protiveksplozivnog odjeljenja istarske policije u Puli su kontrolisanom eksplozijom uništili avionsku bombu.

Mladić ranjen u pucnjavi u Puli

PULA – Dvadesettrogodišnji mladić ranjen je u pucnjavi koja se sinoć dogodila u Puli, a policija traga za počiniocem.

Samardžićev film "Panta Rei" u Puli

Filmski program "P.S. Pula - Kaštel" biće održan od 5. do 11. avgusta u atrijumu Istorijskog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu kao nastavak 64. Pulskog filmskog festivala, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

Glogovcu nagrada za najbolju glavnu mušku ulogu u Puli

PULA - Srpski glumac Nebojša Glogovac danas je nagrađen Zlatnom arenom za najbolju glavnu mušku ulogu na Pulskom festivalu, dok je za režiju filma "Dnevnik mašinovođe" srpskom reditelju Milošu Radoviću pripala Zlatna arena za režiju u okviru programa manjinskih hrvatskih koprodukcija, saopštio je žiri.

Tragedija u Puli: Turista iz Srbije preminuo spašavajući sina

PULA - Hrabri otac (40), državljanin Srbije, koji je u četvrtak na pulskoj plaži u Gortanovoj uvali ušao u valovito more kako bi spasio svog 12-godišnjeg sina, preminuo je u petak u Općoj bolnici Pula.

Određen istražni zatvor za majku ubijenog dječaka

PULA - Sudac istrage Županijskog suda u Puli je u petak nakon održanog istražnog ročišta 32-godišnjoj osumnjičenoj C.P. državljanki Republike Hrvatske koju se sumnjiči za kazneno djelo teškog ubistva djeteta odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i radi nesmetanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti počinjenja kaznenog djela posebno teške, sapšteno je iz Županijskog suda u Puli.

Za ubistvo dječaka u Puli osumnjičene majka i maloljetnica

PULA - Za ubistvo trogodišnjeg dječaka, čije je tijelo pronađeno u srijedu u plićaku u uvali Madrač u Puli, policija sumnjiči dječakovu majku i maloljetnicu, saopštila je PU istarska.

Reklame

Najčitanije